Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
гаранция ще ме откаже от нормалното раждане. 

А тя друго не се била сетила. ММ вика: "Поне да беше казала да е здрав !". После реши да ми дава акъл и ми се скара защо гушкам детето. Трябвало да го оставя и да не го пипам, че така се разглезвало. Тя нейните деца не ги била докосвала, само си седяли в легълцата, че да не станат глезени. Ми познайте: освен поредното нахокване, получи от мен и най-кръвнишкия поглед на който съм способна. До края на деня не посмя да се изкаже повече.
Дано само с тези си останеш.
, но пак да повторя, не искам да я граня и от двете гърди, направо си мисля че ми спира кърмата така)...

Тя нали е секцио, та едва ли ще може да ни извести веднага след операцията, но утре надявам се да се включи по някакъв начин 
От това ме е страх. И се надявам контракциите ми да тръгнат все пак по естествен път, защото вкъщи се понасят съвсем другояче, а като отида в болницата вече да имам 4-5 см. Но ако не тръгне девойката сама, ще трябва да се прежалвам отново на изтезанието... няма как... явно съм го заслужила за нещо, та да ми се случи отново
Ако така или иначе ще искат да предизвикват поне да си спестя половината мъки. Трябва да видя какво искат във ОБ ли бяхте, и как стоят нещата с упойката
Знам че после ще е по гадно, ама вече нито мога да ходя, нито да спя, нищо.