Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Иришка, защо не пробваш със студени пачове. Има ги по аптеките и в Джъмбо съм виждала, но там бяха еднократни. Незнам дали ще помогнат, но поне не са лекарства.
Не знам парацетамола да пречи при кърмене. Е, вярно че не е желателно да се пият лекарства, но по безобидно от това според мен няма на къде.
Опитай се да поспиваш с детето. Доста често се получава главоболие от нерегулярен сън и прекалена умора.
Дано бързо се оправиш  Hug

# 241
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Изпратих малкия на море и сега съм малко така:

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За подуването на краката - с първата ми бременност нямах никакво подуване. Едва след като родих, краката ми станаха като на Шрек, но бързо спаднаха. Сега се подуват, представям си след това  ooooh!

irishka, защо не пробваш с Шуслерови соли за главоболието? Дори съм чела, че някои от тях подпомагат и за кърмата.

# 242
  • varna
И от нас добро утро, още сме си 2 в 1   bouquet Днес може да е последния плаж, та да се възползвам. Сигурно като се върна ще сте изписали половин тема  Laughing

# 243
Агнес, какви са тези студени пачове? Пробвам студен компрес (изстудена морска сол) - ефект нулев.
Кате, а тези Шуслерови соли зная, че са много видове. Кой точно трябва да си купя?

Не зная дали е от преумора. ММ казва, че е, но кой знае. Болката е непоносима, пулсираща в дясното слепоочие и вътре цялото око. Усещам му чак очното дъно направо.

# 244
БЛАГОДАРЯ ВИ явно затова все още сме си 2 в 1, малко ми поолекна, че не съм само аз без екип.
Сандалке викаш ако е сексила не боли  Joy аз пък си мисля, че боли щото не само гледат за разкритие ами и правят изкуствено такова.
 pipilotka85 хайде и на теб  Praynig види му се краят
Джина за чистенето аз също сама си чистих, не питай на терасата как съм мила стъклата, обаче то бебето като не щя да излезе, сега като гледам пак е станало за миене, поне терасата, ама пък няма да я пипам, писна ми  Crossing Arms
Jingle_Gill хич да не е термина ти мина, може и да не изчакаш края на темата, ама аз и тази и следващата ще изпишете докато се сетя  Laughing
Хера е то нали така стана, уж по препоръка еди кой си да говоря с него, пък като чух за какво иде реч, и се отказах, нещо му нямам доверие за един преглед, пък да не говорим за някакви предизвикани раждания. Може да изглеждат бъзла ама такава съм  Whistling
wwwaz Ивето разправяше май, че имала такива отоци, и кой ли още каза, че при секциото слагали нещо в системата и се задържали течности  newsm78
Агнес аз те бях писала, тайно родила и не се обажда, а аз тука си викам, сега няма как да ти се похваля с поредните награди  Laughing Ти пък си чистила  Simple Smile Е ти ме разбиваш, намерила си за какво да се притесняваш, мъжа ти е голям човека, така че ще се справи не го мисли. Ако пратиш детето при едната баба за няколко дни, ще ти е по-спокойно. Но на комшийката доверие  Thinking да се грижи за мъж ти  Thinking Не освен ако не е на 60 години  Laughing
Хера ако са изпълнили темата със съвети от ЛЛЛ ще е, ние надали бременните ще сме изписали много, щото сме малко  Laughing
Мами, цяла нощ съм ставала през 1 час от болки в таза и ставите, вече  не помня от колко нощи  е така, направо ми иде да се  #2gunfire дайте някакви идеи за облекчаване на болката, ако сте измислили нещо, това с "като родиш ще ти мине" отпада, щото още 12 дни имам до термин, и ако не се наспя сигурно ще заспя на магарето

# 245
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
irishka, Шуслерова сол № 7 е за главоболие. По принцип се разтварят 10 таблетки в гореща вода и се пие бавно на малки глътки. Иначе може и по 1 хапче на 15мин. В упътването трябва да ги пише тези неща за по-сигурно  Peace

# 246
Иришка да не си спряла кафето?

# 247
Добро утро!

Jalina, много ще се радвам ако не останеш разочарована от избора на екип. По думите на мои познати,които вече са родили, просто си зависи от доктора дали ще е с теб през цялото време или не. Пред очите им са се ''разиграли'' и двата ''сценария''.

Ако аз си правя точно сметката, раждането без екип в МД няма как да излезе повече от това с екип.
Ако няма екип, упойката е допълнително 200лв, а самото раждане е безплатно. Ако има екип, не беше по - малко от 800лв (може да се види на сайта им).

Ти в коя болница ще си?

Относно кървенето, при мен имаше тъмен цвят, доста гъсто сякаш, но избледня и сякаш спря, като последните дни от цикъл. Имам 1 см разкритие, но докторът бръкна,за да види дали изтичат околоплодни води, а не заради самото разкритие. Каза ми да ходя в болницата за прием на 10ти сутринта, но аз не отидох защото не ми се чакат дни наред в болницата,само за да мерят тонове на бебето като това го прави АГ-то, която ме следи. Тя ми каза да не се притеснявам и като нищо не ме боли, така и правя.

# 248
Тези пачове също действат охлаждащо. Има такива, които се поставят в камерата, има и еднократни с гел някакъв. не съм ползвала, но казват, че имали ефект.

Пробвай и шуслер, поне нищо не губиш.

Мисти ти ме уби  hahaha Не искам да раждам и това е  Whistling Бойкот  Crossing Arms
А детето май ще съм по спокойна ако е в комшийката, а за мъжа си нямам никакви притеснения. Дет се вика безопасна игла е  Mr. Green

Казвай какви награси имаш, ама бързо. Аз имам вече няколко ключодържателя и тениска от колата. Само днес трябва да си ги взема от някъде, че на нашия Кауфланд пак нищо няма.

