Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Сандалка оправиха те на бързо, а? И аз правилно разбрах поста на мЪсти  hahaha ама викам да не е моя грешка нещо и да не съм разбрала  newsm78
Мен хич не ме интересува кога ще ражда Кейт. Аз раждам понеделник! Нека тя ме нацели.

Аз след малко заминавам на последна 2в1 пица и после пак ме чака гърч. Не успях да доизпера дрешките за бебето. Тая вечер пак няма да мога да доизгладя, че нашите са в нас и ще спят в хола. Ма пък когато тогава. Писан ами вече. Ударил ме е хормона и нервата и  #2gunfire

Гери стискай моме до понеделник  Mr. Green Няма как да сме в една стая, ама поне ще се засечем там някъде по коридорите да си дърдорим.

# 481
Хейййй цял следобяд правя локумки, и влизам аз да видя коя е родила, а вие в егати филмите сте ме вкарали, нали сутринта казах на сандалка, че я сънувах и тя кажи, та кажи какво и аз и казвам какво съм я сънувала, то ако беше вестителска щеше да е в червено  Laughing а на теб  Twisted Evil пепел ти на устата кви са тия момчета, не го искам  Crossing Arms
Jingle_Gill гласувах за утре  Peace А след сутрешните ми пророчества, сандалка ще е утре  Praynig
Иначе, както виждам Гери не е родила още, въпреки че е насилила милото, та на моя май ще му се размине  Laughing
честито бебче на Ивето86

# 482
 ooooh!Ох чак сега зацепих за съня. smile3555 Хей, малко Сандалче, давай, спасявай ме. Имаш още 5 часа на разположение да се покажеш и така не ми е "завеян" поста.  Wink

# 483
Хайдееее, май изтървахме Кейт Grinning Пише, че е родила по непотвърдена информация. Ето, и тя роди, ние само още се помотаваме  Grinning

# 484
  • София
Ох, благодаря ви, момичета, и на теб, Мисти - начело на всички вещерски заклинания  newsm51
Ха дано след като толкова много му говорите на туй диване, да вземе да се изнася вече  Confused
Да пожали майце си, дето не ще окситоцин, и не ще, не ще...  Cry

Мисти, майтап бе, черен хумор малко  Hug Няма мъжко, никой не ги ще вече мъжките, късно е да ни очароват  Mr. Green

Агнес, абе... какви са такива тея твойте родители - те в ролята на някакви специални особи ли ще спят в хола ви  Laughing Яяяя, не им се церемони, връчвай на мама ютията, на тати - бодинцата и нека ги сгъват и да се порадват малко на внученцето  hahaha (Направи като Том Сойер с оградата  Mr. Green )

# 485
На 11.07.станах майка на малкия Мартин тежи 3100 и е 50 см след секциото и двамата сме добре Simple Smile

# 486
Дами, благодаря ви за поздравленията. Честито на всички, които са се сдобили с рожба. Не мога да чета напоследък и изпускам дискусиите....
Желая на всички нетъпреливи да си седят на дупетата до 40 седмици, че после и седенето става трудно (след вагинално раждане).
Нас ни изписаха на 36 час след раждането. Разминахме се със слаба жълтеница и благодарение на млякото, което тръгна много, много бързо. Девойката спи и яде през деня нормално, през нощта - ненормално (яде на час, час и половина). Аз като голям философ и разбирач по кърмене се сдобих с напукано зърно почти веднага. Ама голяма уста, стои ли затворена?

# 487
Здравейте, девойки!
Влизам само да ви се похваля, че вече не съм 2 в 1 Simple Smile
Бебчето се роди на 9.07 вечерта, 3350 г и 50 см. Казва се Калоян и от днес вече сме си вкъщи Simple Smile

Раждането беше нормално, с упойка, и мина много леко и бързо. Ще ви пиша по-подробно по-натам като остане малко време, ако искате  Wink

# 488
MyDarling, Пипилотка честито са ви живи и здрави малките бебоциестествено че искаме разказ, особено щом е било бързо и безболезнено  Laughing
Ники така ще е, то нали знаеш, обущарят ходи бос, та и твоята е същата  Grinning ще се справиш  Hug
Сандалке дано съм ти на късмет, и тази вечер започне великото събитие  Hug Утре като стана и вляза да си се похвалила  Grinning А мъжките просто ще раждаме ние с теб мъжки момичета  Peace Те вече не останаха момчета, щъркелите ги раздадоха  Laughing

# 489
Честити новопоявили се бебенца ! Да са много здравички и мамите бързо да се възстановят !!!  Hug
ММ днес има рожден ден, връчих му синът му за подарък, с наакан памперс  Mr. Green Избяга от погнуса и сега само ме заобикаля.....Някой друг да има проблеми с гнуслив татко?
Аз тая нощ я прекарах в цедене...Тръгнах да кърмя, обаче нали Бобо ми е разранил зърната, и като шурна една кръв !!! Бебе реве гладно, кръв тече аз в паника.....Обаче правих компреси, лека-полека спрях кръвта и още по-полека се цадих около един час. Него го залъгах с малко вода. Накрая успях да изцедя доста млекце, хапна си доволно и спа 5 чАса. Обаче аз още имам рани, дано пак не кръвна...Оказва се май, че 4 дни без мен в болницата и хранене от шише са го направили мързелив. Изобщо не знае как да засуква, прави го по възможно най-неправилния начин. И го мързи да дърпа. Пробвах и със силиконови зърна - тц. Дръпне и го домързи. За това се цедя и давам от шише, пак поне е кърма, макар и не от цица. Но се притеснявам, че  няма да имам кърма. Не съм май от дойните крави Sad Тая нощ изцедих 120 мл от двете гърди , а днес едва достигам до 50-60 мл (пак от двете) Sad А ям, пия вода и чай и се тъпча до ушите обаче.....
Тая вечер ще го нахраним и ние с ММ на ресторант   chef Ще празнуваме, ще хапнем и така.
Неродили мами, много целувки на вас. То темата вече е повече за кърмене, извинявайте от мен за което. Ама разберете ни - то ние сега само за това мислим  Hug

