Наясно ли са протестиращите срещу кого и срещу какво протестират?

• 34 338
  • 995
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Децата трябва да бъдат до родителите си, няма да му търся гледачка, защото имам антиправителствени ангажименти  Laughing.
Освен това по-важното е, че аз със сигурност няма да определя политическите му пристрастия, но ще го науча да бъде активен и да отстоява вижданията си.

# 556
Така си е!  Mr. Green
 Образът на идеалният протестиращ трябва да е: отруден работник, целият в сажди, уморено тътрещ крака в груби обуща. Усмихнати, млади, образовани хора нямат място по площадите! Не им се полага, те вече са си взели своето.
Недейте така-Едно момче се самозапали във Варна. Сигурна съм че него ще го запомнят, докато усмихнатите с кучетата ще ги забравят веднага. Не казвам че това е добре-казвам само, че ако някой наистина иска промяна, то той е готов на жертви, а не като свирне със свирката и Станишко да вади оставката. Реалността не е захаросано бомбонче и когато някой като Ева ви го каже не си мислете че има нещо лично против протестиращите.

# 557
За децата съм съгласна, че не им е мястото там. Най- малкото от съображения за сигурността им. Не е като да не сме ходили и ние на протести.
Нека си ходят възрастните.

Съображенията за сигурност са едно на ръка. Но и фактът, че попиват цялата хорска агресия и омраза,  която се излива там. Много е стимулиращо за бъдещата им политическа активност от съвсем крехка възраст люто да мразят комунягите с лозунги от типа на "червени боклуци", к..ви", "пед....ти", "турци" и т.н. . После защо имало агресия сред децата!

# 558
Затуй пиша "най- малкото"...

# 559
  • София
Във всеки случай аз детето си не бих завела. Никога не се знае какво може да се случи и дали някой провокатор няма да започне да мята павета, за да предизвика полицията. Като гледах в един вестник снимките от снощи, не зная с какъв акъл тези родители са оставили 2-годишното си дете в обсега на протестиращи и полицаи. Баси, дотам ли стигнахме, да избутваме децата напред!

Проблемът с профила на протестиращия млад, здрав, красив и богат, който се заявява "аз съм млад, здрав, красив, богат и успял" е, че изглежда високомерно. Също като идеята, че това била по-добрата част от обществото. Така не се прави обединение, редно е тези млади, здрави, богати, красиви и успяли протестиращи да си отворят учебниците по история или да се допитат до някой, който е наясно с тези неща. Ако Иван казва на Драган "аз съм по-добрата част, аз съм млад, умен, успял и мога да си плащам тока", а Драган не е млад, умен, успял и едва си плаща тока, то определено Драган ще му тегли една кратка на Иван и хич няма да застане до него на протеста, нищо че може да не е доволен от нещата.

# 560
Д-р Михайлов се е олял!  Stop
Напротив! Съвсем точно е дефинирал събитията, както винаги досега, когато съм гледала негови интервюта!

# 561
  • София
Това с пълзящото бебе по стълбите на НС беше тъпо и безотговорно, признавам Tired

# 562
Нищо им няма на сигурността на децата.
Наживо не е точно като каквото показват по телевизията Simple Smile

Скрит текст:

И разбира се, не на последно място, децата няма къде да идат, когато родителите им са на протест. Не всеки може да си позволи детегледачка за всяка вечер.

# 563
Съображенията за сигурност са едно на ръка. Но и фактът, че попиват цялата хорска агресия и омраза,  която се излива там. Много е стимулиращо за бъдещата им политическа активност от съвсем крехка възраст люто да мразят комунягите с лозунги от типа на "червени боклуци", к..ви", "пед....ти", "турци" и т.н. . После защо имало агресия сред децата!

Вземете се уточнете! Агресия и омраза ли е или разходки и танци по вечерно време?!   Thinking Или и аз не нам как е, ама и така не е?!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 564
  • София
Линкът беше пуснат тази сутрин от някого, ставаше въпрос за снощи, на снимките се виждаше, че е тъмно вече. Сега ще го намеря

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/07/11/2101404_s_policeiski_k … mina_28-iiat_den/

Снимката от 22.39 часа. Какво прави едно 2-годишно дете там?

А снимките, които ти постна са съвсем същия фасон а ла  Асамблея Знаме на мира - и там едни деца рисуваха с тебеширчета по асфалта. Сигурно са родителите на днешните 4-годишни?
http://www.google.bg/imgres?sa=X&biw=1195&bih=907&tb … tx=142&ty=100

# 565
Ето какво казват психолозите:
Децата, които сега са на протестите с родителите си, след години ще реагират по подобен начин. Ако те стават свидетели на асоциално поведение, като обръщане на кошчета, викове, събаряне на кофи за боклук, крясъци, замеряне с домати, чупене на стъкла, ще имат този модел на асоциално поведение. Защото това е един социален урок. Когато има напрежение между възрастните, децата възприемат това като нормално. И след години и те стават такива.
Вредно ли е да заведеш детето си на протест?

# 566
Честито!  Peace Намерихте си нова кауза. До сега беше мантрата да ги оставим да работят на спокойствие, сега да опазим децата.  ooooh!

# 567
  • София
Аз претенции към психологическите последствия нямам. Просто казвам, че не бих си завела детето там, и уточних защо. Колко по-ясно да го кажа? Дреме ми дали някой го е припознал за нова кауза!

# 568

Вземете се уточнете! Агресия и омраза ли е или разходки и танци по вечерно време?!   Thinking Или и аз не нам как е, ама и така не е?!  ooooh! ooooh! ooooh!

То не пречи да се почне с едното и да се свърши с другото  Mr. Green

# 569
  • Варна
Проблемът с профила на протестиращия млад, здрав, красив и богат, който се заявява "аз съм млад, здрав, красив, богат и успял" е, че изглежда високомерно. Също като идеята, че това била по-добрата част от обществото.
Анди, всички тези епитети не са произлезли от самите протестиращи. Лепнаха им ги , сетете се сами от кого и защо. Опитват се да манипулират нагласата на хората, признавам на моменти успешно.
Оказва се, че според някои единствено приемлива причина за протест е, ако директно ти бъркат в джоба и те оставят буквално без хляб. Всичко останало се класифицира като глезотия, като префърцунени претенции на хора, дето всичко им е наред.
Не ви ли е обидно да ви обявяват директно за скотове, за хора без право на морална позиция? На мен, да.

Герри, викаш, требе да се лее кръв, цивилизованите методи в балканската ни държавица не вървят, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт