ФЕВРУАРИ е далече, но те чакаме с трепет мъничко човече ! Тема 2 !

• 25 075
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Добро утро момичета   bouquet

Добре дошла на MonikaBurmova, пожелавам ти прекрасна бременност и само хубави моменти да споделяме тук  Hug Записах те на 1-ва страничка на темата. По-честичко се отбивай тук  Simple Smile На мен левкоцитите също ми бяха малко по-високи.

Zlati да се пазиш много мила  Hug

ДжиДжи_23 мен тъкмо есенно-зимния сезон ме притеснява със захладняването и тумбаците ни  Joy Затова още от сега смятам да се подготвя, че есента ни предстои и голямо местене, ако всичко е наред и изобщо...филма е пълен.

Аз тази седмица освен на 4D , май трябва да ида и на микробиология и цитонамазка . Поне четвъртък и петък съм отпуска да мога спокойно да си свърша всичко.

С пожелание за лек и приятен Понеделник  Hug

# 406
Здравейте, момичета!
Лелееее, колко много сте изписалиии. Добре дошли на новите мами и леко бременеене. Hug
Моята дъщеря тази сутрин ми докопала дамската чанта и докъто я видим с баща и ми извадила парите, документите и се захранила с бадеми Mr. Green Shocked И сега обикаля и ми вика бонбони ам=ам Joy
Аз утре съм на консултация. Следя си бременността на частно, както и първата, при съшия лекар и си имам план кога какво се прави, всичко ми е в клиниката и не се разхождам насам=натам за изследвания.
Нашият татко работи в събота, без малко и в неделя, ама аз се разфучах и имахме поне един свободен ден, макар 4е така както по4на в4ерашния ден днес се 4увствам изморена. Не ми е достатъ4но само един ден да си е у дома, т.е. да не работи, 4е с детето в 4удо се виждам.
Хубав ден на вси4ки от мен Hug

# 407
Добро утро момичета и благодаря за топлото посрещане   newsm51 !
Най -после и аз да почивам, цяла седмица бях на работа (и събота и неделя  Close )
Да се отчета и аз за темите които обсъждате  Mr. Green :
За момента съм качила около килограм.
 С предната бременност качих 15кг. (мъжО и той качи -10 -15кг  Mr. Green , за  да е солидарен с мен  )
Ще ходя днес да си купя олио  и да почвам да се мажа, докато е време. Предния път се мажех с бебешко на Джонсън........ май пак такова ще взема, доволна съм от него, корема ми не се нацепи (дано пак да е така  Praynig ).
Снощи  беше партито за рождения ден на Мики , та днес цялия апартамент е в играчки и в опаковки................. ще трябва докато си почивам да изчистя къщата  Mr. Green
За сега  това е от мен Simple Smile
Хубав ден ви желая !

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 12:12 от iucka

# 408
Здравейте момичета Simple Smile
Исках да ви питам имате ли проблем със съня. Аз откакто съм  бременна не мога да спя по цяла нощ, заспивам в 5 сутринта и спя до 12-1, но много ме тормози това и не се чувствам добре. Днес нарочно станах по-рано , уж да си оправя режима, но много ми се спи и не знам дали ще издържа целия ден да не спя. Много искам да заспивам нормално, да имам пълноценен сън , но не става. Ако някоя е имала този проблем и е намерила решение, моля да ми пише.
Иначе аз съм в 10 г.с и мисля другата седмица да отида за изследванията, понеже имах малко проблеми със здравните осигуровки. Не съм закъсняла предполагам, мисля, че до 13-та или 14-та седмица трябва да се направят, но не съм много наясно, ако знаете пишете ми Simple Smile
Приятен ден!

# 409
Desana1 и аз имам проблеми със съня, заспивам към 23ч  и се будя към 3 и до 4ч-5ч се въртя  Close . Много гадно , защото през деня съм на работа и следобедите съм  Tired Face .

П.П Купих си олио на Бочко от  пшеничен зародиш с подхранващо действие. Пише, че възвръща еластичността на кожата.

# 410
  • Варна
Аз съм от сънлите. Лягам 23 и ставам в 9. Има ставане до тоалетна, в същност от няколко дни само по веднъж ставам.

