Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Честито на мама Си_ти и на мама Крисиф!
Сандалке дано да стане утре това с линийката, ама това с пола недей пепел ти на устата, всичко е в розово, не може да ме прецакат така, не искам момче моля ти се  Crossing Arms
Мъхче добре дошли отново! Чакаме снимки на Елена и Деница, да ги видим колко са мъхести  Grinning
Иве видях ти снимките, верно го няма корема, много добре като за родила преди 2 седмици, не личи да си била бременна толкова скоро, бравос  Peace
Жалина аз пък още се чудя в Самърсбито има ли алкохол, но щом казваш явно има  Thinking
Глупи Ани сигурно вече е родила, но що си мисля, че ти ще си следващата Thinking

# 286
Здравейте на всички!!! От доста време ви чета и аз да се запиша  Hug

Честито на всички родили мамчета, да са ви живи и здрави бебешоците и много да ви радват!

И на мен ми предстои раждане съвсем скоро, за сега се чувствам така все едно никога няма да раждам, ни симптом - ни дявол.....кой знае кога ще ми дойде като гръм от ясно небе  #Crazy
Имам въпрос към момичетата на които вече им се е случило да им падне тапата - как разбрахте че е паднала? По хартията ли остава като ходите по нужда или..?

# 287
Честито на всички обеили се мами! Да са живи и здрави бебоците, много да ги слушате, а на вас мамчета, бързо възстановяване, не парковете и градинките нас чакат  Hug

Въпрос към ЛЛЛ
Кърмим се успешно, Ния е наддала 650гр. за 11 дни Simple Smile . Всичко е наред, с изключение на адската болка от първите 2-3 засуквания. Зърната не са ми разранени, сякаш вече за загрубяли и това е невъзможно ( поне така си мисля), но пък страшно много боли. Мажа се с Лансинох и явно от него рани не се получават. Какво мога да направя за тази болка?

# 288
Жалинче, в този ред на мисли - включвам се  Sunglasses
Днес ни изписаха най-накрая, след 8 дена престой поради вътреутробна инфекция и тежка жълтеница.
Като си иде хилядната ми рода от нас и мога вече да пиша, ще седна по-подробничко да ви прочета, да честитя и да поразкажа Simple Smile
 Hug

# 289
Близначе дано скоро да си тръгне родата, че чакаме разказа с нетърпение. Добре, че всичко е наред най-накрая  Hug
A.J. добре дошла, иначе аз разбрах по тоалетната хартия остана, след едно нощно ходене до вц, в неделя срещу понеделник, ама седмицата вече ще свърши аз още не съм родила, като гледам няма никакви признаци.

# 290
  • varna
Честити бебоци и на Си_Ти и Пламена! Живи и здрави да са!
Мъхче, добре дошли у дома - сега ако не друго, поне ще ти е по-комфортно, че си си вкъщи!
Близначе, добре, че писа, нали те мислим и теб - дано скоро "разчистиш" хоризонта и имаш време за нас  Hug
Възмутена съм - в най-голямата жега по обяд да търча до една агенция да подпиша едни бланки, нищо че е на две пресечки, сега ми се виждат като 10, щото било спешно, свършили им, а като отидох се оказа, че всьщност изобщо вече не било спешно, понеже клиентът се забавил с документа  #2gunfire Ама-ха, само дето не умрях от жега, получих сърцетуп, а за междукрачието да не говорим - как ще става тая работа с разходките за разкритие изоообщо не знам...

# 291
Влизам аз да похваля си_ти пък тя вече похвалена  Mr. Green Ма така, като се мотам цял ден по улиците  hahaha
Да са живи издрави днешните бебоци и само хубави емоции на цялото им семейство желая. Днес е много ползотворен ден гледам  Hug Hug Hug

Аз излязох днес малко след 9ч и сега се прибирам заредена с енергия. То било хубаво да си си в къщата. Няма я умората, няма ги контракциите. Баси кефа. И хапчетата дори спрях и май без тях съм по добре. В нас цари идилия  Whistling дано се задържи така вовеки пък нека ни е скучно.
Гери, както е тръгнало наистина ще се засечем. Аз в неделя влизам в родилното вечерта. Все някъде ще се набараме поне по коридорите.

# 292
Предавам се cry Искам да избягам от вкъщи.Защо плаче?Кажете ми защо плаче?????Храним се от 14ч та до сега.Иска все на ръце и на гърда.Изцеди ми гърдите и двете,т.е. изпила е около 60мл(толкова цедя попринцип)Тъй като продължаваше да смуче ръката си й дадох и  50мл АМ.Това е прекалено много за нейното коремче.Явно не е гладна.Защо тогава плаче?Когато я гушна спира,но оставя ли я в креватчето изпада в истерия.Какво да правя?Разплаках се,чувствам се безпомощна.Изобщо ставам ли за майка??

# 293
ееее споко де. Те бебетата така плачат. Гушкай си я. Явно има нещо за да плаче. Щом с гушкане се успокоява, то гушкай си я. Препоръчвам и слинг в такива ситуации.
Можеш за всеки случай да я съблечеш голичка и да я окъпеш с чиста водичка само като вид душче. Смени и дрешките, може нещо да я дразни, а ръбче, я нещо друго.

# 294
Aneeto, честита ти дъщеричка, да ти е жива и здрава! Поздравления за бързото раждане!
Честито и на Пламена и krisif! Да са им живи и здрави щерките и винаги да бъдат победителки!
si_ti, честита ти мъжка рожба! Много да ти е здрав и много да те радва!
Hug
forest_fairy благодаря, значи ще ги пробвам. Поне ако аз ги пия значи няма проблем за Ема, щом пък за колики също се дава. Hug
Руми, моля те не си задавай такива въпроси, защото малката плаче. Може и колики да има. Не си ти причината за плача.  Hug

# 295
  • София
Гифтче, я погледни тук и опитай Wink
Книжката му се казва "Най-щастливото бебе в квартала", наскоро излезе на български език.

# 296
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Предавам се cry Искам да избягам от вкъщи.Защо плаче?Кажете ми защо плаче?????Храним се от 14ч та до сега.Иска все на ръце и на гърда.Изцеди ми гърдите и двете,т.е. изпила е около 60мл(толкова цедя попринцип)Тъй като продължаваше да смуче ръката си й дадох и  50мл АМ.Това е прекалено много за нейното коремче.Явно не е гладна.Защо тогава плаче?Когато я гушна спира,но оставя ли я в креватчето изпада в истерия.Какво да правя?Разплаках се,чувствам се безпомощна.Изобщо ставам ли за майка??

Ако знаеш как те разбирам...Мартин беше същия - 2 часа суче, половин спи, час и половина реве, 2 часа суче...В крайна сметка, освен, че бяха колики денонощно, стигнах до извода, че той просто преяждаше. Мислех, че е гладен, но явно го е боляло коремчето и на гърда се успокояваше. Разбира се няма как да обработи цялото количество кърма, която изяждаше и плачеше. Така изкарахме до почти 5м., когато коликите отшумяха. Беше неприятен период, но за щастие временен. Трябва да намериш причината.

Близначе, добре дошли  Hug Ще се радвам да разкажеш какво става около теб   bouquet

# 297
Руми тъкмо да ти пиша, че май това е много количество храна, да не би да преяжда и да я боли коремчето и катето ме превари. Виж да не се превива на две, признак, че са колики, тогава ще търсиш лек за колики. Спокойно!

# 298
Руми,успокой се ! Ти си най-добрата майка за Ади Hug ГУшкай я ,щом иска да я гушкаш ,преоблечи я ,може де й пречат дрехите ....изведи я навън ,ако е възможно...Сигурно й се спи и е нервна ,колики и т.н....Имай търпение и не се разстройвай ,защото всичко усещат малките .
Аз съм вече много отегчена.Снощи не можах да спя ,без никаква конкретна причина.
Днес ми е топло и гадно.Хем съм гладна ,хем ми е тежко като ям....
Сега стягам чантата и аз ,дано да излиза вече ,че не се издържа.
Искам да го гушкам вече  Crossing Arms

# 299
Здравейте, честито на новите мами да са им живи и здрави бебенцата и много да ги слушкат.Ние в момента спим и реших да ви споделя моето раждане
Скрит текст:
Значи на бяхме се разбрали с моя докто ако не родя от последния преглед на 28.06 да отида на преглед и така и стана , на прегледа той каза че имам 4,5 см разкритие и в 6 и 15 да ходя  болницата че ще се ражда.И така прибрах се приготвих багажа и 6 часа тръгнахме .Пристигнахме прие ме и попълнихме документите , прегледа ме на ехограф и ми спука водите и каза на акушеркат в 7 и30 да ми пусне системата бях с 5 см вече.Док отиде на визитация и в 7и30 акушерката ми пусна системата и почнаха болките в 8 идва доктора бърка ме и вика "ти си готова 9см " и аз  #Crazy.След това на магарето малко напани и в 8 и 13  се роди моят малък юнак.

Общи условия

Активация на акаунт