Травъл комплекти, козметични сетове, промо комплекти

• 63 001
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
От флуида Nuxellence Jeunesse Peace Не мога да кажа, дали коригира бръчки, но страхотно овлажнява и омекотява кожата. Попива бързо и не мазнее. Количеството наистина е достатъчно, за да се прецени дали да се закупи в реален размер. Лично аз на кремове съм много икономична Peace

# 211
  • Plovdiv, Bulgaria
Ох, и аз се запалих да си взема това сетче на Нюкс, но явно съм чела някакви архаични постове за тях, понеже продуктите, за които бях най-ентусиазирана - кремът за ръце и измиващият гел Réve de Miel, а също и хидратиращият крем Prodigieuse, са заменени с някакви други, които изобщо не ме грабват... Някаква идея колко често променят продуктите и дали някога ще върнат отново някои от предишните?

# 212
  • София
По мои наблюдения травъл сетовете ги пускат веднъж годишно, през лятото. И аз съм разочарована от новия заради липсата на кремчето за ръце.

# 213
ревю на комплекта на Нюкс:

в блога

# 214
Не ми е любимият почистващ продукт, но за път ми е идеален. Запасих се с няколко Grinning
Скрит текст:
по 2,80 ги купих

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 00:06 от Ellinor*

# 215
И на мен не ми е любим, но е много удобен за пътуване. Бях си взела 1, за да го пробвам и още имам от него. На промоция е и измиващия гел на Ла Рош (Ефаклар) 8-9 лв, в зависимост от аптеката.

# 216
Има промоция на Ла рош в момента. С всеки закупен продукт дават промоционална кутия с мостри
(50мл от измиващ гел ефаклар, 50мл мицеларна вода ефаклар, 3мл ефаклар мат крем за лице, 3мл матиращ гел-крем за лице anthelios xl spf 50+, 2бр по 2мл cicaplast baume B5, и 2бр по 1мл от новият матиращ фон дьо тен мус), ако не са им изчерпани  Peace

# 217
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Има промоция на Ла рош в момента. С всеки закупен продукт дават промоционална кутия с мостри
(50мл от измиващ гел ефаклар, 50мл мицеларна вода ефаклар, 3мл ефаклар мат крем за лице, 3мл матиращ гел-крем за лице anthelios xl spf 50+, 2бр по 2мл cicaplast baume B5, и 2бр по 1мл от новият матиращ фон дьо тен мус), ако не са им изчерпани  Peace

Къде е промоцията?

# 218

Къде е промоцията?
Ами аз взех от Санита. Не знам кои аптеки участват в промоцията. Миналата година пак имаше подобна. Тогава видях и в Субра, и в Санита  Peace

# 219
Във фейсбук страницата на Ла рош няма никаква информация, може би в тази аптека имат останали количества Simple Smile

# 220
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има нов каталог и нова промоция - касае продуктите за мазна кожа Peace

# 221
Във фейсбук страницата на Ла рош няма никаква информация, може би в тази аптека имат останали количества Simple Smile
Да и аз търсех за да покажа снимка. Нова е промоцията обаче newsm78 Понеже често минавам и я нямаше до преди две седмици (грубо)  Thinking

Има нов каталог и нова промоция - касае продуктите за мазна кожа Peace
Да!

# 222
Добре, а къде да търсим каталога? Ла Рош имат ли страница за България или само във ФБ? (Нямам ФБ, а харесвам марката)

# 223
Добре, а къде да търсим каталога? Ла Рош имат ли страница за България или само във ФБ? (Нямам ФБ, а харесвам марката)
Дадоха ми го в аптеката. Към него има прикачени 4-5-6 мостри  Peace

# 224
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Като гледах каталога го има в доста аптеки, но само в някои има и подаръчната кутия

Общи условия

Активация на акаунт