# 249
Мерси много, Кате!  Hug
Мисти, спрях го още като влязох в деветия, но това чудо се появи след раждането.
Агнес, сред всичката "студена пача", която ми поднесе чичко Гугъл, съзрях и лепенки Куул Пач. Предполагам това си имала впредвид. Те дори не стоят в хладилник както си помислих от името.
После като излизам ще напазаря от аптеката, дано не се налага да пробвам дали помагат. Praynig

# 250
Jingle_Gill - аз ще бъда в Шейново, надявам се всичко да мине по план Simple Smile И аз бих постъпила като теб да не влизам в болница, да си вися само, много по-спокойно е вкъщи. Звучи ми по-предразполагащо, някак си Simple Smile За екипа и всичко натам - благодарна съм, че имаме възможност да си го позволим и така сме си избрали. Надявам се да има смисъл, но и аз съм много спокойна, защото иначе без мъж, без лекар, без нищо ще ми е доста по-притеснено. Като цяло ММ си го инструктира набързо лекаря и го познава, така и двамата сме по-спокойни. Иначе ще ми дойдат твърде много безизвестните Simple Smile Стискам ти палчета на теб всичко да мине добре и скоро да си гушкаш бебчето, представям си колко ти е изнервено вече, но няма да се притесняваш  Hug Виж го от забавната страна - всички ние толкова много се притеснявахме да не родим твърде рано, пък сега виж как си висим и си чакаме....аз си реших за себе си  да се наслаждавам на всяка последна минута самичка без бебето, рисувам си, правя си разни нещича и изобщо не го мисля, когато дойде, тогава Simple Smile  Hug

Оф сега пък се филмирах наново - хаха, егати филмара съм, ей Simple Smile След случката снощи на Цариградско се замислих, че аз ще ходя с такси до родилният дом и си викам - ми ако попадна на някъв кретен какво ще правя....сега си мисля да отида до стоянката и да си харесам някои шофьор и да говоря с него да му звънна да дойде да ме закара за раждането. Някоя от вас ако си има таксиметров шофьор на когото разчита да свирка и да дава телефони, че сериозно се замислих над темата Simple Smile Ама не ми се смейте сега, моля ви Simple Smile

# 251
Аууууу, недей така с пачата  Naughty вчера гледах в кауфланд шкембе чора и пача и така ми се прияде  Rolling Eyes Обаче като знам че на вкус са леко кофти и не посмях да си взема. Аз си ги готвя по хубаво, а мама най  Mr. Green

Иначе, да. Мисля куул пач се водят, но знам, че има два вида. И двата са с гел, но едните са еднократни, а другите многократни.

# 252
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА. ДА ЗА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

Пак много сте писали и аз не съм чела

# 253
Jingle_Gill - аз ще бъда в Шейново, надявам се всичко да мине по план Simple Smile И аз бих постъпила като теб да не влизам в болница, да си вися само, много по-спокойно е вкъщи. Звучи ми по-предразполагащо, някак си Simple Smile За екипа и всичко натам - благодарна съм, че имаме възможност да си го позволим и така сме си избрали. Надявам се да има смисъл, но и аз съм много спокойна, защото иначе без мъж, без лекар, без нищо ще ми е доста по-притеснено. Като цяло ММ си го инструктира набързо лекаря и го познава, така и двамата сме по-спокойни. Иначе ще ми дойдат твърде много безизвестните Simple Smile Стискам ти палчета на теб всичко да мине добре и скоро да си гушкаш бебчето, представям си колко ти е изнервено вече, но няма да се притесняваш  Hug Виж го от забавната страна - всички ние толкова много се притеснявахме да не родим твърде рано, пък сега виж как си висим и си чакаме....аз си реших за себе си  да се наслаждавам на всяка последна минута самичка без бебето, рисувам си, правя си разни нещича и изобщо не го мисля, когато дойде, тогава Simple Smile  Hug

Оф сега пък се филмирах наново - хаха, егати филмара съм, ей Simple Smile След случката снощи на Цариградско се замислих, че аз ще ходя с такси до родилният дом и си викам - ми ако попадна на някъв кретен какво ще правя....сега си мисля да отида до стоянката и да си харесам някои шофьор и да говоря с него да му звънна да дойде да ме закара за раждането. Някоя от вас ако си има таксиметров шофьор на когото разчита да свирка и да дава телефони, че сериозно се замислих над темата Simple Smile Ама не ми се смейте сега, моля ви Simple Smile

Недей да се филмираш. Аз вчера само докато си чаках на спирката да ме вземе ММ с колата, 2 пъти минаха по булеварда (не Цариградско, но то все тая) някакви, които едвам взеха завоя и караха на зиг-заг, ей така щото им беше кеф. И си мислех да ме вземат да ме отнесат както си стоя там бременна и неспособна много много да се мръдна...

Мен ме притесняват протестите по Орлов мост, пътят до болницата ни минава оттам. Ще е голям кеф да не можем да стигнем, заради протестиращи, които вече дни наред нищо не постигат...

# 254
Сандалка,Шушулкова, Мисти, момичета благодаря за отговорите. Аз раждах нормално, като в последния момент доктораа взе решение да ми сложат и епидурална упойка... та ми сеструва че е от нея. Мамчето с което делим стаята е секцио, но няма отоци. Аз и съседктата от другата стая сме вв много тежко състояние по отношение на отоците. Днес едва стъпвам на краката си... не е нормален. Днес ни изписват и ще пиша от къщи повече.

Общи условия

Активация на акаунт