# 411
п.п. Прибраха ни пейките от двора, че сме се заседявали навън  Joy
Е, щом не ви карат да ходите под час до тоалетна, значи всичко е ок, или ?  Joy

Тони, дъщеричката ти е опасна работа. Щом на бадемите се е спряла, не на парите, няма проблем  Laughing

Аз все още съм далече от гледането на дрехи за бременни. Надявам се да си нося моите поне още 3-4 седмици и ще пробвам първо да взимам 1 номер по-големи, а не за бременни /тях по-късно/.

Да ви попитам, за какво се прави толкова рано 4D?

Съня и на мен ми е малко проблемен, но не винаги.
Desana1,  опитай с хапчета за сън на билкова основа /глог, мента, валериана/ или Седатиф /хомеопатични са/.

На мен тази седмица ми предстоят изследвания и не знам как ще ги съчетая с работното време. Май ще се наложи болничен да взимам... ooooh!

# 412
Аз пък спя по цяла вечер, но през целия ден съм като парцал, не мога да се събудя, едва издържам на работа. Все едно не съм спала 2 дни, така се чувствам. А иначе аз до тоалетна ходя по 100 пъти, снощи например 4  Grinning

# 413
Thea- не се притеснявай за това, е трябва да отсъстваш от работа заради изследвания. Не трябва да с ивземаш болничен. Когато си бременна по закон имаш право да ходиш на прегледи ,изследвания и консултации в работно време, без да вземаш отпуска, болничен, или да го отработваш по какъвто и да е начин. Просто ако не си уведомила работодателя си, че си бременна го направи и му кажи кога ще отсъстваш за изследванията.

# 414
Тони, там е работата, че не съм уведомила още, много е рано, а няма да ме има половин ден. Консултирах се с нашия синдикат във фирмата и казаха само да уведомя шефа и да изчезвам, но тъй като той и колегите много разпитват и е подозрително дълго отсъствието ще се усетят, а не искам. Сложна работа...

# 415
  • Варна, морето, сините вълни...
Ииии и аз искам йога дали има във Варна? Аз и за малкия исках нещо такова но не съм се интересувала  Thinking
Има в уличката до Хепи на гарата, мисля че е Бохосян. Тази, която води към НОИ. Клуб Мареа, 5лв на посещение. Похвалиха ми го, но така и не отидох

Благодаря!

Искам да попитам можете ли да ми препоръчате добър АГ в Майчин дом-Варна, който работи по ЗК. Взех си направление днес, но този който ми препоръчаха вече преглеждал там и сега съм в голяма чуденка  newsm78 А там ми е най-близо понеже живеем в Левски...

# 416
Благодаря за бързите отговори.
Пробвала съм с мента, глог, валериан, но нищо не става. Сега ще пробвам няколко дни да ставам рано и може да ми се върне режима.
А как сте с кръста, мен от началото на 2-ри месец ме боли много, особено ако лежа по-дълго време и стана са някакви ужасни болки, може би е от хормоните....

# 417
mimi_jobnoto ходила съм при доста лекари в майчин дом и най-добро впечатление ми направи доктор Митев, ходих и по спешност при него една вечер и ми обърна наистина голямо внимание, за другите не мога да кажа нищо добро, ако искаш звънни в майчин дом на регистратура и попитай дали той работи със здравна каса, понеже не съм много сигурна, теще ти кажат...

# 418
Здравейте мами, добре дошли на новите да си бременеем заедно  Hug
Сега се връщам от лекар, мислех, че ще ми пусне изследвания някакви, но каза, че сега имало голяма вероятност да не са верни и оставихме за другия месец. Всичко е наред за сега, дори вървим малко по напред.
Аз със съня нямам проблеми или по скоро имам - мога да спя по цял ден и по цяла нощ. Имам огромна нужда да лежа, постоянно се чувствам уморена, а винаги съм мислила тези бременни за превзети, но уви - убедих се, че хич не е лесно.
Прегръдки на всички и хубав ден   bouquet Hug

# 419
Благодаря ви за  топлото посрещане...
Аз също нямам проблем във безсънието всъщност доста спя Simple Smile
Имам обаче друг проблем имам ужасен запек 1 път на 4-5 дни,а преди да забременея всеки ден се отчитах в тоалетната...Урината пък ми има мирис на амоняк,особено като ми се наложи да стискам малко...
Имам и ужасно главоболие почти постоянно говорих с доки и той ми каза,че до 12 седмица не му се искам да приемам никакви медикаменти освен фолиева киселина.Дори го попитах за биозинмама и за него ме одряза Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт