Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 81 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Имам нужда от помощ и се обръщам към вас. Реших да гледам 1  сезон на сериала Gran hotel, тъй като четох добри отзиви за него. Но не можах да намеря добри субтитри, изтеглих си тези от Замунда, но те са окълцани и липсват изречения. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна!

# 691
  • Ямбол
Здравейте! Имам нужда от помощ и се обръщам към вас. Реших да гледам 1  сезон на сериала Gran hotel, тъй като четох добри отзиви за него. Но не можах да намеря добри субтитри, изтеглих си тези от Замунда, но те са окълцани и липсват изречения. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна!

Здравей! Опитай с тези: http://bukvi.bg/load/

# 692

Здравей! Опитай с тези: http://bukvi.bg/load/
Благодаря много! Субтитрите са перфектни  Simple Smile

# 693
Аз изтеглих първи сезон на "Gran Hotel" и тази вечер ще го почна Simple Smile. Първи  и втори сезон са с по малко серии, но в трети май наваксват  Laughing .

# 694
  • Бургас
Честита нова година на всички ! Бъдете здрави и щастливи и още много изгледани серийки Simple Smile))  Heart Eyes
Следя Бланка Суарез в Instagram и качва снимки от работата и предполагам по филм, мисля че се казва "Красавицата и звяра " ( не съм сигурна ) , знаете ли подробности, може ли да е сериал ?  Thinking

# 695
  Някой гледал ли е това: и къде да търся  руски субтитри?

# 696
  • Ямбол
Честита нова година на всички ! Бъдете здрави и щастливи и още много изгледани серийки Simple Smile))  Heart Eyes
Следя Бланка Суарез в Instagram и качва снимки от работата и предполагам по филм, мисля че се казва "Красавицата и звяра " ( не съм сигурна ) , знаете ли подробности, може ли да е сериал ?  Thinking

Филм е.  Simple Smile

Някой гледал ли е това: и къде да търся  руски субтитри?

Мисля, че руснаците не са го превели още, но имаха намерение(поне така писаха). Ще пиша, като го видя с превод.  Peace

# 697
  DimiLoca, благодаря  bouquet

# 698

Аууу, адашка.  Grinning

# 699

Аууу, адашка.  Grinning
Ооооо, адашче, здрасти   Grinning
Преди няколко дни търсех субтитри за Гранд хотел, а сега не мога да спра да го гледам  Embarassed Страшно се зарибих и ми е много интересен сериала. Само че от работа не ми остава време, за да си го гледам и успявам само по една серия на вечер, ама като не ми стига. Хулио ми е много симпатичен, но определено любимец ми стана Андрес. Много ми е забавен с физиономиите, които прави  Grinning Но дано скоро успее да се отърве от Белен, че тя пък ме дразни извънредно много. За съжаление повечето от вас сте го изгледали отдавна и може би няма да ви се обсъжда сериала отново, затова си търся някой, който като мен скоро се е зарибил по него, че да обменяме опит.

# 700
      yani4ka, блаодаря за инфото за книгата. Поръчах си я на български от store.bg, a  също така я изтеглих на испански. Не съм мн добре с испанския, затова. Да, качена е във вариант, с който не ми се е случвало да работя, ама ще му намеря цаката Simple Smile

Дъщеря на Мистрал, аз също съм на 2-ри епизод на Толедо..Макси е мн. хубав там, наистина Wink

Такааа.. и да кажа, че Вещиците го чаках, чаках, после го загледах и едва стигнах до средата и го спрях...отново се питам аз ли само не го издържах?!  Не можах да до възприема, дойде ми нещо в повече...не ми хареса. А положих доста усилия да се самоубедя - обаче не стана!  Thinking

# 701
  • Ямбол

Такааа.. и да кажа, че Вещиците го чаках, чаках, после го загледах и едва стигнах до средата и го спрях...отново се питам аз ли само не го издържах?!  Не можах да до възприема, дойде ми нещо в повече...не ми хареса. А положих доста усилия да се самоубедя - обаче не стана!  Thinking

A, със сигурност не си само ти.  Laughing И на мен ми беше странен, но едновременно и динамичен, та не ми беше скучно. Изгледах си го наведнъж, което рядко се случва с подобни филми.  Laughing Със сигурност не е заради Уго и Марио, понеже имам 2-3 недогледани филми с тях, които не са ми допаднали.  Mr. Green Не знам...забавлявах се искрено с филма... Уго направи интересен филма, според мен.  Heart Eyes

Испанците правят много ексцентрични филми, по принцип...

# 702
Гран хотел е един от сериалите, който ми липсва, след като завърши. Даже и си имаше край, за разлика от доста други сериали. Последният, който изгледах, беше Пирати, който също свърши направо в нищото. Да се чудиш дали сериата свърши или сериала.

# 703
И аз от скоро гледам" Gran Hotel", на пета серия съм  Laughing

# 704
И аз от скоро гледам" Gran Hotel", на пета серия съм  Laughing
И какво ти е мнението за сериала? Харесва ли ти? Кой е любимият ти герой?

Общи условия

Активация на акаунт