Електронни четци - X

• 66 820
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Има ли смисъл от Глоулайт? newsm78 Аз си имам удобна лампичка по принцип и съм си поръчала още една, по-малка, не ми се плащаше двойна цена и засега нямам проблеми с лампенцето.
Камиче, аз отдавна чета на смартфона (знам, че е вредно и съвсем различно), но съм свикнала да имам светлина и ще ми и кофти без - просто така съм свикнала. Чета понякога вечер до късно или сутрин ако се събудя по-рано, а половинката се дразни от светлината на нощната лампа. С малка лампичка над четеца също е вариант вероятно, но ще я забравям като пътуваме примерно и реших, че така ще ми е по-удобно. Освен това Glowlight го спечелих на търг и го взех сравнително изгодно  Simple Smile

# 496
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Няма как да се изгуби е-инк екрана при рутване, съвсем технологично е невъзможно - е-инк и LCD са коренно различни като принцип.

# 497
Здравейте,
получих си Ноока и сега го разучавам.Изчетох цялата тема,защото това ми е първият електронен четец. Някъде мисля, че четох за моя проблем,но сега не мога да го намеря. Моля,помогнете.
Свалих си за проба книжка направо от Читанка в epub и ми я отвори без пролем, обаче на места между текста има по един празен ред. Не е болка за умиране, но ме дразни.Дали може да се направи нещо?

# 498
Както писах преди в темата, имам NOOK от един месец и много съм доволна. Имам един въпрос. Когато го регистрирах, от B&N получих като подарък - безплатно книгата "Гордост и предръсъдъци". Отделно тези дни влязох в сайта им да разгледам библиотеката им. Там има опция да изтеглиш simple на дадена книга, за да се запознаеш с нея, преди да си я купиш, изтеглих 2-3. Интересно обаче, като вляза в Нука през компютъра, не ги виждам тези simple книги, за да ги изтрия, както и книгата - подарък от B&N, а прерових всичко. В библиотеката на Нука ми се виждат - от там също не мога да ги изтрия. Знаете ли как бих могла да направя това, т.е. къде в НУК се сейват книгите от B&N и мога ли да ги видя, за да ги махна?
Благодаря!  bouquet

# 499
Могат да се изтрият от сайта - като влезеш в библиотеката си, има бутон Delete. От самото устройство мисля, че могат само да се архивират (само ако е включенa wi-fi връзката) - през подменюто More.
Иначе директорията, в която се съхраняват B&N файловете, е недостъпна. Може и да има някакъв "нелегален" начин да се влезе, но не го знам.

# 500
Могат да се изтрият от сайта - като влезеш в библиотеката си, има бутон Delete. От самото устройство мисля, че могат само да се архивират (само ако е включенa wi-fi връзката) - през подменюто More.
Иначе директорията, в която се съхраняват B&N файловете, е недостъпна. Може и да има някакъв "нелегален" начин да се влезе, но не го знам.

Влязох в сайта им през акаунта си и видях "Гордост и предрасъдъци", но semple книгите ги нямаше... по-скоро не ги виждам, за да ги изтрия...  Confused
Благодаря ти все пак!   bouquet

# 501
А на Нука прехвърлили ли са се? Аз не бях теглил семпъли, ама сега пробвах с някакво произволно и си излезе в библиотеката, съответно и с бутон Delete отдолу newsm78

# 502
А на Нука прехвърлили ли са се? Аз не бях теглил семпъли, ама сега пробвах с някакво произволно и си излезе в библиотеката, съответно и с бутон Delete отдолу newsm78
Да, аз през Нука бях влязла в сайта на B&N, дръпнах си ги даже почетох малко от тях. Сега ми седят в Нука и не мога да ги изтрия, а ме дразнят, понеже са най-отгоре в списъка и книгите, които чета остават на заден план... в сайта не се виждат...А къде ти излезе това копче Delete - в Нука или на компа?

# 503
На компа, в Нука ми излиза само опция за архивиране.

# 504
На компа, в Нука ми излиза само опция за архивиране.
Хм... страно....  ThinkingА ти през кое изтегли семпъла - Нук или компа?

# 505
Само през компа - за проба. Веднага се появи в библиотеката заедно с всичките опции. Иначе и архивирането би трябвало да свърши работа, ако няма как да се изтрие.

# 506
Само през компа - за проба. Веднага се появи в библиотеката заедно с всичките опции.

Аз през Нук теглих и може би има значение, макар че тъпо би било, ако е така...  Confused
Ако намериш повече инфо за помощ, ще съм ти благодарна да го споделиш, както съответно и аз, за да съм полезна на другите.

# 507
Архивирай ги тогава - пак изчезват от общия списък и поне няма да ти пречат Peace

# 508
Архивирай ги тогава - пак изчезват от общия списък и поне няма да ти пречат Peace
Така и направих. Занапред ще видим. Благодаря ти още веднъж!  Peace

# 509
Здравейте,
Някой измислил ли е начин да се изобразяват кориците на книгите, които не са от B&N, на nook-а?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт