Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 401
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
angeles  Да от там е има я налична това е линка.Доста е свободна аз взех по малкия размер от моя        http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Midi-Dress-with-Go-Your-Own-Way-P … .aspx?iid=2897849

П.П  Desigual  излизат и в Индийските магазини Gang имам доста попадения от там,но трябва добре да ги оглеждаш имат по някой дребен дефект по някога.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 15:31 от desuri

# 16
  • в 1001-та нощ
безкрайно удобни

спортни обувки Nike на платформа

Скрит текст:

и

отворени боти на платформа

Скрит текст:

# 17

a.l.e.n.a, ботите са страхотни, със здраве да ги носиш! От къде са?  Simple Smile

# 18
  • в 1001-та нощ
мерси, купени са от съфорумка от магазин на графа, тя няма да ги носи и съответно ги взех аз Simple Smile

попаднах на тях, докато търсех кецове с платформи  Peace и като се уговорихме да се видим в мола - мернах в един магазин и найковете и се уредих и с двете наведнъж  Blush

# 19
  • In The Middle Of Nowhere
angeles  Да от там е има я налична това е линка.Доста е свободна аз взех по малкия размер от моя        http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Midi-Dress-with-Go-Your-Own-Way-P … .aspx?iid=2897849

П.П  Desigual  излизат и в Индийските магазини Gang имам доста попадения от там,но трябва добре да ги оглеждаш имат по някой дребен дефект по някога.

Благодаря ти, доста търсих и не можех да я намеря   bouquet

Ето и от мен скромно някои неща:
Скрит текст:

пола

# 20
  • Там, където ме обичат
Записвам се да не изпусна някоя красота.

# 21
гащички

Скрит текст:

рокля

Скрит текст:

# 22
  • Sofia
   Здравейте, и в новата тема, момичета!   bouquet Благодаря, за което.  Hug

Имам едно питане, което, горещо се надявам, да бъде удовлетворено. Много искам да разбера марката на ето тези очила, носени от Lindsay Lohan през (мисля, но не съм сигурна) 2010 г. Просто съм влюбена в тях и не мога да си ги избия от главата. Ако някой се сеща и за подобен модел в стил cat's eye на определена дизайнерска марка, моля, да сподели.  Sunglasses Предварително благодаря - във вас ми е последната надежда, след като вече прерових множество чуждестранни сайтове и блогове, но така и не стана ясна марката!   bouquet

# 23
# 24
Лу,мерси за темата  bouquet

# 25
a.l.e.n.a кецките са жестоки  Peace

# 26
a.l.e.n.a кецките са жестоки  Peace
+1 Heart Eyes
май трябва и аз да се обзаведа с едни на платформа newsm78

# 27
  • Чукарландия
 Hug

# 28
# 29
опитах да намеря очилата на Линдзи, но и аз без успех.

Общи условия

Активация на акаунт