ИНВИТРО Истанбул 8

• 80 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
kakavida, vidq l Laughing Mnogo se radvam za vas!
I az imam ot gela, ako ti trqbva. Vajno e, kato go stisnesh, posle da ne otpuskash i stiskash, che shte vyrne sydyrjanieto vytre= Samo vednuj stiskash, to shte si izleze cqloto

# 631
Какавида, честито. Моят уринен тест направен със следобедна урина също беше отрицателен. Кръвният обаче ми беше 3700 така че най-сигурният тест е кръвният. Желая ти успешни оставащи месеци до края и нека всичко върви по вода. Успех и нека имаш толкова точици колкото си си пожелала.

# 632
Какавида честито! Много се радвам за теб. Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

# 633
Честито какавида, хайде да започнем вече с положителни тестове и успешни бременности до финала.Аз също се запасих и с инжекции, и с гел за след март.Така че само пиши ако имаш нужда от лекарства и пази бебока, а дай боже и да са 2.С такъв резултат може да се заложи и на 2 сака, аз със 105 чхг известно време изкарах с 2 ембриона, но ...дано нямаш моят късмет.

# 634
Момичета,

Progestan и Progynex едни и същи инжекции ли са?

Аз досега си слагах Progestan, а вчера едно момиче от форума ми прати Progynex и аз не смея утре да ги поставя понеже е друго лекарство.

Вие какво ще кажете?

Имам една доза гел, освен нея да поставя утре сутринта, а пък за събота дано са ми донесли гела от Турция.

# 635
Какавида, едно и също е съдържанието и на двете-прогестерон. Само виж съдържанието на прогестерон и в двете ампули дали е едно и също, да знаеш колко ампули да биеш.

# 636
  • София
Kakavida, четито! Много, много се радвам за успеха ви! Стискам палци след 9 месеца да целуваш сладко бебешко дупе  Blush

# 637
Хюсние каза да не слагам инжекциите, не е сигурна как ще се отрази.
Каза да не рискувам и да сложа гела.

Е сега ще търся Progestan инжекции

# 638
Какавида, аз направих алергия към кринона и се наложи да мина отново на инжекции - тъй като нямяше откъде да взема турските инжекции минах на тукашния вариант Gestone и карах на тях до 13 седмица проблеми не съм имала.

# 639
Време й е на Хюсние за пенсия.Забрави,че миналата година слагаха Прогинекс.

# 640
Какавида, при втория ми опит в Турция ми слагаха Прогинекс - едно и също е съдържанието на Прогинекса и Прогестана - прогестерон. Може би Хюсние не е разбрала добре името на лекарството Peace Прогестероновите инжекции са с много по-силно действие от кринон гела.

# 641
Какавида, при втория ми опит в Турция ми слагаха Прогинекс - едно и също е съдържанието на Прогинекса и Прогестана - прогестерон. Може би Хюсние не е разбрала добре името на лекарството Peace Прогестероновите инжекции са с много по-силно действие от кринон гела.

Мила ти два опита ли имаш в Турция, описала ли си ги някъде да прочета, в БГ имаш ли и колко?
благодаря предварително

# 642
Имам общо три инвитро/икси опита - един в БГ (голямо разочарование, което ме принуди да търся помощ в чужбина) и два в Мемориал Хоспитал в Турция. Първия ми опит завърши с - тест, а двата ми опита в Турция завършиха с + тест, но при първия ембриона спря да се развива и последва биохимична бременност.
Описала съм в същата тази тема и двата си опита, ето пращам линк да не се ровиш:
Първия опит:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653323.msg22127266#msg22127266
Втория опит:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653323.msg23094334#msg23094334
Дано да съм ти полезна с нещо Hug

# 643
Хюсние каза да не слагам инжекциите, не е сигурна как ще се отрази.
Каза да не рискувам и да сложа гела.

Е сега ще търся Progestan инжекции

какавида, моля те, за такива неща се свързвай с лекаря, а не с хюсние, знам, че на български е лесна комуникацията, но незабравяй, че хюсние не е лекар, тя много се старае да помага, но не винаги има възможността да попита лекарите и понякога отговаря по нейна лична преценка, а това не е ок. просто звънни или прати смс на лекаря ако се притесняваш, че бавно ще отговори на мейла.
а про по, толкова много ме зареди положително като те чух по телефона! желая ти все така щастлива да си и с още хубави новини да ни насърчаваш!

# 644
Надежда, като чета старите ти истории стигам до извода, че изобщо не си струва човек да опитва повече в бг. Наистина истинско вдъхновение си Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 13:52 от tiqlozanova

Общи условия

Активация на акаунт