Електронни четци - X

• 66 697
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Записвам се при вас, досега ви четох, днес и аз поръчах един Nook от Асда, потривам ръце от удоволствие, вероятно ще имам въпроси, за първи път ще ми е.  Simple Smile

# 16
  • София
В момента нямам какво да кажа, защото моят киндълчо си работи перфектно и нямам основание да го сменям, но от време на време си мечтая за нещо с подсветка...

# 17
  • София
Записвам се в новата тема с пожелание всеки да намери най-добрия електронен четец за себе си!  bouquet

# 18
  • UK
В старата тема някой спомена, че си е поръчал калъф за Нук за много малка сума от китайски сайт или от китайски продавач в ибей, не мога да го намеря сега, може ли пак линка? Търся нещо на възможно най-ниска цена. Благодаря предварително.   bouquet

Редактирам се, намерих  каквото търсих в пост на tany, не било точно калъф, а защитен капак, какво точно представлява това?
Цитат
Между другото пак там в (e-book) ми предложиха като защитен вариант за дисплея на NOOK този капак на стойност 20 лв, който наистина е хубав, качествен и удобен.
ОК, ама аз преди малко го видях в e-bay само за  $3,74 и free shiping до БГ. Поръчах си го на крайна цена 5,90 лв.  Laughing
http://www.ebay.com/itm/for-Barnes-and-Noble-Nook-Simple-Touch-B … ADME:L:OC:US:3160

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 09:57 от dejie

# 19
Благодаря за темичката   bouquet

# 20
  • Бургас
Здравейте, момичета от вчера имам Nook Simple Touch, изгледах всички ревюта, изчетох и доста, но ми остават един-два практически въпроса.
1. Как точно се организират книгите по "рафтове", просто да ги сложа в една папка ли?
2. Може ли и как се свалят книги директно на четеца от читанката примерно?
3. Могат ли да се трият книги то четеца и как?
Не успявам да стартирам браузъра за търсене в гугъл, само в магазина на Нуук, а т.к. не владея английски това ми е напълно излишно.
Надявам се някой, който ползва същия четец да ме образова малко  Grinning

# 21
Момичета, да ми препоръчате водонепромокаемо калъфче или нещо подобно за Киндъл 3 Thinking Решила съм тази година да 'водя' Киндълчо на море Mr. Green и ми трябва калъфче, за да го предпазя от пясъка и влагата Crazy

http://www.ebay.com/itm/PVC-Waterproof-Case-Cover-Jacket-Wallet- … ADME:L:OC:US:3160

# 22
# 23
Момичета, да ми препоръчате водонепромокаемо калъфче или нещо подобно за Киндъл 3 Thinking Решила съм тази година да 'водя' Киндълчо на море Mr. Green и ми трябва калъфче, за да го предпазя от пясъка и влагата Crazy

http://www.ebay.com/itm/PVC-Waterproof-Case-Cover-Jacket-Wallet- … ADME:L:OC:US:3160

И аз се каня за калъф, но в този дали няма да се запотява книжката? Сигурно са го измислили хората, ама не ми изглежда да е моят Sad
И лампа нямам още, та продължавам да следя с интерес темата.

# 24
  • Бургас
Моя Нуук е с подобен калъф само че роДзов http://www.aliexpress.com/item/11-Colors-available-case-cover-fo … ot/845113691.html
доволна съм, че все го тикам по чанти и т.н. предпазва екрана мн. добре, обаче ми се зацапа и сега смятам да си поръчам друг цвят но определено от същия модел.

# 25
Е то този не е ли за NOOK таблета ? Или пасва и на обикновения ? newsm78

# 26
  • Бургас
Аз съм с NOOK COLOR- 7 инча, просто показах аз от какво съм доволна предполагам че има и подобни и за Симпъл Тъч-а.

# 27
В старата тема някой спомена, че си е поръчал калъф за Нук за много малка сума от китайски сайт или от китайски продавач в ибей, не мога да го намеря сега, може ли пак линка? Търся нещо на възможно най-ниска цена. Благодаря предварително.   bouquet

Редактирам се, намерих  каквото търсих в пост на tany, не било точно калъф, а защитен капак, какво точно представлява това?
Цитат
Между другото пак там в (e-book) ми предложиха като защитен вариант за дисплея на NOOK този капак на стойност 20 лв, който наистина е хубав, качествен и удобен.
ОК, ама аз преди малко го видях в e-bay само за  $3,74 и free shiping до БГ. Поръчах си го на крайна цена 5,90 лв.  Laughing
http://www.ebay.com/itm/for-Barnes-and-Noble-Nook-Simple-Touch-B … ADME:L:OC:US:3160

Този капак го видях на живо в e-book  и много ми допадна, затова го препоръчах. Simple Smile На пипане стои много добре, защото е леко като гумиран, a в същото време си е твърд. Удобен е за ръката и е практичен. Когато не четеш на Nook-a той покрива дисплея и го предпазва. Когато използваш Nook, капака се отваря и може да се сложи на гърба на четеца докато четеш. Дано го обясних правилно. Simple Smile
Аз си поръчах от e-bay, приеха ми поръчката и плащането с БГ-карта. Шипинга е фрий и до 20-на дена трябва да ми дойде на адрес.
Мисля, че си заслужава, защото е компактен, надежден и ефтин.
Иначе съм мислила да си взема и един калъф под формата на тефтер, но не мога да си представя, колко е удобно с него, когато четеш... в смисъл може ли да се държи с една ръка, не пречи ли тази част от лявата страна на калъфа, когато е отворен четеца ?....

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 11:03 от tany

# 28
  • UK
Т.е. ти си го ползваш като калъф? Мерси за разяснението.

# 29
Т.е. ти си го ползваш като калъф? Мерси за разяснението.
Абсолютно като калъф.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт