Електронни четци - X

• 66 766
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дюдю, явно не съм била коректна в писането - и аз не знам как става. Имах предвид, че ще се пробвам да вмъкна мои книги в този раздел. Ако стане нещо, ще ти пиша.
Благодаря ти Hug . Аз помислих, че си успяла, но не можеш да ги подредиш в желания ред. И аз ще споделя ако успея Peace

# 631
Обаче от вчера ми дава network error.
Да се самоцитирам, разреших проблема и на някой може да му е полезно.
Свързах се с Амазон, инсталирахме, трихме, рестартирахме, даже си върнах компютъра една седмица назад, И ефект 0. Поиграх си още малко на исталиране и премахване, докато милото не ми каза да си спра антивирусната. Използвам Аваст. Явно имат обновяване, което спира приложението. Спрях я за малко и всичко е ок.
Надявам се да отстранят това Simple Smile

И при мен е така, даже спирам антивирусната и пак ми дава същата грешка.

# 632
Момичета,
препоръчайте калъф за 'промоционалния' Киндъл. Нещо не ми се отдава търсенето в немския амазон, в английския намерих изгоден.

# 633
  • София
http://www.amazon.co.uk/JKase-Executive-Premium-Compatible-Gener … ords=jkase+kindle ние сме с такова, много ми е удобно, че мога да си пъхна ръката. Идеално пасва, всички копченца са с перфектен достъп, вече една година си го ползвам доволно.

# 634
# 635
  • Варна

Вчера ми се появи първия проблем - едни книги ми излизат на маймуница, въпреки че на компа изглеждат еднакви с тази, на която кирилицата се чете без проблем. Някакви идеи от какво зависи?

Ако искаш,прати ми файла да видя какъв е проблема.

Благодаря ти, но вече се справих. Извиках на помощ така полезния български втори акъл  Laughing
Като се поразрових се оказа, че 3 от шрифтовете не правят проблеми, така че просто си ползвам тях.

# 636
мерси, момичета   bouquet

# 637
Може би ще е полезно за някои от вас, да споделя опита си за процедурата по връщане на повреден Киндъл в Амазон.

Преди 2 дни ми се скапа дисплея- не съм го удряла или натискала, или поне не съм усетила. Но на половината екран се появи бяло петно (с малък фрагмент от рекламката от първоначалната страница). И край, стана абсолютно неизползваем. Ресетнах го, но уви не помогна.
Та влизам аз в амазон, там има стъпки за връщане - още повече, че е в гаранция все още. Но уви- формата за обратна връзка не влючва БГ. Намерих някак си имейл, писах 2 пъти какъв е проблема и след като втория път изрично подчертах, че съм в България, ми пратиха 3 телефона за връзка с клиенти. Набрахме телефона чрез скайп, хубавото е че напълно безплатно говорихме около час. По принцип е доста тегава процедурата, но пък човека с когото говорихме беше изключително търпелив и любезен. При тях основното е, че проверяват по няколко пъти информацията която им даваш, затова е толкова бавно. Но след като изяснихме с него, че няма как да пратим киндела да го погледнат и след това да преценят повредата, той каза че ще пратят на адреса ми в София ново устройство, а до 30 дневен срок че очакват повреденото. Гаранцията е номера на кредитна, дебитна карта, в случай че не бъде върнат - да изтеглят сумата за електронната книжка.

Та така, стана малко дълго, но има начин това да се случи (което е страхотно все пак)  Hug

# 638
# 639
# 640
 Някой с впечатления от Kindle Fire? Как е четенето?

# 641
  • Ямбол
Това е таблет и не е с е-мастило.

# 642
  • Варна
Имам го, и съм много доволна от качествата му . Имаме и Киндъл 4, но последно време понеже пътувам по-често не нося и двата Киндъла, а само таблета-заради wi fi нета, и си чета на него....

Разбира се има разлика с дисплея на Киндъл 4, но идеята на Fire е да съвмести таблет и четец и са се справили чудесно  Grinning Моя го взех за 139лири, преди 4 месеца

# 643
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Г-це, а успяваш ли да си инсталираш всякакви андроидски applications, или има някакво ограничение?

# 644
 Знам, че е таблет. Питам дали уморява очите. Със сигурност повече от тези с е-мастилото, но все пак... И колко често го зареждаш, например само ако четеш. А като ползваш екстрите?

Общи условия

Активация на акаунт