Споделете 179 пъти

• 50 321
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • о`майна лунна нощ е
Отново сред младежта ... хубаво ми е! А най-готиното е, че ме бъркат и включват в редиците на студентите  Simple Smile Останалото са битовизми - мъж в командировка, деца с хрема, работа в кантората ... но и среща на суши с приятелки.

Тези вечери спя трудно. По-скоро - цветно. Ще ми мине, но не знам кога. Откакто си продадох телефончето и съм вперила поглед в наследника му, много ми е шарен сънят и все пред витрината стоя.

# 706
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Значи да му правя сметката, викаш.
Ние само докато приключим ремонтите ще ни омекнат башовете, пък за после нови сили отнейде трябва да събираме.
Бутински, има и лесен начин. За градината - градинар, за къщата - чистачка. Моите съседи (по-голямата част) така са си решили въпроса. И тогава вече да живееш в къща е голяяяямо удоволствие. Седиш си в градината с нещо в ръка (книга, чаша -  каквото обичаш) и се наслаждаваш на зеленото, на пъстрото, на синьото небе - а бе на всичко - и на чашата, и на книгата. И ако ти е кеф и скучаеш - моля! Слагаш едни ръкавички и кръцваш нещо, което стърчи. Или си правиш букееет....и така.

# 707
Споделям, че дойде времето на хризантемите. И Гюлфи се появи. Така е то, от хризантеми на хризантеми се появява.

# 708
Ние само докато приключим ремонтите ще ни омекнат башовете, пък за после нови сили отнейде трябва да събираме.
Бутински, има и лесен начин. За градината - градинар, за къщата - чистачка. Моите съседи (по-голямата част) така са си решили въпроса. И тогава вече да живееш в къща е голяяяямо удоволствие. Седиш си в градината с нещо в ръка (книга, чаша -  каквото обичаш) и се наслаждаваш на зеленото, на пъстрото, на синьото небе - а бе на всичко - и на чашата, и на книгата. И ако ти е кеф и скучаеш - моля! Слагаш едни ръкавички и кръцваш нещо, което стърчи. Или си правиш букееет....и така.
Пфу, язък, изтървах градинаря. Няма да имаме точно градина ние.

# 709
Пфу, язък, изтървах градинаря. Няма да имаме точно градина ние.

Ааа, ти ли беше, дет повечко на бетон бяхте наблегнали? Ми да ти кажа, ей от тука вече си си улеснила живота - слагаш някой саксия с нещо си, да ти зеленее нещо, да ти шаренее друго - и си готова. Много ти трябва да кОпаш, да скубЕш, и да си все с главата в земята.

# 710
Мда, то отпреди това си беше понаблегнато.
Сега се пробваме с един здравец - ако успеем да опазим него, пак бива, че нещо не сме от растениевъдската кръвна група, гаче ли.
По ни бива да си завъждаме фауна. Laughing

# 711
Не се бой за здравеца. Само го поливай и му гледай сеира. Расте като луд. А хубавото е, че лесно се скубе, когато стане много. Щото аз така съм се забатачила сега с един хиперикум(не че искам да те впечатля, не знам да има друго име). Тая напаст превзе цялата градина и няма спасение от нея. И много трудно се скубе. Почти съм като Малкия принц с баобабите, не смогвам.
Изобщо трябва да се внимава какво се сади. Другото, което ми взема здравето и борбата е непосилна е акебия. Едно пълзящо чудовище, почти като "трифидите". Там битката почти съм я загубила.

# 712
ахъм, а тук садят доматито сега. Да си кажа.

# 713
Някой да споделя домашна лютеНЦа?
Разменям за купешки домати.

# 714
  Имам, ама не я споделям  Mr. Green
Сефте направих съвсем сама, кухнята ми изглеждаше като след вампирски пир.

# 715
Знам много лесна рецепта,.Ако искате, ще ви я кажа. И кухнята не става като Елиноркината. Само че я правя по половин доза, за да ми е приятно, пък и нямам много голям съд. Излиза около 4 кг готова лютеница.

# 716
  • София
Давай направо рецепта като за 4кг готова.  Hug
И аз имам някъде една, ще се разровя при интерес. Води се "сурова",много любима и "лека". От мама ми е.  Heart Eyes

# 717
Споделям страх от неизвестното.

Момичета, давайте рецептите за лютеница, никога не съм правила, ако не е нещо много трудоемко бих се пробвала. Hug

# 718
Цвети, този страх го споделям и аз.
Отдавна ме е хванал -  хем се отричах от него, късах го, горих го...но явно дълбоко ми е залегнал.
Дайте рецептата за лютеница, като ви се свиди да почерпите  Laughing

# 719
Бутински, трябва да се преодолее, защото си мисля, че може да се превърне в болест.
Ей, мам..а му, споделям колко лесно и хубаво беше като бяхме деца.

Общи условия

Активация на акаунт