Нуждая се от консултант по кърмене във Варна

• 518
  • 1
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте! Много съм шашната. Имам син на 14 дни. В началото сучеше бавно, но успяваше да си вземе дажбата, от 5 дни почна да суче по 20-30 мл. /тегля го на кантар след всяко ядене/и започнах да се цедя и да му давам от шише, а когато не стига добавка....Кърма има само в едната ми гърда. Другата е супер мека и почти нищо не излиза от нея. Той изведнъж почна да яде по много от шишетео -  по 100 мл и иска още. Мисля, че правя много грешки накуп и не мога да се справя със ситуацията.Прочела съм всички теми, но не мога да намеря решение. Искам да кърмя, но не се получава. От 2 дни реве постоянно, аз все съм с мисълта, че е гладен. Сега пак го кърмих и той заспива на 30-40 мл. Щипя го, бутам го и нищо не се получава. Моля за помощ. Искам някой да види как правя нещата....На ръба на отчаянието съм.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 20:30 от flammmme

# 1
  • До хладилника, който обичам
flammmme - това е ФБ страницата на ЛЛЛ Варна, https://www.facebook.com/lllvarna, а там има и контакти на ЛЛЛ Лидери във Варна. Можеш да се свържеш с тях или ако ти е удобно, да отидеш на местно събитие в града, заедно с бебето.

Общи условия

Активация на акаунт