# 490
  • varna
Честито на новите мамчета! Да са ви живи и здрави дечицата!
Близначе, споко, ще се справиш, за всяко бебе нали е индивидуално напасването с майката, доколкото помня на Скреч съветите. Добре, че намираш време да се обадиш, да не те мислим  Hug
Док днес каза, че беба още е високо и има да слиза. тъй че и таз седмица май няма да ни бъде, да му звънна в неделя. Поне не ме "пребърка"  ooooh! За мое успокоение каза, че 15 кг са идеално наддаване за цяла бременност, тъй че добре съм се справила  Twisted Evil Иначе всичко е наред с девойката, слава богу. Мен почна зверски да ме боли кръста ама само толкоз, други признаци йок. Даже сега си лягам, че едвам седя. Целувки и гушки на всички  Hug Heart Eyes

# 491
Оооох, помня аз съветите, помня....Обаче кърмата ми драстично намалява. Даже и на гърда го сложих, макар и разранени. Но не пуска нищо. Пробва детето, ама няма....Правя всичко както трябва, но така беше и с дъщеря ми. И с нея нямах кърма. Много ми е мъчно  но....И все пак има време, може пък да си ми дойде кърма, че иначе ще умра от угризения Sad

# 492
  • София
Здрaвейте, момичетa!

Много блaгодaря нa всички ви зa пожелaниятa и поздрaвлениятa! Ние сме добре вече, но още сме в болницaтa и не знaм колко ще стоим, но товa е положението.

Инaче съм много щaстливa, бебето яде кaто рaзпрaно, което си е супер, имaм достaтъчно кърмa зaсегa.

Честито нa всички нови мaми, дa сa им живи и здрaви дечицaтa!

Стискaм пaлци нa всички, които сa в очaквaне!

Целувки и се пaзете !

# 493
  • София
Да са живи и здрави всички новородени бебенца! Hug
Близначе, честит ти рожденик!
Жалина, ти изкупи всички цветя от борсата Laughing
Таничка, живо се интересувам какво става с вашия ремонт, дойдоха ли новите майстори, има ли напредък?
Иришка, определено Рашо е самотен Confused Аз също мисля, първоначално котката да не влиза в спалнята, където ще е бебето.
Мисти, да ти се похваля, моят болничен най-после е със статус "по случая е започнало плащане" за месец юни. Чак сега схващам, че реално това не е цялата сума за всичките 45 дни, юли ги превеждат отделно.
Ох, в понеделник пак съм на тонове. И на тях вече не ми се ходи.../не ми се ражда и не ми се лежи в болница, ще взема да си родя тук у нас/.
Много ми е мъчно  но....И все пак има време, може пък да си ми дойде кърма, че иначе ще умра от угризения Sad
Съчувсттвам ти.... Но дано кърмата изблика, като петрол от нефтено находище в Саудитска Арабия Hug

Терп, целувки и скорошно прибиране вкъщи! Hug Hug Hug

# 494
  • София
Дарлинг, честит син Калоян!  baloni
Зачудих се аз, накъде забегна така от нас, дали не се застрахува от моя гняв рицинов  Mr. Green Ама ето - ти си вършила важни дела!
Пипилотка, честит син Мартин! baloni
Нека да ви радват и един ден да се гордеете с тях!

Ники, браво, че написа две думички  Hug Е, сега... нали знаеш, че то понякога и от бебешката лакомия може да се получи неочакван фал на зърното. Пожелавам бързо възстановяване  Hug И наминавай насам пак - да споделяш хамериканските новини покрай бебета и деца. (С едно пръстче, с едно пръстче  Mr. Green )

Близначе, ами я виж - затова такова заглавие имаме (Джина е геният!) Сега сте кърмачки, успешно измътили, както казваш. Ние, квачките, оставаме все по-малко. Затова пък сме все по-изнервенячки - ко-ко-кооооо  Laughing

Соничка, абе не ми се вярва да роди Кейтито така скоропостижно. Тя днес е постъпила, едва ли ще я изтезават на окситоцин веднага, онуй там не е София, Бългерия. Ще се помотае първо в болничния си апартамент, ще я похипнотизират  Mr. Green Пък... ще видим, кога. Тя Мистито ще я надуши - главата си слагам  Mr. Green Иначе, аз следя БиБиСи и Таймс за Кейти - не е редно да се доверяваме на непотвърдени новини, все пак имаме бременни в темата  hahaha Да не се стреснат нещо и да родят  Mr. Green

Аз съм с едни стегнационни контракции... ама не са нищо сериозно, по дяволите! (Вече и мм е готов да ми разширява разкритието - с неговата дата - 14  Sick )

Ооооо, Терп! Радвам се да те видя! Поне сте заедно с Весето там, нали  Hug
Ще чакам с нетърпение да видя снимките от изписването ви - нали беб ще е по дънки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт