ИНВИТРО Истанбул 8

• 79 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Запис  bouquet И много късмет на всички момичета в темата!

# 46
Момичета,има ли сред вас с проблеми в усвояването на фолиевата киселина?Интересува ме дали пак са пили от тази фолиева киселина,която изписват в Мемориал и в каква доза.Това,което ме притеснява,е че аз имам някакво отклонение в това генетично изследване,но май не ми разгледаха всички изследвания и ми предписаха стандартното.Пак ще попитам и там като отида,но ще ми е интересно да споделите.В Бг нямам някаква специална препоръка и пия Неофолик мета по 1табл.
зок, стандартната доза фолиева, която изписват в Мемориал е 5 мг. Това е огромна доза фолиева кис. и не може да се сравнява със 0,4 мкг което обикновено се предписва в БГ, пък било то е мета.
Аз имам проблем с усвояването и си пиех от тяхната фолиева по 5 мг всеки ден до края на бременността.
Пък и честно казано не ми се вярва да не са обърнали внимание на изследването ти, по-скоро няма нужда от по-различна доза фолиева. Разликата е, че който няма неусвояване му спират фолиевата по-рано, а на такива като нас с проблем не я спират до края на бременността. Peace

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 22:49 от Жълта Роза

# 47
# 48
Момичета спешно питам за съвет.Предстои да се отправя на първата си арт процедура изобщо, лаик съм...и не съм наясно.Смятате ли, че би повлияло зле на стимулацията, ако си таймирам цикъла /заради отпуската/ с противозачатъчни преди да тръгна за Мемориал т.е. тъй като в настоящия цикъл приемам logest да продължа да ги пия 26 дни.

# 49
  • София
При някои протоколи изписват противозачатъчни, при други - не искат да си "почиват" яйчниците. Затова обясни в мейл на доктора ти какво целиш и най-добре те да ти кажат дали е добра идея. Знаеш ли по какъв протокол ще си?

# 50
ами не, това не се ли определя при стартиране на процедурата, аз съм била само на първоначален преглед...притеснявам се да не объркам нещата newsm78, нямам преди това процедури

# 51
Като беше на първоначален преглед те викнаха кога да отидеш пак на 2 ден от новия цикъл ли? Ако е така ще си на къс протокол. Но не винаги дават да се пият хапчета преди опит - дори не ги дават защото искат да е максималкo близко до нормален цикъл без много силна стимулация. Поне в Мемориал процедираха така на къс цикъл. Най-добре им напиши и питай.

# 52
Благодаря за бързите отговори, писах на д-р Murat Önal и той ми отговори, че не е проблем, да планирам идването си на 2-3 ден от цикъла, а как знае на какъв протокол ще съм и това няма ли да е пречка...
Може би процедират по определен план за първа процедура.Някой може ли да сподели впечатления за д-р Murat Önal
Извинявам се за объркания пост и въпросите, много съм притеснена

# 53
Както написах по нагоре - щом те викат на 2 -3 ден протокола е къс. Нямам впечатления от лекаря за когото питаш . Желая ти успех.

# 54
  • София
Sunny, само няма да се притесняваш:))) Нервите и напрежението няма да ти помогнат за процедурата. Наслаждавай се на това, че ти е първи опит (надявам се и последен) и гледай да не си пълниш предварително главата с много информация. Всичко, което ще прочетеш по форуми и сайтове, лекарят ти вече го е прочел. Довери му се и си направи една лека процедура, без много мислене - така се получават нещата много по-добре.
По къс протокол ще си, бързо-бързо ще мине. Ще се разхождаш в един чудесен град вместо да четеш форумите и да си сравняваш резултатите с други момичета. А на финала - колкото бебока си поискаш!

# 55
Здравейте момичета,
Някой има ли останали ампули Progestan?Тези инжекции ги няма в БГ, а ако така вървят нещата ще ми трябват още и  май ще се ходи до Турция.
Моят съвет е вземете повече от 6 кутии, ако Ви ги изпишат след пункцията.
Желая Ви успех.Там докторите и целият екип са супер.За мен за сега опита е успешен,но е твърде рано все пак.В БГ никога не съм стигала до тук, а там бях по къс протокол с много лека стимулация от 2 ден на цикъла.Ако Ви кажат да идете на 2-3 ден идете още на 2ден.Аз не подозирах, че може фоликула да достигне 11мм на 2 ден, но ето , че там и с 1 успяват.

# 56
Браво Кристи честито. За инжекциите наистина си вземете повече - аз бях на инжекции до 3 месец- защото направих алергия към Кринона.

# 57
здравейте, аз в момента съм в Мемориал. Доктор Мурад ме следи през цялото време - страхотен е. Днес бях на пункция - 14 яйцеклетки. Ако някоя има нужда от нещо - до събота сме тук.

# 58
  • София
Кристи, тихичко честито! Ако искаш, сподели повече как протече опитът ти:)
Някое момиче може да ти донесе инжекции, сигурна съм, че има поне няколко в момента там Laughing
Бонбонче, УАУ, чудесна бройка! Сега ли ще е трансферът? Успееех!

# 59
Кристи, честито! Аз Прогестан използвах само първите 2 седмици, за какво ти е повече ако опита е успешен?

Бонбон, много яйцеклетки, браво!Сигурно си младичка затова Laughing. Дано да си бременна след 10 дни. Hug

Д-р Мурат е много готин наистина.

Общи условия

Активация на акаунт