ИНВИТРО Истанбул 8

• 80 000
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, аз просто имам само телефона на Хюсние, имам и е-мейла на д-р Мурат Онал, но не и на д-р Каврут Мюстеджеб които довърши стимулацията и направи трансфера.

Просто не знам към кога да се обърна, след трансфера ми казаха да звъня на Хюсние или Бахтегюл.

# 646
нека някое от момичета в мемориал да иска номера на лекаря и да ти го изпрати.

# 647
Благодаря, пратиха ми телефона - говорих с лекаря.

Каза ми да поставям сутрин една доза гел, дали е достатъчно, предвид че килограмите ми (в повечко ми са).

А и днес резултата е 336.40, добре е нали?

Само ТСХ е 3.82, скочи от 0.86 преди стимулацията и сега д-р Начев вдигна рязко дозата от 100 на 150, но ще се наложи да намеря ендокронолог в Бургас, понеже не мога да пътувам до София постоянно. Някакви предложения за ендокринолог в Бургас?

# 648
kakavida, на мен чхг-то ми се струва супер, но тсх-то явно трябва да се следи доста стриктно, много бърз скок е направило. Аз те съветвам да се отпуснеш и да се радваш на резултата най-накрая Simple Smile

# 649
Имам общо три инвитро/икси опита - един в БГ (голямо разочарование, което ме принуди да търся помощ в чужбина) и два в Мемориал Хоспитал в Турция. Първия ми опит завърши с - тест, а двата ми опита в Турция завършиха с + тест, но при първия ембриона спря да се развива и последва биохимична бременност.
Описала съм в същата тази тема и двата си опита, ето пращам линк да не се ровиш:
Първия опит:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653323.msg22127266#msg22127266
Втория опит:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653323.msg23094334#msg23094334
Дано да съм ти полезна с нещо Hug

Надежда, много интересна информация, беше полезно. Видях че пишеш за изчерпан резерв, какви са ти стойностите на FSH и антимюлеровия хормон? И аз доста лошо отговорих на стимулацията и събирам опит.

# 650
Антимюлеров никога не съм правила, а FSH преди първия опит в БГ ми беше 12. При опитите в Турция не знам.

# 651
Каквида, поздравления за чгх Wink
Виждам, че си имала някакви перипетии днес с този прогестерон, но щом си се чула с доктора, значи всичко е ок Wink

Надежда Wink - поздравления и за теб и за малките джуджаци Simple Smile

Амини и аз 2 пъти отговарям лошо на стимулациите, дано има някакъв шанс... Чакам все още коментар от докторите. Ти с какво беше стимулирана?

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 21:57 от Nyxia

# 652
Надежда Simple Smile  аз ако имам такъв резултат ще крещя от радост, моят е 20. А иначе съм правила само 1 опит в България, бях стимулирана с фостимон.

# 653
To samo FSH не е показателно - моето е в норма и максимум е било 8, но не отговарям както се очаква...

# 654
Nyxia може би не са уцелили твоя препарат за стимулация, поне аз така се залъгвам Simple Smile

Антимюлеровия ми е 0,35 Sad

# 655
Amini, разбирам как се чувстваш, моя АМХ е подобна хубост...
2 стимулации с различни препарати имам, разултатите от към брой яйцеклетки не са добри.

# 656
Надежда Simple Smile  аз ако имам такъв резултат ще крещя от радост, моят е 20. А иначе съм правила само 1 опит в България, бях стимулирана с фостимон.
Амини, при първия ми опит и при резултат ФСХ 12,  си реагирах много добре за възрастта - извадиха ми 6 яйцеклетки при не висока доза стимулант. Но при втория и най-вече при третия опит, значително се влошиха нещата - тогава най-вероятно ФСХ вече е бил по-висок.

# 657
Много, много се радвам за Какавида! Първо са тревогите около инжекциите и гела - как ги слагаш, как ще ти понесат, дали ще са достатъчни! Непрекъснато си повтарях, че нямат чак такова значение в края на краищата, може би това ми помогна.
За запека през цялата бременност ядях сини сливи - сушени. По една шепа всеки божи ден, иначе нищо не ставаше, а с тях се разминавах без лекарства. Не боли, изобщо действат съвсем меко.
Желая ти успех и не забравяй да мислиш и да се готвиш за бебето, да загърбиш страховете поне като видиш на видеозона, че е там (или че СА там - може да са ти двечки!).
Колкото и да те е страх, не забравяй да се готвиш за бебето (или за бебетата Grinning) - питай как се прави това или онова, купувай си дрешки, мебели и всичко останало, чети и гледай филмчета. Аз нали забременях на 42 и родих на 43, от страх да не го загубя изобщо пропусках да се радвам и да се готвя и това много попречи в началото като се роди Мария - мама се оказа доста несръчна и трудно проумяваше нещата. То толкова много неуспехи и разочарования и изведнъж - това малко съвършено създание. Как да си подготвен?
Както и да е, успех ти желая и много, много усмивки!

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 17:27 от Penkailieva

# 658
Момичета, просто информативно ви пиша, че Бахтегюл вече не работи в Мемориал.

# 659
Леле, наистина ли, откога, и сега кой ще превежда и към кого да се обърщаме когато трябва да изпратим резултати от изследвания и по други въпроси? Ако някой знае моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт