Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Иначе ти си с нея, вече съм направила големите залози, няма да ме излагаш.
Затова ви питах. Ми мачкам го детето, барем се усети леееко неудобно. Но не - пълзи си като змийче от стена до стена и даже към гърба ми взе да отива, егати нахалството
не те ли е срам??? 

от яд, и се сетих за Ани, демек още 7 общо 16,оп и ради=17 Ти пък как си лежиш на корема? Аз реших, че днес съм с нова тактика, щом като здравословно я карам и не ще да излиза значи и харесва, затова отидох купих си една кола, и сега като не й харесва дано излезе вече, ефекта засега е, че както си дремеше последните дни, само движи нагоре надолу, дано тръгне надолу да бяга от лошата си майка
Той твоя син ако от сега така я кара, горко ти какво ли ще е като стане на 15, има да влачи гаджетата у вас
Пък като ми се довлече и бабата и дядото, уффф, дано нямам такива проблеми с разранявания, че се плаша
Вие със Сандалка, чак да ви се чуди човек защо сте се развели, мойте взеха да мрат от злоба, ваште чак са се загрижили, браво, браво
И щяла да се обади и на някаква нейна рода (една простакеса) та тя да и кажела кога и какво да правим. Ей като побесняхме и двамата ! ММ, яко я насмете, а аз му казах да я предупреди да не се бърка, че ще се сблъска с телешките ми рога а те могат да бъдат мега остри
ММ вика - ето детето вече повече се дърви от мен, аз забравих какво е
Джине второто заглавие направо ме разби
и е супер подходящо!А бройте ме и мен от 5тия месец са ме наплашили,че ще раждам заради скъсена шийка и отворен канал,ама не не става та сега ако и пренося вече ще е върха
!