Наясно ли са протестиращите срещу кого и срещу какво протестират?

• 34 343
  • 995
  •   1
Отговори
# 990
Протестирах преди 7 години, протестирам и сега.

Не съм млада и не намирам връзка с възрастта.

Както и тогава, така и сега, смятам, че без обществена реакция и най-моралният политик би се развратил.

А при нас и първоначалноото ниво на морал е към отрицателно.

Истината е, че ГЕРБ бързо се научиха да ядат от ръката, дето ги би преди 7 години. Къде от страх, къде от алчност.

# 991
Sunglasses Шегувах се за лелките, но пък съм си  години и съм си леля, няма да стана отново на 20 или 30, бих се засегнала, ако ме смятат за  лелка по дух.

# 992
Протестирах преди 7 години, протестирам и сега.

Не съм млада и не намирам връзка с възрастта.

Както и тогава, така и сега, смятам, че без обществена реакция и най-моралният политик би се развратил.

А при нас и първоначалноото ниво на морал е към отрицателно.

Истината е, че ГЕРБ бързо се научиха да ядат от ръката, дето ги би преди 7 години. Къде от страх, къде от алчност.

Хората на протестите, които познавам аз, са над 40 годишни. Това не е младежки протест ни най-малко. На него има всякакви по възраст, образование и политическа ориентация хора.
Възрастта наистина няма значение.
И, пак напомням - не е налице призив за определена политическа сила и разположението й на престола следтова.

# 993

Да почакаме до пролетта, а?

# 994
Вчера ми пратиха тази снимка, понеже не ползвам ФБ и сметнаха, че ще ми е интересна.
Не.
Тези хора не "искат" да проведат "честни демократични избори на пролет", защото не могат, нямат този капацитет. Евентуално го твърдят, с оглед да залъжат електората.
За мен решения, взети с мнозинство по-голямо от регистрираните за заседание, следва да не пораждат ефект. И изобщо гласуването с чужди карти следва да е наказуемо и да води до изгонване от колективния орган. Но и за това са нужни промени. Които не сеприемат, защото не е изгодно.

# 995
  • Sofia
Има текуща тема, където са допуснати дискусии по въпроса в рамките на форумните правила.
Няма нужда от мултиплициране.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт