Електронни четци - X

• 66 762
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Знам, че е таблет. Питам дали уморява очите. Със сигурност повече от тези с е-мастилото, но все пак... И колко често го зареждаш, например само ако четеш. А като ползваш екстрите?
Зареждам го веднъж седмично, ако повече съм ползвала интернет се случва на около 4 дни да зареждам ...
Почти не чета на Киндъл 4, защото мъжът ми го ползва, така или иначе повече от час на ден не чета книги, защото просто нямам толкова време, да легна/седна и да чета продължително

Нощно време -т.е. в леглото, чета колкото да ми се приспи, и винаги си намалям brightness, за да не ми блести в очите ...

Общо взето толкова съм свикнала с него, че когато чета нещо на Киндъл 4 ми се струва, сякаш са му изгорели лампичките, а не е така всъщност, но Fire е и цветен и повече ми харесва

Примерно един PDF файл от този род http://sharebooks21.com/portugal-country-travel-guide-2013-attra … h-country-guides/ страхотно се разглежда и чете на Fire, резолюцията на снимките е жестока и дори увеличени пак се запазва качеството, да не говорим за удобството да прелистваш с пръсти  Laughing

Въпрос не предпочитание ...и свикване

Г-це, а успяваш ли да си инсталираш всякакви андроидски applications, или има някакво ограничение?

Нищо не съм инсталирала допълнително, опитах Skype, от сайта на Амазон, но не ми позволи, пак там-в англ.Амазон ми предложи други варианти за интернет-разговори , като Viber и подобни, но не ги инсталирах

Единствено ми липсва кирилицата, може би може да се инсталира, но все не остава време да поровя за инфо как стават нещата  Simple Smile

# 646
  • Пловдив
Могат ли да се качват речници на Нук симпъл тач? Ако да, като с обикновени книги ли е процедурата?

# 647
Коментирано ли е как се трият книги от Киндъл 4? Нищо не мога да намеря Sad

# 648
  • МАРС
Ти пак си добре, аз утре като го взема ще гледам като теле в железница, не знам, нито как се регистрира, нито книги как да кача. Laughing

# 649
Коментирано ли е как се трият книги от Киндъл 4? Нищо не мога да намеря Sad
Не беше ли като си задържиш пръста малко на екрана и излизаха опциите?

# 650
  • София
киндъл 4 не е тъч Simple Smile Или влизаш  през компа на  киндъла и си триеш. Или  от калибрето.

# 651
Някой получи ли вече промоционалния Киндъл от немския Амазон? Менютата могат ли да се сменят от немски на английски?

# 652
При първото включване избираш език.
Аз съм доволна, имам опит само с 2 тройки - графитена и бяла.  Този е по-лек, тъничък, черничък и клавиатурата не ми липсва за сега. Мисля, че и екранът изглежда по-добре.

# 653
  • UK
Стасита, доколкото знам не може, така беше коментирано по-назад в темата.  

# 654
Книги от Киндъл 4 могат да се трият и от самото устройство. Застава се върху книгата и се натиска стрелка наляво, след което се потвърждава изтриването.

# 655
 Мога ли да попитам как си слагате корици на книгите, които сте си качили на Къндъла? С Kindle Fire съм , ако има значение. Сега пак ще ровя из интернет, ако намеря ще пиша.  Wink

# 656
Мога ли да попитам как си слагате корици на книгите, които сте си качили на Къндъла? С Kindle Fire съм , ако има значение. Сега пак ще ровя из интернет, ако намеря ще пиша.  Wink

Ако четеш наистина електронна книга (epub, mobi), а не сканирана такава, то тя си има заложена корица във формата.
Иначе мисля, че през калибрето може да се сложи като се променят мета данните.

# 657
  • МАРС
Я и аз да си задам тъпия въпрос, може ли да работи Киндъла без да е регистриран?
И как да си кача книгите от компютъра на четеца, нещо не ми се получава с Калибрето.

# 658
  • Варна
Я и аз да си задам тъпия въпрос, може ли да работи Киндъла без да е регистриран?
И как да си кача книгите от компютъра на четеца, нещо не ми се получава с Калибрето.
Може да работи-да, качването на книги става с USB кабелчето -copy/paste и готово  Simple Smile

# 659
  • МАРС
Значи, трябваше по-подробно да обясниш, като за по-прост човек. Joy
Аз съм прясна от днес и не зная къде да ги търся на Киндъла, абе много съм зле в общи линии ooooh!
Няма да е зле в началото на темата да има някакви обяснение за начинаещи, както и отговори на най-често задаваните въпроси. Понеже знам колко е дразнещо всеки да задава един и същи въпрос през няколко страници.

Общи условия

Активация на акаунт