Електронни четци - X

• 66 803
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Момичета, искам да ви попитам с какво почиствате екрана на четеца? Моят е Sony и не му залепих протектор, когато трябваше. Сега има едно одраскване, което не може да се оправи (уви) и доста се е изцапал и се чудя с какво да го почистя?  newsm78

# 512
Вече съм с Kindle Peperwhite и много му се радвам! Peace Ползвам calibre.

# 513
  • София
Аз си чистя киндъла с микрофибърна кърпа (и понеже съм малко  Crazy, си имам такава специално за него). Ако има някое по-упорито петънце, лееекичко намокрям кърпата, трия с мокрото и после със сухото. Да не ми е уроки, но киндълчо е вече на 2,5 години, а изглежда като чисто нов.  Simple Smile

# 514
  • София
Аз си чистя киндъла с микрофибърна кърпа (и понеже съм малко  Crazy, си имам такава специално за него). Ако има някое по-упорито петънце, лееекичко намокрям кърпата, трия с мокрото и после със сухото. Да не ми е уроки, но киндълчо е вече на 2,5 години, а изглежда като чисто нов.  Simple Smile
И моят Кирчо стана на две години, поддържам го по абсолютно същия начин  Peace. Аз по принцип съм много внимателна с него, защото помня заръките на Лимоненото Деси, но и когато чистя екрана, гледам да не натискам силно, че нали са много чувствителни.

# 515
Абе, то и аз съм внимателна, но не и двегодишният ми син, който за части от секундата се докопа и одраска екрана  Twisted Evil Иначе и аз почиствам с къпричка, но се чудех дали да приложа и малко спрей (например за почистване на компютър) за по-добър резултат?

# 516
  • София
Норе, сигурно можеш да ползваш спрей, но ако искаш, опитай с леко навлажнена микрофибърна кърпа, мисля че ще останеш доволна  Peace.
Пък на двегодишните деца работата им е да дебнат ценни уреди и вещи и да ги унищожават гарантирано  Joy, да ти е жив и здрав  Hug.

# 517
  • София
Момичета, някъде из темата видях линк за промоция на Киндъл в някой от онлайн магазините в БГ, но не мога да я намеря. Мога ли да моля за помощ, ако някой се сеща за кой точно онлайн магазин става въпрос да  каже  ooooh!

# 518
Момичета, някъде из темата видях линк за промоция на Киндъл в някой от онлайн магазините в БГ, но не мога да я намеря. Мога ли да моля за помощ, ако някой се сеща за кой точно онлайн магазин става въпрос да  каже  ooooh!
В е-mag беше промоцията, но до 22-ри.

# 519
  • София
Момичета, някъде из темата видях линк за промоция на Киндъл в някой от онлайн магазините в БГ, но не мога да я намеря. Мога ли да моля за помощ, ако някой се сеща за кой точно онлайн магазин става въпрос да  каже  ooooh!

В магазин МЕТРО е на промоция за 166,70 лв. Ако не се лъжа промоцията е до 28.09. АЗ си го взех от там.

# 520
Аз съм с (тъп) въпрос, но ще си го задам - вярно ли е, че Киндъла има навсякъде по света free Интернет?  newsm78

# 521
Аз съм с (тъп) въпрос, но ще си го задам - вярно ли е, че Киндъла има навсякъде по света free Интернет?  newsm78

До колкото знам,само Kindle 3G

# 522
Моят има 3Г и зарежда само Амазон, веднъж се опитах да вляза в гугъл, но ми искаше wifi. Може проблемът да е в настройките ми, но не съм ги разцъквала понеже не използвам нет на Киндъла.

# 523
  • София
Предишните поколения с 3G имаха безплатен достъп до интернет (всякакви сайтове, не само амазон) по цял свят. Така беше за Kindle 3/keybord 3G. От четворката натам амазон ограничиха нета само до техния сайт като идеята е да можеш да си купуваш книги и да получаваш нещата, за които си абониран, винаги и навсякъде.

# 524
Предишните поколения с 3G имаха безплатен достъп до интернет (всякакви сайтове, не само амазон) по цял свят. Така беше за Kindle 3/keybord 3G. От четворката натам амазон ограничиха нета само до техния сайт като идеята е да можеш да си купуваш книги и да получаваш нещата, за които си абониран, винаги и навсякъде.
т.е. ако успея да си намеря от нета Kindle 3/keybord 3G ще имам нет free, worldwide?

Общи условия

Активация на акаунт