Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
...
Танче ти, аз, сандалка, данчето, глупи, катето,хера, и джина - 9 броя, и ако някоя друга съм забравила да си каже.
...
Скреч, Кро, Миряна, Тинтири, Трикси, а Жалина е най-стоманената - нея бебето я вика за раждане още от 5-6 месец, ма тя стиска краци  Peace
Със сигурност и аз изпускам някого  Thinking

Оооо, Роската се вмайчила  hahaha hahaha (малко със злобичка да подиграя, със завистчица!)

Джине, ти голяма пУитеса си била бре! Я виж, как ги бълваш кат' вулкан, какво бе туй вдъхновение...
Милата Снежи... добре, че етя малко да те образова, да те вкарва в пътя... че инак и една баница няма са сетиш да направиш на мъжО  hahaha

Мисти, август-август! Но. Само ако и Кейти натам отиде  Naughty Иначе ти си с нея, вече съм направила големите залози, няма да ме излагаш.

Аз пък си лежа на корема  Crossing Arms Затова ви питах. Ми мачкам го детето, барем се усети леееко неудобно. Но не - пълзи си като змийче от стена до стена и даже към гърба ми взе да отива, егати нахалството  Crossing Arms

# 631
"Неродените юлчета да не се правят на шматки, а веднага да освобождават майчините матки"
Мисти, ама Снежено ми е донесла кори, защото синът и много обича баница Laughing

Joy  не те ли е срам???  Mr. Green Някои хора сме прЕсно оперирани и като се кикотим ни болят конците (или там квото е...) От къде ти идват не знам, обаче вече знам ако изпадна в депресия накъде да се насоча  Hug

Пине, моето не само хълца, моето бебе се улива от хълцане !  Shocked И кихане. И няма спирка. И като почне да хълца го е яд на него си и почва да се нерви и ръмжи  hahaha Педиатърката ми обясни, че това е нормално и било защото детето сега се развивало (диафрагми, дробове и прочие неща).

Майки на момченца, интимен въпрос: на вашите мъници пишките стават ли...ъъъ...корави?  Embarassed на Боян вчера като му я триех с кърпичка и се...надърви  Shocked Shocked Shocked Ама стана като едно кокалче  Embarassed На мен хем ми смешно, хем чудно....Бях чела някъде, че е напълно нормално. Ама все пак да питам....

Гърл, и мен ме хапе Бобо....И много вече ме е разранил, нищо не помага. За това сме пак на цедене и със шише. А като ми мине малко болката давам и цица, ама той пак бързо я разранява. Живота ми в момента минава в непрекъснато моткане по гола цица с помпа в ръка  ooooh!

Сандалче, аз така си лежах все на едната страна на корема и сега Бобо е с изкривено ухо. Е, едва ли е от това, но бъди внимателна плийз .

Айде раждайте беееееееее, чак на мен ми писна да чакам, на вас не знам какво ви е  Hug

А, и да ви кажа: днес бившия ми мъж се обадил на майка, че идва да вземе дъщеря ми да я води на кино. А те с нея разхождаха Бобо в НСА. И отишъл той, видял Бобо, зарадвал му се, честитил на майка, питал на колко дни е.....Бре, да не повярваш  Thinking

# 632
Ехоо... и аз съм тук все още 2в1, но пък и имам 12дни до термин. От вчера усещам контракции но са безболезнени и на рядко, но да видим на къде ще идат нещата. Само дебна заветната "тапа" ама тц (знам че не гаранция, но поне е нещичко). Ще чакам търпеливо госпожицата да реши кога иска да има РД.  Mr. Green

# 633
  • София
Близначе, много се радвам /за срещата на бившия с Бобо/, такива трябва да бъдат отношенията. Браво!
Сандалке, веднага ктавай от корема и не притеснявай детето! С мисти сте много негостоприемни, чудите се как да ги изгоните, горките Naughty
Имам въпрос, който знам, че е обсъждан, но беше много отдавна. Колко чифта нощници ми трябват за болницата и колко чифта бабешки гащи?

