Гърция, но не на море, Метеора, Олимпия, Делфи и още……

• 108 301
  • 762
  •   2
Отговори
# 615
  • СОФИЯ
Аз искам да попитам някои ходил ли е на карневала в Корфу. Намерих оферта http://allpromo.eu/deal/1718-karnavalyt_na_ostrov_korfu/ и ме интересува какво мислите и дали е ходил някои на такава,струва ли си?
Аз ходих миналата година с колежки. Карнавалът не е нищо особено, но разходката си струва. Точно групова оферта бяхме взели, цената ни изкуши да се засилим в последния момент. Туроператорът беше "Лъки холидей", ОК са. 205 лв., 3 НВ, автобус и включени фериботни такси. Сега май имат оферта от 220 лв.

# 616
  • София
Bled - попаднахме в някаква дупка. Има изтрити мнения между нашите. Затова няма никаква връзка.  Ако не ме беше питала, нямаше и да разбера.

victorias secret
Да, ясно, писаха ми на лични за какво става въпрос ?
Имало е някакъв дебат, който не съм прочела, защото е изтрит.
Сигурно, защото е било нужно…
Някой се опитва да ни спре да пишем, няма как да се получи.
Надявам се да предпазим тази тема от излишни постове. Дори да стои на едно място, в нея има достатъчно информация, която се намира лесно.

Изказването за намалението е мое, в друга тема, напълно вярно.
Както ти, така и аз се справяме идеално с гръцкия език и не пропускам това, което ме интересува, в случая Тол таксите.
Често пътуваме в Гърция с местни приятели, съответно с гръцки автомобил.
Тогава ползваме My e-PASS…

Не минаваме през гишетата и получаваме цялата нужна информация относно таксите. Всичко това е винаги в програма на телефона, включително всички актуални пунктове и такси.

Има и други Android приложения, които ги изчисляват на момента…

Относно намаленията има информация, която ти спокойно ще прочетеш:
ТУК
ТУК
И т.н.

Ако някой има нужда от актуални такси по всяко време, ще му ги кажа веднага.

victorias secret пиши по често, ти си нашия човек в реално време там, информацията ти винаги е интересна и важна…
Особено сега, когато в момента се случват доста неприятни неща в любимата ни Гърция…

# 617
Bled щеше да бъдеш наистина полезна, ако беше казала, че въпросния e-pas има няколко тарифи и на практика e ефективен само при повече от 20 пътувания МЕСЕЧНО. Така всеки от посещаващите Гърция с цел туризъм веднъж или два пъти годишно щеше да си направи сметката, че дългия ти чаршаф по горе му е безполезен като информация. Между другото има он-лайн възможност да се изчисли при какъв трафик е ефективен паса и наистина спестява пари и под какъв е безсмислен.
Освен това в другата тема ставаше въпрос за магистралата от Солун до Атина(aegea) и размера на таксите по нея. За това и питаше и твоята приятелка kupersi. Намалението за което ти говориш касае магистралата на Пелопонес ( Moreas), което няма никакво отношение към конкретното питане и обсъжданията в другата тема.
А иначе се налага пак да пусна толовете по въпросната отсечка, защото покрай изтрите постове на феновете ти поизтриха и полезна информация:

http://www.aegeanmotorway.gr/en/tolls.html

Това само като забележка към по не информираните относно пътните такси в Гърция от теб.

Скрит текст:
Kupersi вече не е член на нашия скромен колектив поради разни административни намеси  Mr. Green, но аз мога да ти препредам написаното в нейните постове. Симпатията ви беше изключително взаимна и очевадна за аудиторията. Едва ли модераторите са искали да спрат когото и да било да пише.  Mr. Green но явно са преценили, че нейните постове са неуместни и излишни в тази тема.  Mr. Green Както и в другата.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 10:54 от Анонимен

# 618
  • София
Изключително много благодаря на Bliss за яснотата, която внася в темите с компетентните си изказвания.
Уважавам всяко едно мнение и никога повече няма да си позволя да се заяждам с когото и да е било.
Нека всеки сам прецени, кое е полезно и кое не. На мен всичко ми е от полза.

