Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Искам да избягам от вкъщи.Защо плаче?Кажете ми защо плаче?????Храним се от 14ч та до сега.Иска все на ръце и на гърда.Изцеди ми гърдите и двете,т.е. изпила е около 60мл(толкова цедя попринцип)Тъй като продължаваше да смуче ръката си й дадох и 50мл АМ.Това е прекалено много за нейното коремче.Явно не е гладна.Защо тогава плаче?Когато я гушна спира,но оставя ли я в креватчето изпада в истерия.Какво да правя?Разплаках се,чувствам се безпомощна.Изобщо ставам ли за майка??

!А Мисти за това,че не усещаш малката днес питах и моята лекарка че има дни в които не го усещам и каквото и да правя на помага та тя каза,че било нормално и да не се шашкам!Сега ви оставям да званна на мойта акушерка да ми каже кога да ходя за тонове..........побарках я тези дни само и звъня,а одеве и звънах да се разберем а тя ми вика "сега раждам по-късно ще се чуем"
сякаш тя ражда
направо ми олекна, че цял ден се чудя нормално ли е пък на толкова рядко да я усещам.
Сега се моля и втората да е така, че иначе съм я закъсала и то много. Дано пак да казват "онези" специалисти, та да няма никаква връзка, но сандалка да каже, че нали вече има две деца. Всъщност сестра ми е с 2, и се сетих, че и двете не спят по нощите, аз си го обяснявам с кърменето на поискване, като ревне през нощта дава ц**а, и дето вика накрая за залъгалка я ползват, спят до нея и се самообслужват, сега вече само малкия де.

След като свършиха ме изкараха отвън при ММ и сестра ми, казаха им да ме видят и да си поговорим. Те вече бяха видяли Бобко и казаха че е много голям. Бяха се обадили на родата, всички бяха безкрайно изненадани че съм родила. Успяхме добре да го скрием
. В реанимация бяхме 4 момичета, правихме со мохабет. На всеки три чАса ни обезболяваха, само да гъкнехме че нещо ни боли и търчеха с обезболяващо. Не съм усетила и грам болка ! (в Шейново ме оставиха да крещя цяла нощ без грам обезболяване). На сутринта ме качиха във ВИП стая. А раздвижването беше супер леко, веднага станах и си ходех сама. Оказа се обаче, че Бобо е с вътреутробна инфекция, поради прекараната от мен гнойна ангина