# 634
Джина е това вече е мноого добро заглавие  Joy А за Снежка нямам думи, ами да му направи пък тя една баница, все пак мама я прави по-добра нали  Joy
Сандалке Миряна е в август, така че не я броя, че ако роди преди мен ще  Sick от яд, и се сетих за Ани, демек още 7 общо 16,оп и ради=17 Ти пък как си лежиш на корема? Аз реших, че днес съм с нова тактика, щом като здравословно я карам и не ще да излиза значи и харесва, затова  отидох купих си една кола, и сега като не й харесва дано излезе вече, ефекта засега е, че както си дремеше последните дни, само движи нагоре надолу, дано тръгне надолу да бяга от лошата си майка  Laughing
Близначе това вече е извратено, как може да надървиш пишката на бебето  Joy rotfImbo Той твоя син ако от сега така я кара, горко ти какво ли ще е като стане на 15, има да влачи гаджетата у вас  Joy Аз пък имам друг въпрос, ти по цици се разхождаш у вас, ами дъщеря ти newsm78 Пък като ми се довлече и бабата и дядото, уффф, дано нямам такива проблеми с разранявания, че се плаша  #Crazy  Вие със Сандалка, чак да ви се чуди човек защо сте се развели, мойте взеха да мрат от злоба, ваште чак са се загрижили, браво, браво
Джина не мога да постна, изпревари ми, иначе съм взела 2 нощници, и 5 чифта еднократни гащи
Преди време когато обсъждахте падането на корема си мерих разстоянието от линията на сутиена до пъпа, днес докато се чудех кво да измъдря, си го мернах пак оказа се с 4-5 см повече, та сега въпроса е паднал ми е корема от тежестта е увиснал и от гравитацията или това е въпросното падане на корема  newsm78

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 18:23 от mysterious

# 635
Аз съм приготвила 2бр. нощници и 4ри чифта гащи.

# 636
Ох, мацки, забравих да ви питам най-важното бре: Значи, моето свеки успешно ни вдигна днес кръвнАта с ММ. Той и казал, че на 12.08. се пада да правим питка на Бобо, и тя казала, че няма такова нещо. Нямало такъв обичай, а и да имало той не се правел на 40-ия ден. От къде сме го били измислили ....И щяла да иде да разпита по селото, да и кажат хората кога какво се прави, че видиш ли ние не знаем  #Cussing out И щяла да се обади и на някаква нейна рода (една простакеса) та тя да и кажела кога и какво да правим. Ей като побесняхме и двамата ! ММ, яко я насмете, а аз му казах да я предупреди да не се бърка, че ще се сблъска с телешките ми рога а те могат  да бъдат мега остри  Naughty
А и не знам дали ви казвах, че имаха претенции за името, по-скоро за фамилията на Бобо. Защо не сме били взели дядовото му име за фамилия? (т.е. презимето на ММ да стане фамилия на Боян). Така той трябваше да е Георгиев. ММ "любезно" им обясни, че е крайно време в тяхната родА да има вече някаква фамилия, а не всеки да се казва различно, взимайки презимето на бащата за фамилия. Ето защо и Бобо си е Райчев, също както е и ММ. Та и за това мрънкаха. Абе....ще се наложи да туря ред ми се чини  Naughty

Та...кога се прави питка викате?

Мисти, ми по цици ходя. Дъщеря ми даже ми помага в доенето. Тя знае всичко за анатомията, даже заедно се къпем. А пишката....ми тя сама се надърви  Whistling ММ вика - ето детето вече повече се дърви от мен, аз забравих какво е  Mr. Green

Джине - 3 нощници биха свършили работа, а гащи - 4-5 чифта, дано има опция за пране в болницата.

# 637
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момичета усетихте ли земетресението hahaha hahaha от мен е да знаете  Joy Joyе няма такъв смях просто земята се разтресе,чак и малчо се развълнува moresmileДжине второто заглавие направо ме разби  rotfImao и е супер подходящо!А бройте ме и мен от 5тия месец са ме наплашили,че ще раждам заради скъсена шийка и отворен канал,ама не не става та сега ако и пренося вече ще е върха  smile3505!
Близначе аз знам че се прави на момчетата точно на 40 ден,а на момичета преди 40тия,ама не съм на 100% сигурна!

# 638
  • София
Хаха, Близначе, големи циркове с твойто свеки  Laughing Аз си мислех, че след раждането ще сте ок, то пък какво се оказа...
Разбира се, че е на 40-ия ден питката  Peace Жени се канят, мъжете се гонят, може таткото (или братче) да присъстват. Това е обичай според православното християнство  Peace Пък тя може според други традиции да търси обичаи - има бол.

