Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА
Пламена84 роди вчера в 23:55ч бебе Виктория 51см, 3470гр Simple Smile
Да ти е честито слънчицето Плами и много да ви радва!!!

# 271
Честито бебенце на мама Плами Simple Smile) да е жива и здрава малката Виктория Simple Smile

# 272
Честити бебчета на щастливите мами...   newsm51  smile3525  Живи и здрави да са ви и да имат едно безгрижно детство  bouquet

# 273
Сандалке 12ч мина казвай пък аз във фейса ще ти пратя играта с луканките  Laughing
Досега бях на дежурната разходка, лелите по пазара ме гледаха съжалително, и току ми предлагаха да опитам я джанки, я смокини  Laughing
ПЛАМИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВИКТОРИЯ

# 274
  • varna
Честити бебоци на двете мами! Живи и здрави да са и те, и мамчетата!
Вестителска новина: днес мама krisif е родила своята дъщеря Виктория, 2950 г, 50 см, секцио! Да й е жива и здрава, бързо възстановяване и скоро прибиране у дома!

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 13:28 от herairness

# 275

ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА [/b]

Днес  в 9:16 се роди Самуил на мама си_ти - 2,800 кг, 50 см.

Да е жив и здрав малкия Самуил и да радва майка си татко си. Чакаме ги в Русе за разходки в парка.  Grinning

# 276
  • София
Здравейте, мами и бъдещи такива!  Hug

Не съм ви чела от една тема насам, но честито на всички обебили се!!!

Ние сме си вече вкъщи от вчера, всичко ни е наред и се чувстваме добре! Мъхчетата са много мъхкави, но ще кача снимка по-късно. Не съм спала, яла и почивала от не знам кога, че се кърмим изцяло и денонощно. А в болницата си бяха при мен през цялото време и се озорих да се справям сама и то със секциото.

Целувам ви, обичам ви, прегръщам ви!!! Мъх!

# 277
Честити бебоцииии

# 278
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честити нови бебчета  Hug Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване!

Мъхчета, добре дошли  Hug

# 279
Леле.... днес е ден за вестителски новини май Simple Smile

Честито на мама Си_ти!
Честито на мама Крисиф!
Честито на мама Пламена84 !

Бързо възстановяване !

Мисти, по принцип исках да кажа, че днешния ден , никога не е като вчерашния , щом е свързан с бебо. Дали все още е в корема или не , все тая. Всеки ден е различен Simple Smile

Сандалка , ще ме умориш :"РАЖДАМ, ТЪПАК НЕДЕН, НЕ ВИЖДАШ ЛИИИИ!!!" Толкова ще е  Mr. Green
 rotfImao rotfImbo rotfImao

За всички мами , който тръпнат в очакване: Бебето си знае работата ! Не бързайте! Почивайте максимално много ! Има и още нещо , бебето идва, когато майката е спокойна . Аз например в деня преди да се роди Петър  , бях изключителноооо спокойна. Взех си вестник, отидох на кафе -сама. Реших на спокойствие кръстословицата и качвайки връх Еверест, на който живея , си казвах: Когато-тогава !  Heart Eyes

Много ми беше харесал един пост на Сандалка за кърменето . 1.Спокойствие, 2.не помня 3.Не се сдухвай да чистиш= спокойствие! Simple Smile

Искам да питам родилите мами . Имате ли още лохии ? Днес е ден 16 и може да се каже , че почти нямам вече . Течението от кафяво , стана розово, жълто и сега почти бяло. Предния път помня , че над 40 дни течеше ниагара , сега... 16 ? Бях се запасила с кашон превръзки /шегувам се /  Mr. Green При вас , как е?

ПП: Добре дошла Мъхче !  Hug

За шести път редактирам, ама забравих да питам Гифт , ти верно ли по същия начин като мен си родила  newsm78  , лелееее , ако имаш време опиши на лични Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 14:14 от nestorowa

# 280
Честити рожби на мами Ане, Пламена84,kisif и si_ti!! Да са ви живи и здрави, много да ви радват, а на вас бързо възстановяване!!
Добре дошли на мъхчетата в къщи и успех на мама - дано успява да намира по малко време и за почивка, покрай кърменето. Praynig
jalina,има едни зелени еко таксита в София - май бяха всички хибридни, toyota prius. Милото все се опитва да ми ги пробута тях, като спорим дали да ме кара той на тонове в работно време или да си ходя сама с колата (хич не ми се кара вече). Та в тях пушенето е забранено и шофьорите са с костюми по неговите думи. Не вярвам и да пият. По-скъпи са от нормалните, но пък за едното каране до родилното, мисля, че ще си по-спокойна с такова, въпреки разликата в цената - ето сайта им http://greentaxi.bg/joomla/index.php/bg/.

