Отговори
# 585
liana_2, ако се изживяваш като нечий адвокат и опитваш да доказваш нещо на някого - сбъркала си човека. Категорията ти също няма да коментирам. Нито цената на зехтина.
Всичко добро.

# 586
I Am Ruth
по леко със зехтина, че е скъп! Mr. Green

Красота!!!!!!!!!!!!!!! Ще помоля модератор да разгледа въпроса с вазелина.

И със заплащането...Да не го забравиш!

Толкова злоба се среща само в българската народопсихология и бг манталитет.....тъжно, жалко и много елементарно...никой не може да надскочи произхода си, и в такива платформи като този форум това бие на очи.

# 587

Ще мине една тема поне без да не грабнем томахавките.  ooooh!
Де е Лиска сега!

# 588
oй, нямаше ме. ходих да подсигуря две кофи с вазелин и три чавала с шамари, гледам, ще да потрябват май...

сбъдваща, аз си играя последните години на комета. профучавам, прас некого по манерката и пак зачезвам. ще ме разбереш, ученичка ще имаме, шаш и паника е голема.

новодошлите да не се дръвчат, че аз нито съм кОлтурна, ни интелигентна. имайте малко уважение към старите кучета. това е и ЦЕНАТА. не мислете толкова плоско, молим.

мацето с белите лаленца, за теб няма членски внос, минаваш гратис, многодетна майка си а и си миличка.

Бисе, донт са давай да ти се образуват нерви, ми яла да пием по кайве.

ХАУ.

малка вметка, не е АКТ за раждане, а копие от акта за раждане или по-точно, удостоверение за раждане. акта за раждане на всички ни в бг е в една дебеееееееееееееееееела тухла в съвета, дет ако прасна некой по тиквата с нея, ще се гътне.

# 589
Хахахах, не, бе - не съм многодетна майка - само едно имаме засега Laughing

# 590

ХАУ.

малка вметка, не е АКТ за раждане, а копие от акта за раждане или по-точно, удостоверение за раждане. акта за раждане на всички ни в бг е в една дебеееееееееееееееееела тухла в съвета, дет ако прасна некой по тиквата с нея, ще се гътне.

Joy Ъм тъй де!
Ще рече човек, че ме е халосал вече някой и само ехото се носи из кухата ми глАва.  Blush

Имам вече списък и работя по него. И продължавам да чета.  Peace

Приятна и спокойна вечер, дами   bouquet

# 591
Обич синеока, вземи фенерче, светни в ухото си, ако цялата греиш, главата е куха. аз така установих как е в моята. обаче пък кво сияние се носиииииииииииии.

Рут, приеми го като гадание на боб и се готви за още две...

# 592
Чул те Господ Peace

# 593
Тука стана гнусссс.

Сменям темата немедлено. Първолаци тази есен - да се преброим?
Докладвам първа - раница купена още напролет, фуния направена в градината, училището е ясно - където е баткото, учителката не я познавам лично, но е възрастна, от старата школа, надявам се да се преборят набързо със скорпиона и да се разберат някак. Заедно ще са с най-добрия му приятел, радост голяма. Списък имам с дреболиите, ще действам по него като се приберем септември. Спортни дрехи и обувки ще си набавя онлайн. Математиката за 1 клас му е ясна, смята си задачки сам в едни тетрадки, явно и той както повечето момчета там ще му е първоначално силата. С буквите не го натискам,  почти ги знае и срича сам, но нека оставя малко занимавки и за училището. Пише грозно, като батко си. Няма търпение да стане ученик. Аз отсега съм се зарекла да не рева като магаре на първия учебен ден.

# 594
Обич синеока, вземи фенерче, светни в ухото си, ако цялата греиш, главата е куха. аз така установих как е в моята. обаче пък кво сияние се носиииииииииииии.

Рапортувам първи лабораторни резултати: като северно сияние съм, да ми се ненадява човек. С такава акустика и осветление, де да бях го докарала и на мащаб - щяха да поставят операта под звездите там вместо на Царевец  Embarassed

# 595
А един начинаещ гимназист брои ли се пак за първолак?
Откак сме се върнали ме е заврънкал да ходим да купуваме тетрадки и прочие учебни помагала.
Сестра му му дудне, че ще знае едва след първия учебен ден точно колко и от коя марка ще му трябват, ама нали требе да е треска, та съм пред лудване.

Сега малко смешка.
Някои от вас помнят случката със счупените очила на Тарзан. Да, ама не! Не били счупени!!!
Били забутани някъде в градината и някой, който ги е открил, ги е сложил тайно в страничния джоб на раницата му. Ама кой ти проверява точно там?
Мъжът ми решил да я изпере, отворил всички джобчета и ципчета, та ги открил. Това се случва докато ние сме били в България.
И понеже преди да заминем тоя същ дзвер умори втория чифт - разбирай паднало винтче и стъкло, а преди път не ми се занимаваше с ходене до оптики, реших да му направя един чифт в България.

Та сега тоз моя разбойник е с три (3) чифта очила.

# 596
надявам се да се преборят набързо със скорпиона и да се разберат някак.

Споко,той ще се пребори с тях и всички ще са влюбени в него..и учители и съученички. Вероятно знае и как да използва чара си, значи всичко ще е наред.
Успех на порасналото ти момче!! А ти няма да ревеш, държиш се мъжки и толкоз.....ако не става -може,но малко  Wink

# 597
  • Германия
Уааа обичайно покрай Коледа настават емоционални бури, Коледа още не е; даже и лебкухени не са пуснали още. (Или вече ги има?!?)

Първолак - да, но през февруари. Купена е само Federmappe. И спортен екип. Раницата ще почака до зимата.

# 598
MaryJane, да информацията която се дава тук и е събрана и написана, не е безплатна. Отделили сме време, личен опит и  емоции, за да е предоставена за четене. И този тип въпроси които задаваш са меко казано странни, да не кажа  глупави. Защото за всеки е ясно че целия този труд не пада от Луната или от Марс. Информацията е 95% достоверна и би могла да е в помощ на всеки новодошъл, затова колкото по-малко се задават отново и отново същите върпоси без да се прочете, създават дразгите в темата.
Би ли ми казала какво точно тъпо съм попитала, че нещо не мога да вдяна? newsm78
И коя е ценната информация, която съм получила? Mr. Green
Хайде не с бутонките, а? Stop

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 18:46 от MaryJane

# 599
Biskara, а дано, ще черпя.  Wink За чара си права - в градината беше баш тъй, дано влезе под кожата и на учителката си Simple Smile

Пепе, що февруари?

Вечке, и ние тъй, без да искаме се оказахме с 3 чифта. Заплеси, какво да ги правиш.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 18:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт