Точкова диета 10

• 42 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • в колонките

: Жълто сирене с 0% въглехидрати за колко точки се брои ? 

bouquet
Сладурке, къде го намери това жълто сирене - марка, магазин? Ох, много ми се е дояло такова с 0 въглехидрати и да не е солено, че после задържам вода. Доволна ли си от него?

Миличка,  Hug, холандско е, не живея в България. Съдържа 24 гр. протеин и 0 гр. въглехидрат. В тази диета не гледай калориите, а намали до минимум въглехидратите, мазнини и мръвки яж на воля. Ако можеш отбягвай киселото мляко - то не помага особено при отслабването,  Peace.             
       Успех на всички точици, много сте милички, с кеф ви чета. Приятна петъчна вечер,   bouquet

# 256
БУБА тази диета съм я пазила поне 5 пъти и толкова съм отслабвала 4е съм била пред из4езване и НИКОГА не съм броила кал,а само въглехидрати!сега се издухах аз покрай тоя ми режим... newsm78така 4еее яж си режимна храна,не се мери на кантар а със сантиметър и 6те види6 как 6те се стопи6......  bouquet

# 257
  • София
Мерси, сладурки, ще продължавам да си папкам кълцана наденичка и кюфтенца  Simple Smile. Няма такава вкусна диета, честно - понеже обичам всичко месно и кашкавалесто, нямам чувството, че съм ощетена или че ми липсва нещо. Може би мъъъничко сладоледа, ама идеално щастие няма  Wink.
И, Сивила, жалко за кашкавала, таман точех лиги  Joy. Нищо, като си дойдеш в БГ, ще донесеш малко.
А, и да се похваля от лунуването - минус 0.600 кг.. Не е много, но пък дано да е трайно! Мамите, дето редовно лунуват, съветват преди и след периода да се хапва нещо леко, някакъв плод или сиренце, ама аз как да си оставя мръвката, нали някой може да ми я изяде  Laughing?!
Замислям се какво да ям през мръсния ден и попаднах на една диета с овесени ядки. На какво мнение сте, някой пробвал ли е?

# 258
  • в колонките

И, Сивила, жалко за кашкавала, таман точех лиги  Joy. Нищо, като си дойдеш в БГ, ще донесеш малко.

Ще има да чаааакаш до догодина, скоро се прибрах от България,  Joy   

Не зависимо,че са солени сирената ще си пиеш водата и няма проблем при задържането на течност в организмът, поне при мен е така,  Peace Колкото са по-мазни  те, толкова въглехидратът е по-малък. Мен пък от тоя мазноч ме хваща рядкото щастие,  Mr. Green
         Хубава събота, точици,   bouquet

# 259
такааа каквото било,било....наядах се,омазах се и от днес с нови сили на фронта!!!!!!!закусих с 1 варено яйце,обяда бе6е малко пиле на грил,съ6тото 6те е и за ве4еря.....дано съм жива утре....4е от безвъглехидратието мн ми пада кръвното и ми се събират границите,ама в името на з.....а си 4удеса от храброст 6те направя LaughingБУБА аз мн оби4ам овес със сирене и го ям на закуска в мръсният ми ден!по принцип има мн въглехидрати е е хубаво само сутрин да се яде...

# 260
  • в колонките
        aleksss14 ,  Hug, яж нисковъглехидратно сирене, хем е солено и засища, хем оправя кръвното, същевременно пиеш и повечко вода.   bouquet

# 261
sivila  bouquetкажи,ти колко свали с диетата,откога си на нея,какво яде6?

# 262
buba29 и аз никога не съм броила калории. Броя само въглехидрати, иначе ако и калории трябва да броя, ще трябва да започна да си водя счетоводна книга Grinning

# 263
  • в колонките

sivila  bouquetкажи,ти колко свали с диетата,откога си на нея,какво яде6?

Не съм на тази диета, но искам да изгоня 3-4 килца. И понеже в тази диета мога и плод да си позволя мисля да я започвам,   newsm78. Даже и сладолед става, шоколад,  Mr. Green - не всеки ден, разбира се. Лично аз ако я започна точковата може да превиша точките с плодовете, или сладоледа. С никакви други въглени,  Laughing
      Хубава съботна вечер, точици,   bouquet

# 264
каде сте мацки?отслабнахте ли?аз 2ри ден карам на 4ист протеин-пиле6ко и у4удва6то не ми е паднало о6те кръвното....утре 6те вкарам и салата от зеле 4е положението с WC-то е траги4но.4акам МЦ и мога да гръмна всеки момент....

# 265
  • в колонките
каде сте мацки?отслабнахте ли?аз 2ри ден карам на 4ист протеин-пиле6ко и у4удва6то не ми е паднало о6те кръвното....утре 6те вкарам и салата от зеле 4е положението с WC-то е траги4но.4акам МЦ и мога да гръмна всеки момент....

Ти Дюкански ли я караш ,  Hug. Тук нали мазничко се хапва , или греша ?

# 266
не,не дюканствам.бе6е ми мръсен ден в петък и направо прекалих и затова събота и неделя ре6их да 4истия....ааа днес и малко салам4е хапнах така 4е си е то4кова ,но просто ограни4их въглените наро4но.от утре пак с салатка...

# 267
Здравейте точици!Приемате ли една позагубена "точка"?Аз се затрих от точкосклона,но ще правя нов опит разбира се.След цял мръсен месец!!Имам плюс 2кг,не е много,но като се има в предвид колко трудно свалих 5-6кг. ooooh! ooooh! ooooh!Да си призная честно точно затова се отложи цял месец моя режим..,мислих си:Я ям си и не качвам.. Whistling Whistling Whistling
Да ама не!Добре,че плюса не ми е по-голям.А толкова бях доволна като се побрах в едни любими дънки.Поносих ги..на 3-4 обувания,а сега отново чакат в отделението с дрешки за след вталяване.
Хайде успешна и минусова седмица!

# 268
  • София
Добър вечер, момичета!
Lzara, с твоите нула килограми изобщо няма да те мисля, просто се радвам, че си тук  Laughing!
А аз пък се записах на танци, представете си Joy. След два дни ще ми е за първи път, даже не знам какви дрехи и обувки са подходящи...Хич не си правя илюзии, че от танци се свалят килца, просто като дойде есента и ме гони страшна депресия. Ставам отчаяна съпруга - детето голямо, мъжа все работи...Ама реших, че няма да падам по-долу от Алекс с нейния фитнес. Нека да се пукне от яд Simple Smile)))! И ние можем да показваме тяло! Уф, чак на мен ми е смешно Joy
Поздрави на всички   bouquet

# 269
 Joyоххх мн се смея с теб БУБА....супер си просто... Hugот танци се отслабва,пове4е от колкото на фитнеса.....там се набива малко пове4ко!ти 6те изгаря6 калории и след 2 месеца мъжът ти няма да те познае..   Flowers Bouquet пък и в комбинация с на6та уникална диета ....гледай да не из4езне6 ....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт