Наясно ли са протестиращите срещу кого и срещу какво протестират?

• 34 352
  • 995
  •   1
Отговори
# 960
Петърчо върна "История славянобългарская", защото нашите ченгета са я откраднали оттам! Е, едва ли този политически ход е бил най-важният. И сега след 15г. какво предлагаш? Публичен рев за нея и отново да бъдат натоварени ченгета пак да я откраднат оттам???

Кой е горил български книги и какви точно са били те? Ако са били по история на БКП, май няма нищо лошо.

Вече отговорих за окаяното ни положение. Не чакам ценния отговор от теб. Какво общо с него има днешна Македония?

Аз пък си мисля, че повечето хора днес се вълнуват от настоящето, а не от миналото.

Успокойте се моля.

На  исторически въпроси нека ти отговори някой историк-има си форуми за целта.
А в Македония също живеят българи-ти не знаеше ли?
Аз съм до тук-Vl

# 961
И какво да правим сега с Македония??? Да и обявим война и да я завладеем???

Можем да си припомним, че Хитлер ни е дал нея+Южна Добруджа и Беломорието.

# 962
Каква война бе vl? Кого да завладяваме?
Моля не се подигравайте.
Не трябва да забравяме роднините си,vl.
Аз поне не мога.
И Хитлер нищо не ни е дал-взели сме си я Добруджа  и сме си я платили-може да отидеш да видиш войнишките гробища.

# 963
Каква война бе vl? Кого да завладяваме?
Моля не се подигравайте.
Не трябва да забравяме роднините си,vl.
Аз поне не мога.

Да, не трябва да забравяме роднините и приятелите си, но да смесваме това с държавната политика......

# 964
Да побутна малко темата че заспахте Та на въпроса да сега вече се знае за какво се протестира през февруарските протести бях постнала това:"Правителството на ГЕРБ почти по нищо не се различава от всички предишни правителства на „прехода”. С какво то е по-лошо? Защо нямаше такива масови протести, когато БТК се продаде с 1 млрд. лв. загуба? Защо нямаше организирано народно недоволство, когато бяха направени заменки с гори, ощетили държавата с над 5 млрд. лева? Защо няма нескончаеми протести срещу закона за държавните поръчки, така написан, че позволява годишно „наши” фирми и хора да „усвояват” около 4 млрд. лева?

Гигантски кражби се вършат, а ние само ръмжим, защото те само косвено бъркат в джоба ни (макар именно те да са основната причина да имаме такива доходи в момента), но когато пряко ни бръкнаха със сметките за парно и ток в джоба (нагласен спектакъл) ние изригнахме. Е, точно това не ми харесва, защото зад такава позиция и зад такива действия прозира нагласата „аз да съм добре, а на останалите майната им”. Бръкнаха ни в джоба и скочихме, но когато бъркаха не в нашия, а в държавния (ничий, така го разбират болшинството хора) джоб стояхме със скръстени ръце ."Сега се протестира защото обичаме тази страна и искаме да не ни се подиграват тези комунисти вече

# 965
Аз съм съвсем наясно със себе си и утре ще съм там. Моят протест не е само срещу БСП-ДПС. Той е и срещу ГЕРБ, защото и едните, и другите показват абсолютна незаинтересованост от съдбата на народа. Използват едни и същи практики, скандални назначения, пробутване на свои хора навсякъде... И в крайна сметка обслужват мафията, не хората. Гражданите срещу мафията - това мото ми хареса най-много за протеста. Аз съм от страната на гражданите.

# 966
  • София
Няма никакъв смисъл в протестите нито в платени, нито в неплатени. Ще падне едно правителство, ще дойде друго - все едни и същи лица. Просто избираме КОЙ ще ни краде.....

Докато не се промени системата, няма смисъл...

# 967
 Протестираме срещу лъжите, срещу кукловодите, които зад кулисите си играят играта за наша сметка. Фискално разхлабване - за наша сметка, Протестираме не само срещу нагъ....... пред исканията на Доган и тези зад него. Протестираме не само срещу подаръка от 100-на милиона, който направиха на Черепа, още в първите дни на властването си. Протестираме против назначенията на доносници и агенти на ДС. Протестираме против безпричинните уволнения на специалисти като Лазаров (АПИ) и Мартин Иванов (ЦДА). Омръзнаха ни лъжите ви. Отивайте си. Оставка!

# 968
След толкова организирано планирани акции наблюдавани в последните месеци и пълна парализа на държавата, дали не сме наясно? Бавно падаме в пропастта, плавно, но уверено.
Гласувайте бе хора, дори и да не сте сигурно, че точно този за които гласувате, ще ви представлява адекватно, просто отидете до тъпите урни и сложете своя глас. и още нещо, политиката за добро или зло е живота ни, така че няма как да се абстрахираш от нея. Политиката е купените и платени гласове на хора, които се продават, това е елементарна статистика, игнорирането на този факт и не гласуването, създава това, което преживяваме в последните години .  Аз не искам повече, да ми пробутват теории, искам да знам какво точно съдържа програмата Орешарски, ама още не съм я видяла. Поради множеството паралели свързани с 97-ма година, държа да кажа, че не бяхмена момента на оцеляване, но ще отидем там. Ако може да си позволите, всички така щедро предлоени бонуси, да влязат в орязване на заплатата ви, успех.

# 969
# 970
  • София
http://komentator.bg/%D0%93%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BF … 0%BC%D0%B8-n-7345

Гърция преговаря за 10 млрд. евро нови заеми ...

И не се плашат хората, искат да си запазят стандарта...

Правителството на ГЕРБ отблъсна 80% от инвеститорите..., скачали като бълха - днес 1 закон, утре го променят... Кой работи така... Петилетките, планиране не за измислени от комунистите, а трябва да се бръкне далееееч  в историята. Не са били чак толкова глупави хората.

# 971
  • София
Аха, Гърция - пример за удачни икономически решения  Sunglasses

Не ми трябва заем сега, който детето ми ще изплаща с лихва и "лихва" Stop

# 972
  • София
Като не искате Китай за пример Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 973
  • София
О, предпочитам Скандинавия напр. Другарите да ходят в Гърция или Китай.

# 974
  • София
Скандинавия не става за българския манталитет ... Peace

Общи условия

Активация на акаунт