Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 6

• 29 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
При всеки е различно , но обикновено дните след овулация са между 12 и 16. Ако са по малко или повече показва че има проблем. Пикливите тестове отчитат ако са минали 12-14 дена след овулация, така че вече можеш да си направиш тест.

# 721
Тогава утре ще проверя имам ли повод за радост Simple Smile

# 722
Не каза как ти е следена овулацията? С тестове ли или ултразвук?

# 723
Тест за овулация, доколкото разбрах, не ултразвук. Така че... реално може да е била на следващия ден овулацията, май  newsm78

# 724
С тестове... Момичета, тук ме хванахте съвсем неподготвена! Единствените способи за определяне на овулацията, които зная са тестовете и измерването на базалната температура.

# 725
С тестове... Момичета, тук ме хванахте съвсем неподготвена! Единствените способи за определяне на овулацията, които зная са тестовете и измерването на базалната температура.

О. настъпва 12-48 часа след + тест Simple Smile

# 726
В такъв случай намирам указанията на Теста за крайно некоректни, тъй като не беше упоменато нищо такова. Прочетох ги няколко пъти, но довечера ще погледна отново, за да не упреквам хората неоснователно.   

# 727
В такъв случай намирам указанията на Теста за крайно некоректни, тъй като не беше упоменато нищо такова. Прочетох ги няколко пъти, но довечера ще погледна отново, за да не упреквам хората неоснователно.   

Не ги гледай - наистина не го пише. Аз го зная от Денис Simple Smile

# 728
Така или иначе си хванала момента, защото е добре секс да се прави деня преди ову, за да има време плувците да се придвижат до тръбите и да чакат в засада. Това бил най-големият шанс, казват. Въпросът е само да знаеш кога можеш да се тестваш Simple Smile

# 729
Е как бре хора на моите тестове си пишеше, че след като се появят двете черти от 24 до 48 часа се очаква да настъпи О. !!!Тери какви тестове ползва ти?

# 730
Rummy-P, предполагам Денис е твоето детенце? Ако е така - по много хубав начин си разбрала неточността на указанията! Simple Smile

# 731
Аз не си спомням марката, но довечера мога да я видя. Убедена съм, че не пишеше нищо такова. Нищо де - човек се учи Simple Smile

# 732
Rummy-P, предполагам Денис е твоето детенце? Ако е така - по много хубав начин си разбрала неточността на указанията! Simple Smile

Simple Smile Не, не е. Денис е момичето, което дава съвети на всички ни тук и ни помага по-добре да разбираме тялото си Simple Smile

P.S. А детенцето го чакаме с нетърпение Simple Smile

# 733
Вероятно току-що съм те разсмяла, а може би и не само теб! Първи ден ми е! Простете! Embarassed

# 734
Вероятно току-що съм те разсмяла, а може би и не само теб! Първи ден ми е! Простете! Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733975.new#new

ето ти нещо за четене, може би ще намериш отговори на доста въпроси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт