Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Сандалче,баш в болницата дето раждах отидох да на преглед.Доктора,който ми ги свали е завеждаш отделение.И ме помнеше много добре.Също така прекрасно е запознат с полагащите ми се 2 прегледа по ЗК.В друг град ходех да следя бременността си,но в крайна сметка,родих в своя роден.

# 391
  • София
Сандалче,баш в болницата дето раждах отидох да на преглед.Доктора,който ми ги свали е завеждаш отделение.И ме помнеше много добре.Също така прекрасно е запознат с полагащите ми се 2 прегледа по ЗК.В друг град ходех да следя бременността си,но в крайна сметка,родих в своя роден.

#Crazy #Crazy #Crazy Брях!
Ми то минало-заминало вече, ама аз ще взема да питам моя док, как стои въпросът със свалянето на конци - плаща ли се въобще. Би следвало да е по ЗК, иначе изглежда като чисто шантажиране: нА ти безплатен преглед (на око и ръка!), но всичко останало - по тарифатааа  Crossing Arms

Виждам, че днес Гърл се е разшавала здравата из форума  Hug Много ти се радвам, Гърлче, много! Скоро ще те сполети едно по-хубаво и постоянно настроение  Hug
Браво на Николов, БРАВО  Hands Clap Ей, лекарския хумор много го обичам, понякога цепи мрака направо  Mr. Green

# 392
Гифтче това само в БГ може да се случи,нали не се учудваш.Мен като ме викна докторката за конците и после за видеозона, помислих,че ще ми иска пари,но не ми иска.Стана ми много неудобно,нали сме свикнали да си плащаме и щях да я попитам дали дължа нещо,но се отказах,защото този преглед ми си полага от ЗК.
Гери това е супер,че тя те е израждала и първия път,поне знаеш,че е добра.Аз също много се успокоих като видях Узунова,поради същата причина.Нагласи си  дрешки за родилното,че са закъсали много.Аз отделям умалелите,някой ден трябва да се поразходя до там,за да им ги дам.Услугите са много подобрени! newsm10
Сандалче и да искам тишина не мога да пазя на малката.През деня навън на разходка,вкъщи синът ми пуска музика,телевизорът работи нон стоп,детето спи-трябва да спи.

# 393
Гърл казвам ти го защото много добре си спомням, че на 24 май т.е. 20 дена след раждането на Ивета, ходих на парада за 24/5 и тя спа като пън, та подозирах дали пък не е глуха, че не чува барабаните  Laughing
Глупи ти си след Гери Д. после Сандалка, така че виси си тука на балкона хич да не е твоят ред наближава  Grinning
Jingle_Gill трябва да е днес родила, няма как иначе  newsm78
скреч още ли си 2 в1, ти ми разби илюзиите, че третото е най-бързо и лесно, какво направи  Grinning
 newsm61 още една мама от август е родила, трябваше май да се запиша за следващият месец  newsm45
 newsm61 защо проверих изобщо, и в септемврийската тема вече има бебе

# 394
Ай Мистии, къде бързаш бе душичко, виж още колко време имаш  Crazy , а и не забравяй аз колко чаках и преносих ( с второ съм също нали се сещаш)  Whistling

# 395
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
още една мама от август е родила, трябваше май да се запиша за следващият месец  newsm45

Ама аз сега видях, че там има записани наши мами, така че не е късно  Laughing
Иначе за септември като нищо - тамън за училище  ooooh!

# 396
Мимс е ти ни разби просто, аз някъде бях чела май поне един месец не трябва, ама щом вече си свършила тази работа  Laughing
Jingle_Gill е ти какво още се мотаеш, хайде тръгвай де, че ще те изпреварим  Laughing
Сега бях навън и реших да пробвам друг метод, вече две чета, че са родили без да опитат пържолите, та и аз взех едни пържоли, сега са във фурната в йенското, ако това му е била цаката, ще ви кажа  Joy
Танчеама и тази акушерка се е изказала, или ще е тия дни или ще е на термин, 50/50, това и аз щях да ти го кажа  Laughing

При мен секса не помага...Пържоли с пържени картофи също (някой го беше споменал по-рано).
И месо с ориз не помага...нито разходки, нито нищо...Аг-то ми каза да ходя в неделята в болница, ама на мен хич не ми се ходи ако само ще ме мотат. Иска ми се или на 14ти, или на 15ти, иначе чак на 17ти, че числото 16 не ми е от любимите, имам кофти спомени и асоциации...ама кой ли ще ме пита...

# 397
Честито за новите бебчета!  Hug
И аз чакам още, вече не издържам от притеснение  Rolling Eyes
Докторите казват, че ако има минали 5 години от 1 раждане, органите на жената напълно се възстановяват и вече бременната се спряга като първескиня, а какво остава за 10 или 11 години.....
От моето раждане има 3 години, а още чакам, но се надявам наистина да е по-кратко Peace
И аз съм ясновидка  Grinning Или всеки момент ще родя или след 2 седмици на термин, НО СКОРО ЩЕ Е!  Joy

# 398
  • София
Ами и мен не ме бутайте да раждам май вече  Thinking
Или ще родя на термин, или на 14 - където пък ММ ме пробутва да родя измежду цялатаму рода (част от тях са на 13-ти, а други - на 15-ти). И аз, мола ви са, трябвало да се впиша в клановите им планове  Crossing Arms По принцип, не съм съгласна, независима жена съм си, но да видим, какво мисли малкото - дали ще е на тати душицата  Whistling

Но ако не стане, ще пускам май котва надълбоко и ще мътя Лъвче, лъвче, лъвчеее  Party

Абе, с Весето какво става? Някой има ли новини? Близначе? (чакам хубави вести от нея, позитивни!)

# 399
Здравейте сладурки  Hug

Честито на новите майчета, бъдете здрави и щастливи   bouquet

Леко раждане на все още очакващите голямото събитие  Hug

Имам въпрос към ЛЛЛ - Скреч или Айдин
При нас нещата са така - до преди два дни малката сучеше сравнително рядко - на около 2 часа ( като е имало и пауза от повече от 3 часа, но и по-често е искала да яде, затова казвам средно ) Даже ми се виждаше рядко и се чудех дали да цедя , но реших да оставя на нашата двойка мама-бебе да се напасне самичка . От два дни обаче малката е много неспокойна, иска постоянно да суче, не спи така дълбоко . Имам усещането,че не й достига, че суче напразно , без да гълта .. а преди чувах звучно "шлюп" и после "къх" .. сега това е само нощем . Опитвам се да съм спокойна , но се вкарвам във филми,че не й стига. Памперсите ги пълни редовно, педиатъра дойде седмица след изписването и каза ,че видимо е пораснала. Кантара му показа,че е качила само 60гр, но той не се впечатли,каза,че кантарите ги настройват различно и е възможно да даде разлика. Важното според него е,че видимо е пораснала само за седмица. На консултация сме чак на 26ти и дотогава няма как да я меря.
Пия почти по литър лактогонен чай на ден, вода, сокове, ям си всичко.
Не давам нищо друго ,нито течности, нито залъгалка. Хранена е два пъти с шише, защото излизах с каката и баща й я нахрани с изцедена кърма.
И след всичкото това объркано излияние с две думи - възможно ли е кърмата да намалява, вместо да се увеличава ? ... усещам ,че изпадам леко в паника , даже оня ден Дари милата го отнесе, защото каза "Мамо, ми то може да няма мляко.. ? " И аз й викнах и казах,че забранявам да се произнася тази дума и че мама, винаги има мляко за бебето .. . Имам се за опитна кърмачка, Дари е кърмена година основно, а до година и седем месеца - с плавното и леко и за двете ни отбиване и то по нейно желание , а не по мое ( отбиването) . Бях и сега съм вманиачена да кърмя и изпадам в лек ужас дори само при мисълта,че ще се проваля ...  Sad

Предварително ви благодаря   bouquet

# 400
Хей, ама има ли още бременеещи бре  Laughing Айде раждайте и да се прехвърляме всички в тема "Обебени"  Party
Ние с Боянски се гледаме, свикваме един вид. Той се постара майка му да е с едно разранено зърно, и хем колко лекции му дръпнах как се суче и захапва правилно  Crossing Arms Та докато ми заздравее дясната млекоцентрала, суче само от лявата. От "болната" се цедя лекичко с помпата и му давам, така ще е докато ми мине. За сега е спокоен, очакваме коликите. Ама съм се наточила да ги посрещна с боен вик, хич няма да им се дам. Сънят е почти мираж, ама дреме ми....Ще спя като се пенсионирам.
Педиатърката днеска дойде, доволна е, голям и се бил виждал. Ми голям е, от майка метър и половина такова бебе си е баш голямо  Mr. Green Сега го возя с количката из апартамента, много се кефи. Свикваме с превозното си средство, така да се каже. Малко взе да ме наболява операцията, ама аз не се спирам.....Че даже ходих и да пазарувам днес...Уж майка ми да ми помага, ама тя все и е лошо, все с кръвно  и само спи. Та освен Боян, и нея трябва да гледам. Ама много се преуморявам и хем белега боли, хем и кървя повечко. Ма то не ме свърта бе, малко ли лежах на тоз диван  Rolling Eyes
Иначе момичета да ви кажа, болката от операцията и след това е нищо, ама нищичко в сравнение с това което изпитвах през бременността. Чак сега си дадох сметка колко ме  е боляло  Confused
Най-важното е, че матката ми е здрава ! Оказа се, че Бобо я е разтегнал, от два рога си е станала една цяла матка, септума се е разтегнал и изчезнал, а миомата - свила се е толкова много, че лекарката едва я забеляза ! Simple Smile

# 401
  • София
...
Най-важното е, че матката ми е здрава ! Оказа се, че Бобо я е разтегнал, от два рога си е станала една цяла матка, септума се е разтегнал и изчезнал, а миомата - свила се е толкова много, че лекарката едва я забеляза ! Simple Smile

Малееейййй! Ох, че прекрасноооо! (Тъкмо се чудех, как по-лекинко да те запитам за миомата...) Браво на Бобко, той е чудодеец  Peace

.....

Абе, с Весето какво става? Някой има ли новини? Близначе? (чакам хубави вести от нея, позитивни!)

# 402
Мисти, не бързам, няма да те изпреваря,нали заедно баем на бебетата Simple Smile да видим коя от нас по бързо ще му пребае Simple Smile
Абе втора поредна вечер, навечерям се и ми става лошо, от нищо преяждам и сега ми се гади. Мъжа ми излезна с малкия навън, мисля да дремна.

# 403
  • varna
Гърлче, къде ти е блеял лекаря по ЖК - това за Хашимото и какво пиеш се включва към картата с всичката информация по време на бременността, дето я носиш в болницата - срамота!
Близначе, браво на твойто момче, виж как още от сега почва да те радва  Hug
Мисти, Глупи, явно групово ще я вършим таз работа, то се е видяло  Laughing
Сандалке, тоз твоя мъж много пък претенциозен - що не вземе той да роди, като знае толкоз  Twisted Evil

# 404
Весето я чух, добре е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт