Електронни четци - X

• 66 779
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
Да ви се похваля  Laughing с новата си придобивка NOOK Simple Touch Glowlight, която най- после получих след дъъъъълго чакане (заради недобре подбрана транспортна фирма). Четецът е страхотен и светлината е супер - наистина докарва ефекта от нощна лампа.
Стасита аз също не открих вариант за търсене на кирилица.  Аз лично по азбучен ред си ги търся, но ще е удобно ако има търсене на кирилица.
Също в долната част на екрана ми се искаше да добавя what to read next, но не успях, тъй като ме допуска само до тяхната библиотека.
Ще съм благодарна ако някой с опит сподели дали има такива опции.

# 616
Привет,
понеже съм се засилила и аз да си взимам Kindle 4, но от немския Амазон и ако случайно му се раздрънкат чарковете през първата гаранционна година, как стои въпроса с това да го върна, за да ми го оправят? Искам да съм премислила всичко преди да го поръчам, за да няма изненади... Shocked

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 17:07 от dariZ

# 617
Привет,
понеже съм се засилила и аз да си взимам Kindle 4, но от немския Амазон и ако случайно му се раздрънкат чарковете през първата гаранционна година, как стои въпроса с това да го върна, за да ми го оправят? Искам да съм премислила всичко преди да го поръчам, за да няма изненади... Shocked

И на мен ми предстои да връщам един, който е купен от немския Амазон през февруари - нещо не му работи, както трябва страничния бутон и реших да им пиша, докато е още в гаранция. Досега се обяснявахме  с една германка в чата и криво-ляво се разбрахме. Те вече са ми пуснали ордер за нов, а аз трябва да им върна дефектния в 30 дневен срок, за което за ми пратили return labels на мейла.
Имам съвсем елементарен въпрос - по пощата ли да им го пращам и да им искам ли проследяващ номер, макар че той  "проследява" само докато пратката излезе от България? 

# 618
  • Враца
Имам въпрос: на компютъра ми имам инсталирано send to kindle и така си изпращах книгите, за да не го включвам постоянно с кабел, а и така ги архивирам или мога да изпратя до друго устройство.
Обаче от вчера ми дава network error. Имам нет със сигурност, махнах го и го инсталирах отново, резултат никакъв.

Някой да е имал такъв проблем и да го решил?

# 619

И на мен ми предстои да връщам един, който е купен от немския Амазон през февруари - нещо не му работи, както трябва страничния бутон и реших да им пиша, докато е още в гаранция. Досега се обяснявахме  с една германка в чата и криво-ляво се разбрахме. Те вече са ми пуснали ордер за нов, а аз трябва да им върна дефектния в 30 дневен срок, за което за ми пратили return labels на мейла.
Имам съвсем елементарен въпрос - по пощата ли да им го пращам и да им искам ли проследяващ номер, макар че той  "проследява" само докато пратката излезе от България? 

Много ти благодаря:) Значи все пак има начин, ако недай си боже нещо му се случи да го заменя. През сайта ли се свързваш с хората, които ти пращат нов? Имам и още един въпрос, доколкото съм информирана, в комплекта не се предлага зарядно устройство. Необходимо ли е да се купи допълнително, или то си върви с някакъв кабел, с който се зарежда от компа и мога да си качвам книги?

# 620

И на мен ми предстои да връщам един, който е купен от немския Амазон през февруари - нещо не му работи, както трябва страничния бутон и реших да им пиша, докато е още в гаранция. Досега се обяснявахме  с една германка в чата и криво-ляво се разбрахме. Те вече са ми пуснали ордер за нов, а аз трябва да им върна дефектния в 30 дневен срок, за което за ми пратили return labels на мейла.
Имам съвсем елементарен въпрос - по пощата ли да им го пращам и да им искам ли проследяващ номер, макар че той  "проследява" само докато пратката излезе от България?  

Много ти благодаря:) Значи все пак има начин, ако недай си боже нещо му се случи да го заменя. През сайта ли се свързваш с хората, които ти пращат нов? Имам и още един въпрос, доколкото съм информирана, в комплекта не се предлага зарядно устройство. Необходимо ли е да се купи допълнително, или то си върви с някакъв кабел, с който се зарежда от компа и мога да си качвам книги?

Има си USB кабел с който се зарежда през компютър и му се качват книжките, а те може да се пращат и по e-mail.  Peace На мен ми казаха да не им връщам кабела.

# 621
  • Враца
Имам въпрос: на компютъра ми имам инсталирано send to kindle и така си изпращах книгите, за да не го включвам постоянно с кабел, а и така ги архивирам или мога да изпратя до друго устройство.
Обаче от вчера ми дава network error. Имам нет със сигурност, махнах го и го инсталирах отново, резултат никакъв.

Да се самоцитирам, разреших проблема и на някой може да му е полезно.
Свързах се с Амазон, инсталирахме, трихме, рестартирахме, даже си върнах компютъра една седмица назад, И ефект 0. Поиграх си още малко на исталиране и премахване, докато милото не ми каза да си спра антивирусната. Използвам Аваст. Явно имат обновяване, което спира приложението. Спрях я за малко и всичко е ок.
Надявам се да отстранят това Simple Smile

# 622
Здравейте   bouquet
От много време искам четец, и ей на мъжо ме изненада с ранен коледен подарък, хаха. Края на месеца ще си имам Киндъл пейпъруайт. Исках да мога да чета вечер и ми идва идеален, чакам го с нетърпение  Twisted Evil Някой да има същия?
Започвам да ви следя редовно  Blush

# 623
  • Пловдив
ДюДю, Бюти, честито за новите придобивки. И аз все още се затруднявам с подредбата на книгите в What to read next, но съм сигурна, че с времето ще свикнем.

# 624

Вчера ми се появи първия проблем - едни книги ми излизат на маймуница, въпреки че на компа изглеждат еднакви с тази, на която кирилицата се чете без проблем. Някакви идеи от какво зависи?

Ако искаш,прати ми файла да видя какъв е проблема.

# 625
  • София
Стасита, моля те да ми обясниш (на лични) как изобщо добавяш в what to read next книги различни от тези на Barnes & Noble, защото когато отида в what to read next директно ме праща към техните книги?

# 626
Хора, да ви питам отново. Как така взехте Киндъла от немски Амазон, защото аз като се опитах и ми изписа, че не правят доставки до България? #Crazy

Благодаря на Banshee, че ми разясни за кабелчето:)

# 627
Здравейте, поръчах си промоционалния киндел от немския амазон ( 49 евро), но нямам калъф. Имате ли идея дали от БГ магазин мога да си купя нещо свястно за до към 20 лв? Не мога да поръчвам от международни сайтове и няма кой да го направи вместо мен за жалост.

# 628
  • МАРС
Ами аз го поръчах до немски адрес на българския превозвач Габко, както ни насочи една мацка от тук.
Сега си чакам. Grinning
За калъф и аз съм в чуденка още.

# 629
  • Пловдив
Стасита, моля те да ми обясниш (на лични) как изобщо добавяш в what to read next книги различни от тези на Barnes & Noble, защото когато отида в what to read next директно ме праща към техните книги?

Дюдю, явно не съм била коректна в писането - и аз не знам как става. Имах предвид, че ще се пробвам да вмъкна мои книги в този раздел. Ако стане нещо, ще ти пиша.

Общи условия

Активация на акаунт