Ако някой друг погрешно е разбрал това:
"Някой се опитва да ни спре да пишем, няма как да се получи."
То въобще не е насочено към модераторите, а точно към въпросното лице kupersi.
И модераторите прекрасно са си свършили работата, ако нея я няма вече тук.

А таксите са намалени в някои участъци на всички магистрали, макар с малко.
Следствие на гръцките протести.
ТУК
ТУК
Но какво ще бъде когато всички ние тръгнем към Гърция, никой не знае.
Ще пратя на всички, които ми поискаха на лични, от къде да си свалят нужните приложения.

# 619
Изключително много благодаря на Bliss за яснотата, която внася в темите с компетентните си изказвания.

Пак заповядай. За мен е удоволствие. Редно е да сме абсолютно коректни и точни и да не подвеждаме аудиторията с излишна и невършеща работа информация, защото пък мен често ме питат на лични  Mr. Green да доизясня някакви твои твърдения.

# 620
  • СОФИЯ
А стига си мерихте...личните съобщения  Grinning Айде мир  Peace !
http://vacanto.bg/offers/Maiski-praznitzi-na-Kasandra-Gartziya.html  -  тва що е толко евтино, хотелът ли е дърво?

# 621
  • София
мама САННЯ
Защото е твърде рано, такива са цените по това време.
Моето време, използвам го винаги. Тази година също ще е така.
Ако ти трябва информация и решиш познавам хотела отлично, даже съм писала за него.

# 622
  • в града на вечния купон

Гледам, че има две такси за ръчно и електронно.

Смисъл кеш и другото е с карта ли се води?
Разликата е центове , но до Атина може ад се спестят 2-3 евра.

# 623
  • София
Радост, да така е, това имах предвид.
С чип е, поставя се отвътре на стъклото.
При пристигане, прави контакт и бариерата се вдига автоматично.
Дори понякога, въобще не се спира, караш много бавно.

# 624
http://vacanto.bg/offers/Maiski-praznitzi-na-Kasandra-Gartziya.html  -  тва що е толко евтино, хотелът ли е дърво?

Моето беше ирония, ако не схвана.  Mr. Green

# 625
  • СОФИЯ

Моето беше ирония, ако не схвана.  Mr. Green
Абе схващам аз, че моите ЛС са най-големи  Laughing
Ше ме гоните ли в другата тема с питания за морето или да продължавам, че имам още да питам?

# 626
Bled - нямаше дебат и изобщо не очаквах че има изтрити отговори и въпроси. Чудя се защо има изтрити въпроси. Не мисля че някой се опитва да спира да пише друг. Всеки отговаря когато може и знае нещо.

За тези намаление - според мен не се водят намаления. Цената е същата, плащането чрез карта намалява цената. Ето, аз имам друга гледна точка. Не става някак да кажа на някой тръгнал за Атина или другаде, извади си карта да минаваш по-евтино. Мога да го спомена като информация, но не и че за някой който пътува веднъж - два пъти годишно да го посъветвам да направи такова нещо. Виж ако пътува някой често, нека вади e-pass. Тази карта се вади в работно време, което означава че обикновен човек пътуващ от една държава в друга не е лесно да я извади. Е, може да се извади и в някои супермаркети, които работят до по-късно. Вие сте пътували с гръцки автомобил. Казали са ти че така се плаща по-малко,ок. Момичетата тук нямат такава възможност. Надявам се да ме разбираш.

# 627
  • София
victorias secret
Не само те разбирам, а си и абсолютно точна.
Не само, че се вади в работно време, но има и документи, което въобще не е за хора пътуващи веднъж в годината. Ние пътуваме много често, но не си мисля да вадя лична.
Но използвам приложенията активно.
Има реални намаления, но са толкова малки, че не заслужават внимание.
Другото не ми се коментира, нека всеки си пише каквото иска, нали е форум.
Радвам се, че се включи...

# 628
  • зад парка

В конкретно този хотел не съм отсядала, но Посиди има хубав и дълъг плаж. Има и 2-3 хубавички кръчми.

# 629

В конкретно този хотел не съм отсядала, но Посиди има хубав и дълъг плаж. Има и 2-3 хубавички кръчми.
Плажът в Посиди е каменист и има морски таралежи във водата - имайте го предвид. А що се отнася до хотела - води се най-хубавият

Общи условия

Активация на акаунт