МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 51-ва тема

• 56 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • на Земята
Ех,надявах се да не е така,но уви..а е нова машинката,поне за мен.На по малко от годинка е.
Благодаря Бонго!

# 511
Здравейте! Влизам в темата, за да ви помоля за съвет. Мисля скоро и аз да се сдобия с такова чудо, но не знам какво трябва да има машинката, каква марка да е. А доста сте изписали и нямам възмосност да изчета всичко. Знам, че Лидълската е доста хвалена, ама половинът не ще и да чуе за такива "измислени" марки, можело да не издържи много време... Tired Цена, качество, марка-свързани ли са? Колкото по-скъпа, толкова по-добре или.... Искам нещо, което да издържи доста време и като сложа всичките продукти, хлябът да си стане самичък.
Не ми се дават повече от 200лв, т.е. ако може за по-малко, пък да върщи същите чудесии като тази за 400 би било супер. Има ли такова животно? newsm78 Mr. Green

# 512

Не ми се дават повече от 200лв, т.е. ако може за по-малко, пък да върщи същите чудесии като тази за 400 би било супер. Има ли такова животно? newsm78 Mr. Green

Или половинът ти да се бръкне за два пъти по двеста за Панасоник, или купувайте Силвър Крест на Лидл. Немска марка е, все пак и всички пишат, че е издържлива машинка. Мулинекс също ще намериш за парите, които смяташ до отделиш, но моята Мулинекс се развали още на третия-петия ден, после се ръснах 40 лв. за казанче и се развали окончателно месец-два след гаранцията. Другата Мулинекс издържа малко повече от гаранцията, но нея я ползвах рядко. Иначе всички машинки пекат хляб, особено като им свикнеш.

# 513
Ех,надявах се да не е така,но уви..а е нова машинката,поне за мен.На по малко от годинка е.
Благодаря Бонго!
един от основните проблеми според мен е колко време машината е киснала по складове и магазини , а не кога е купена. уплътненията (силиконови или гумени) с времето остаряват, втвърдяват се и после лесно смазката преминава покрай тях.  таааа може и вчера да си купила машинката , но ако е стояла някъде 3-4 год. .... пиши ги бегали уплътненията  Joy
в този смисъл може би е по-добре да се купува нова като модел машина.  

# 514
Благодаря Бонго!
един от основните проблеми според мен е колко време машината е киснала по складове и магазини , а не кога е купена. уплътненията (силиконови или гумени) с времето остаряват, втвърдяват се и после лесно смазката преминава покрай тях.  таааа може и вчера да си купила машинката , но ако е стояла някъде 3-4 год. .... пиши ги бегали уплътненията  Joy

Има логика.  Peace

# 515

Бонго, това по-често го пиши в темите. Много ценно като идея!

# 516
ами то се пише по 2-3 пъти във всяка тема (за проблема с осите). поне откакто аз съм в този раздел.  hahaha

# 517

Или половинът ти да се бръкне за два пъти по двеста за Панасоник, или купувайте Силвър Крест на Лидл. Немска марка е, все пак и всички пишат, че е издържлива машинка. Мулинекс също ще намериш за парите, които смяташ до отделиш, но моята Мулинекс се развали още на третия-петия ден, после се ръснах 40 лв. за казанче и се развали окончателно месец-два след гаранцията. Другата Мулинекс издържа малко повече от гаранцията, но нея я ползвах рядко. Иначе всички машинки пекат хляб, особено като им свикнеш.
Май Мулинекса ще отпаднат от списъка в такъв случай!  Mr. Green

# 518
  • София
Sunny kiss, скъпо не винаги значи качествено.Машината от ЛИДЛ я хвалят много и много хора са доволни от нея.Аз бих си я купила, но имам още работеща, пак евтина машинка.Няма гаранция,че като дадеш много пари, обезателно ще е здрава и хубава.

# 519
Sunny kiss, скъпо не винаги значи качествено.Машината от ЛИДЛ я хвалят много и много хора са доволни от нея.Аз бих си я купила, но имам още работеща, пак евтина машинка.Няма гаранция,че като дадеш много пари, че обезателно ще е хубава.
На късмет е горе долу.  Peace

# 520
като при жена и кола  hahaha

# 521
Като се сдобия с такава машинка, ще ви се изфукам. Whistling Mr. Green

# 522
  • София
Още един глас за Лидълската машинка!
Вече втора година я ползвам интензивно и няма проблем.Гаранцията и е три години,а покритието на перките и казанчето е супер- здраво и лесно за почистване! Peace

# 523
А тази пекарна от Лидл само един модел ли е и ако е така за колко голям хляб е?

# 524
Лидълската машинка ( или поне моята , която използвам вече повече от година) има 3 различни големини хляб като опция , 3 нива на печене и достатъчно програми плюс екстрата 2 перки. Единственото , което на мен ми липсва е по-добре измислен начин да се вадят перките- доста ми е трудно да изваждам изпечения хляб , може би , ако прочета цялта тема от край до край някой ще е измислил идея за изваждане на хляба по-лесно , аз намазвам от вътрешната страна перките с мазнина , но ен винаги има ефект , колкото до брашната - моя съвет е - гледайте етикета и купувайте най-прясното брашно на рафта- аз сменям поради тази причина брашната и дори с лидълското евтиното ми се получава хляба , дори много често ми се опира горе в стъклото , за това последно време спрях да го пресявам . Използвам предимно прясна мая - една четвърт за 1000 хляб. редовно слагам всякакви семена или добвки от различни смлени брашна( ленено , сусамено, царвично) ако прекаля с количеството понякога не бухва много Wink. Последно време слагам яйцето не в началото , а когато пищи за добавки , тогава слагам и маслини , когато имам.

Общи условия

Активация на акаунт