Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви масла са подходящи за употреба след излагане на слънце?
Какво е масло от щраус и какви са неговите предимства?
Кои масла са подходящи за суха коса и кои масла са подходящи за сухи краища на къдрава, суха коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви масла са подходящи за употреба след излагане на слънце?
-
Какво е масло от щраус и какви са неговите предимства?
-
Кои масла са подходящи за суха коса и кои масла са подходящи за сухи краища на къдрава, суха коса?
За суха коса се препоръчва бадем, масло от алое вера и майонезена маска. Тези съставки хидратират косата и я подхранват, като гелът от алое вера е известен със своите хидратиращи свойства. За сухи краища на къдрава, суха коса се препоръчва кокосово масло, рициново (червено или обикновено), жожоба и масло от макадам. Важно е да се избягва прекомерното количество масло, за да не се утежни косата и да се използва върху влажна коса.
-
Кои масла са подходящи за новородени бебета?
-
Кои масла са подходящи за предотвратяване на стрии?
направо се шашнах! Изобщо не стои мазна след час на морето, все едно нищо не съм слагала, попива всичко, явно при тая жега и слънце нещата стават "сериозни" и има наистина голяма нужда от подхранване и защита. Засега няколко пъти, 7-8, съм ползвала тези неща, доволна съм, мисля,че ще успея да я опазя, понеже съм си наумила,че като масло обгръща косъма и създава защитен слой, ще видим на есен.
Явно и моята ще поема, защото е суха по принцип. 
Въпросчето ми е - цена - качество? Нещо изпуснала ли съм, от това, което се предлага...
но ползвам само за косата, така че не знам...