Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Та за Календа това е последната заснета серия, нали? В другата тема пишеше, че го спрели поради нисък рейтинг. Първия сезон наистина беше супер тъп, но във втория доста се раздвижиха нещата
Изгледах първи сезон, хич не ми беше тъп. Само дето няма големи убавци де. Laughing

# 121
  • Ямбол

Та за Календа това е последната заснета серия, нали? В другата тема пишеше, че го спрели поради нисък рейтинг. Първия сезон наистина беше супер тъп, но във втория доста се раздвижиха нещата
Изгледах първи сезон, хич не ми беше тъп. Само дето няма големи убавци де. Laughing

Аз заради това нямам стимул да го довърша. Mr. Green

# 122
  • София
Ся се появи още един нов в групичката, ама е малко кривоглед.

# 123
  • Ямбол
Ся се появи още един нов в групичката, ама е малко кривоглед.

Искаш да ме откажеш нацяло,май. hahaha

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 21:27 от contessa24

# 124
Contessa, продължавай в същия дух!    newsm53 ( радост за очите...  Wink )
Аз учех за държавен изпит и за това нямах време да пиша, но следя публикациите. Слава Богу, изпитът мина успешно! Grinning Сега пак нямам много време, че подготвям дипломна работа, оообаче взех, че почнах да гледам Интерната , че до сега само по някой и друг епизод съм хващала по AXN. Пааак се зарибих, значи... ooooh!
Поздрави на всички! Подозирам, че повечето сте настроени отпускарски...  Hug

# 125
Beki B.,още няма официална информация,кога да го очакваме.И аз търсих инфо,но не открих нищо.Даже и заглавие няма филма все още. Rolling Eyes

Днес го изтеглих,но не съм гледала още.Чух хубави отзиви,та ще го видим. Wink
изгледах го! И съжалявам! Добро начало, тъп след това. Сори, ако съм крайна, но не очаквах това , Бандерас има 3 мин учатие в началото..и после.. егати болните мозъци!

# 126
  • Ямбол
Христа,успех с димломната работа!Интернатът си е много зарибяващ,разбирам те. Laughing  Включвай се,когато имаш време.  Hug

Голд,не съм гледала още,че захванах един френски сериал,много интересен.  Laughing

Превъртях го,но ми се видя тъповат и на мен. Thinking

# 127
Христа,успех с димломната работа!Интернатът си е много зарибяващ,разбирам те. Laughing  Включвай се,когато имаш време.  Hug

Голд,не съм гледала още,че захванах един френски сериал,много интересен.  Laughing

Превъртях го,но ми се видя тъповат и на мен. Thinking

ако не съм много нахална Embarassed би ли ми казала кой е сериала Simple Smile

# 128
  • Ямбол
fiorela27,
Скрит текст:
сериала се казва 'Les revenants'/трилър,мистерия/. Има го замунда.нет.  Simple Smile

# 129
contessa24 благодаря Hug

# 130
  • София, България
Аз пък загледах Корабът. Тегля от р2рbg.com. Имам щастието да поназнайвам малко испански обаче и забелязвам, че субтитрите нямат почти нищо общо с реалността. Може би защото са правени по руския превод. Не знам. Въпросът ми е - знаете ли дали има някъде други субтитри. И също - има ли го въобще сериала качен в друг торент сайт, защото в този липсват серии  Confused

# 131
  • София
Аз пък загледах Корабът. Тегля от р2рbg.com. Имам щастието да поназнайвам малко испански обаче и забелязвам, че субтитрите нямат почти нищо общо с реалността. Може би защото са правени по руския превод. Не знам. Въпросът ми е - знаете ли дали има някъде други субтитри. И също - има ли го въобще сериала качен в друг торент сайт, защото в този липсват серии  Confused

Хубави субтитри са направени за AXN, така че търси в youtube или vbox, мисля, че го бяха качили там  Peace

# 132
  • София, България
искаше ми се да си го тегля, защото си го гледам на телевизора

# 133

Е стига, де. Направо ме отказваш да влизам.  Grinning

# 134
Оле, как не съм ви открила по-рано  Hug Страхотна тема! Видях в анкетата, че има Силикон за рая с Амая Саламанка, има ли го някъде със субтитри? Преди години бях гледала Силикон за рая, но беше колумбийски мисля, този не го бях чувала.

Общи условия

Активация на акаунт