Упс, Ради, извинявай, как те изпуснах  Embarassed , а също и Виви - все нашият ОБ отбор за белота  Peace

Джине, при мен ще са 3 нощници - 1 за раждането (а след това на боклука да ходи), и две за смяна.

# 639
Близначе принципно аз питка и на голяма дъщеря не съм правила, и на малката надали ще правя, иначе съм чувала, че правели на 40-я ден. Но разбрах, че се събирали някви жени, дето и аз не знам като се съберат какво точно правят и каква е целта на занятието, и предния път пропуснах и нищо не стана кой знае какво, и сега мисля да мина пак така. А ТМ е прав човека, поне единия да свърши тази работа  Joy hahaha А ако направиш питката все пак на 40-я ден и не казваш на свекърва ти, дето така или иначе не живее с вас, какъв е проблема  newsm78
Ани аз те включих в бройката спокойно, а що пък да не преносиш, то като чета какво ме чака после, почвам да се успокоявам, че май съм си екстра така, всичко ме боли, писнало ми е, ама поне няма я родата дето акъли дава, не ме болят зърната, не се ядосвам, имам ли нямам ли кърма, като ставам през 1 час докато легна после, заспивам на секундата, а не е като да ми реве бебе изобщо май почвам да си мисля, екстра си ми е така. Я вижте как нямат време и да прочетат наште проблеми не ти ми нещо друго, пишат само с червени букви до ЛЛЛ, което определено не ми изглежда забавно  Laughing Whistling

# 640
  • София
Аууу, аз много искам този път да пропусна традициите... Не ща питки, изписванки, прощъпулки и темподобни.... Като знам миналият път, то пак едни жеги, хола пълен с майки баби, жени....Чупиха ми питка на главата, нарониха ни едно хубаво с бебето...
Айде, тръгвам аз за тонове....

# 641
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 hahaha hahaha hahaha Мисти май си права ама няма дълго да се задържим така!А това с кърменето само като чета родилите мами и се плаша..........малиииииииии то си било гадно ама да видим при нас как ще е......ако имам кърма де!А за погачата и аз знам че са само жени и вече всеки край си има техните обичаи!

# 642
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ехо, минавам само да се отчета, че сме си 2в1 и така ще останем още дъъълго  Laughing
Днес бях на ЖК. Нямам никакви симптоми за скорошно раждане - никакво разкритие, води в норма, никакви контракции. Бебка иначе е добре, отговаря на 42 седмица и за първи път от 9м. насам й видяхме муцуната...но не знам на кой трябваше да ми заприлича  Crazy
Докато чаках на консултацията дойде една мама с термин 27.07, която беше с болки и я пратиха да ражда...прииска ми се да съм на нейно място  Simple Smile

Честито бебе на krici87! Да и е живо и здраво  Hug

# 643
  • София
Е, как какво се прави на 40 дни - носят подаръци на бебето  Mr. Green
Радват му се, разбира се, върви от ръце на ръце, тъй като се смята, че най-рисковия период за живота му е минал. Вече може да стои голичко, без шапки и дълги ръкавки, имунната система е започнала своята работа... и всичко е за здраве, общо взето.  Hug
Става един бъбрилник - женски, всяка разправя за нейното как е било, дават купища съвети (!!!! - това е особено ценното, хихи).
Но аз освен двете баби, не каня друг бабишкор, а само мои си приятелки, та може да стане и веселяшка цялата история  Peace

Катенцеееее, добре си дошла в отбора  Laughing

# 644
А това с кърменето само като чета родилите мами и се плаша..........малиииииииии то си било гадно ама да видим при нас как ще е......ако имам кърма де!

Не се плаши. Имай предвид че момичетата дето нямат проблеми нямат и въпроси и не пишат. Аз не се оплаквам да ти кажа. Така ми е хем по удобно, хем по евтино, хем аз си хапвам като никога - гледам всеки път да преяждам. Толкова масло колкото изядох тези дни сигурно за целия ми живот не се събира и най странното е че ми е вкусно - сандвич с предебел слой масло, а преди едвам се виждаше на филията. Само дето нали било одбре да се пийва по малко биричка, а на мен ми се отваря глътка и ми се пие повече ама не може  Weary
За мен най стресиращото е като плаче и не мога да я успокоя. Къса ми се сърцето, става ми лошо и на моменти дори се изнервям. Иначе безсънието не е толкова страшно поне за мен. Имаше един пик на преумората дето не можеш да спиш ама мина.

Общи условия

Активация на акаунт