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 14:41 от gemavar

# 281
  • София
Ей, Мъхче, добре дошла Simple Smile)) Hug Hug Hug Разкажи как мина раждането, как беше в болницата? Simple Smile

Честито и на всички мами родили днес, явно ни е късметлийска дата, колко много се събрахте, да са ви живи и здрави малките човечета Simple Smile

Аз сутринта ходих да се оправям с бумащини, до общината за акта за раждане, после да подам документи за еднократната помощ и да подам молба за детска кухня, голямо обикаляне, не успях да закуся, за капак обядът ми беше по малко и на крак, че дребното повърна, опишка се, разкървавило му се беше пъпчето, че то падна преди 4-5 дни може би някъде, дано не е нещо сериозно това де, хълца, недоволства и какво ли още не Simple Smile

Много ми се спи, ама днес ще намаля лекарствата за кръвно и ще пропусна кафето, след ден-два ще го вкл., но до тогава...

# 282
  • София
Охооо, за-бебе-валяло пак! А уж не беше облачно  Laughing
Честити бебчета (Победоносно е днес!) на всички мами, нека дечицата ви са здравички и да изпълват дните ви само с радост
 bouquet

Мъхчета, добре сте се завърнали у дома  Hug Благодарим, че писа, Мъхче, - мислехме те  Heart Eyes
А то е ясно, че са мъхкави Мъхчетата  hahaha , ама още какви са, кажи? Успяваш ли да ги кърмиш едновременно, както беше запланувано? Дано сега получиш повече помощ, манджички, гушкане и сън!  Hug

Мисти, ето какво сънувах. Изчезваш ти от форума  Shocked И никой не знае нищо. Ииии само по едно време лентичката ти се сменя - от "очакваща" става на <името> е на 1 ден  Heart Eyes
Само... кхе-кхе... по-смущаващото беше, че новата линийка беше някак си... момчешка (с едни влакчета и корабчета)... а името беше Иво  Shocked
Не ме бий  newsm43 Туй, последното май са си мои глупендерски вариации по темата  Embarassed
Я сега ще ходя да видя във фейса, едва ли ще ми пратиш какви да било луканки  ooooh!

Росииии, а на теб да кажа: чети и пиши! Мдааам, знайш, какви майчета имаме тук -  с едната ръка кърмят, с другата готвят за таткото, а с третата пишат  Mr. Green  Sunglasses Няма да се скатаваш така! Пиши как е пясъкът, морето, сърфовете... лузнахте ли я беба вече в някоя лодчица?

# 283
Ех, че хубаво - истински бебевалеж!  Heart Eyes
Да са живи и здрави бебчетата ви мили! Да си ги гушкате и да им се радвате  Heart Eyes   bouquet

Гемавар - благодаря ти много за идеята, май наистина ще се възползвам Simple Smile
Мъхче - супер много се радвам, че пишеш Simple Smile Ако можеш по-честичко да казваш как сте.

В този ред на мисли - Близначето няма ли да я изписват скоро да се включи - ехооо, момиче, мислим за теб!

Мисти - много ме кефиш как печелиш непрекъснато разни готини нещича Simple Smile Мисля, че ти беше казала за онази игра на Самърсби и аз се записах и спечелих....единственият път през тази бременност, в който изпих една бутилчица и честно казано така се натаралянках - хихи Whistling
Давай ги линковете за тия игри, няма да ти окрадем наградите - дет се вика, дай шанс и на другите  Peace - хихи  Hug

# 284
Леле колко много бебчета.
Си-ти мила честито да е живо и здраво. Ние се разбирахме да се видим в събота на тоновете, а ти роди. Чакам те да .азказваш как беше. Ако не родя до тогава.
Честито бебче и на Крисиф.

Аз днес съм по-спокойна и не толкова нетърпелива. Направихме една 2 часова разходка с детето. Реших че като съм заета с работа не мисля за глупости.

Какво ли стана с Ани?

Общи условия

Активация на акаунт