Електронни четци - X

• 66 781
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не е на немски Киндъла, нормален си е.
Като го включиш първия път, си избираш език. Peace

# 601
  • София
Елица, много ти благодаря за включването Simple Smile  bouquet

# 602
Angel_Dust, не живее в София, но този уикенд ще имам възможност да й го предам, затова.. Но решено е вече, ще чакам новия Kindle Paperwhite!! newsm44 И без това покрай започването на учебната година ще бъда заета с много задачки и организации, докато се завърти отново колелото, така че няма да ми липсва чак толкова много Киндълчето. Wink А и имам няколко обикновени книги, които изчакват отдавна за четене, но все не стигам до тях, откакто съм с четец, сега ще е.

# 603
Аз пък тези дни трябва да купя още един Kindle Paperwhite...
А как го поръчваш от САЩ?
Чрез посредник, в случая ще ползвам http://www.delivery-shop.com/.

# 604
  • София
Здравейте момичета.Промоцията на киндлето важи ли и за утре.??

# 605
Момичета,помогнете с линкове на калъфи за NOOK glow light  Praynig,а също исках да питам дали със simple touch са еднакви като размер,че намерих за симпъл  newsm78

# 606
Оригиналните в английския сайт са доста намалени - на 10 паунда. Преди няколко дни имаше повече разновидности, но явно са ги поизкупили.

http://uk.nook.com/search?category_id=1025946&sort=SA

Edit: Линкът не излиза, но се намират лесно от основния сайт.

# 607
  • София
Здравейте, момичета. Обмислям покупка на Nook Simple Touch или Kobo Touch за подарък, обаче от това, което разгледах ми се струва, че и двата нямат чуждоезикови речници като Киндъл. Някой да има опит с тях?

# 608
  • МАРС
Хич ме няма с поръчките на техника, засилих се да го взема от немския Амазон и ме попита дали не искам да го отбележа като подарък, като отдолу беше ,уж, изяснено какво става в такъв случай, тоест, когато е маркиран като подарък не е регистриран в Амазон, може като го получаш сам да си го регистрираш. Сега да го отбелязвам ли това или не?
Ето това е разясняващото изречение, нещо думата ,конто, не ми харесва:  Der Empfänger kann den Kindle beim eigenen Amazon-Konto registrieren, sobald er ihn erhält.

# 609
  • UK
Magrat 2007, аз имам Nook Simple Touch, има фабрично инсталирен английско-английски оксфордски речник на него, който върши страхотна работа. Зависи най-вече каква литература ще четеш на него и от нивото ни на познание на езика, но според мен този, който може да чете художествена литература на английски в оригинал, достатъчно, че да знае какво чете, би трябвало да може чудесно се оправя и с речника, не му трябва английско-български. Мое мнение. 
Другият вариант е, ако имаш човек, който разбира, да го руутне и да ти сложи каквото желаеш на него като програми вкл. речници, брат ми на Нук си сложи софтуера на Киндъл + всякакви други глупости, с каква цел и защо не си взе направо Киндъл не мога да отговоря.

# 610
Хич ме няма с поръчките на техника, засилих се да го взема от немския Амазон и ме попита дали не искам да го отбележа като подарък, като отдолу беше ,уж, изяснено какво става в такъв случай, тоест, когато е маркиран като подарък не е регистриран в Амазон, може като го получаш сам да си го регистрираш. Сега да го отбелязвам ли това или не?
Ето това е разясняващото изречение, нещо думата ,конто, не ми харесва:  Der Empfänger kann den Kindle beim eigenen Amazon-Konto registrieren, sobald er ihn erhält.
Какво те притеснява? Ако го отбележиш като подарък няма да бъде автоматично регистриран на твоя "акаунт", извинявай за хубавата българска дума  Wink
После можеш да го регистрираш където искаш.

# 611
  • София
dejie, благодаря   bouquet Човекът, който ще го ползва, ще чете на английски и немски+още един чужд език евентуално и май Киндъла с неговите многобройни речници е най-добрата опция.

# 612
  • Варна
Magrat 2007
KOBO, или поне моето мини, също няма български речници

# 613
  • София
Пунчик, благодаря и на теб.
Ще заложа на сигурно, че да няма разочарования.

# 614
  • Пловдив
Бихте ли ми казали, дали на Нук Симпъл Тач може да се търси на кирилица? Май става само на латиница - аз поне не открих БГ.

Общи условия

Активация на акаунт