ИНВИТРО Истанбул 8

• 79 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ми те някои съфорумки и Хюсние пратиха в пенсия...ай да ви видя сега Crossing Arms (това разбира се е шега Simple Smile) Аз бих звъняла на Хюсние или мейл до Кюбра.

# 661
Ние изпращаме изследвания на др М Онал на мейл, получаваме коментари от него пак по мейл. Комуникацията е на английски. Ако ни се наложи да записваме час за преглед бих звъннала на Хюсние, но за превод на самия преглед мисля, че Хюсние няма да може да съдейства, защото е в ембриологията. Предполагам, че ще намерят решение на въпроса.

# 662
Мен ме преглежда доктор Ханде, дано и тя отговаря на мейлите си, Бахгегюл ми даде нейна визитка, когато бях там ноември. Засега нямам какво да изпратя, но скоро ще имам цветна снимка и ще я изпратя, дано ми отговори.

# 663
В лабораторията едно от момичета говори руски език - тя ми обесняваше как да поставям инжекциите, горе на 6-етаж също има сестра която говори на руски език.

Хюсние също винаги е била насреща и е помагага много, с нея подържам връзка и не ме е подвела за нищо,. Разговаряла съм с докторите след това и винаги са повтаряли инструкциите получени от Хюсние. Но работи в ембриологията в момента

Аз също съм пращала e-mail  на д-р Онал, винаги и много бързо е отговарял на английски.

На прегледите, когато е нямало възможност да присъства Бахтегюл, това се наложи след като ме поеме д-р Мюстеджеб Каврут съм разговаряла на английски.

Съжалявам за Бахтегюл, много отзивчива и много подробно и с внимание е обеснявала всичко, жалко.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:34 от kakavida

# 664
Момичето от лабораторията, което говори руски се казва Нермин, на мен ми се е обаждала за дозите, когато Бахтегюл почиваше.

# 665
Бахтегюл допусна фатална грешка,заради която отидох на трансфер на ЗЕТ с ендометриум 4.7 мм.Липсата на координация между двете с Хюсние и подправянето на данни от протокола ми доведоха до това най-вероятно.
В болницата има и друго момиче с български,най-вероятно то ще помага.

# 666
аз да попитам, на някой да са му правили забележка, заради наднормено тегло? и за колко време стават генетичните в Турция, доколкото разбрах, в Бг стават за около месец?

# 667
Ловче, за генетични в Турция не си и помисляй - изследванията там са много скъпи. Ако се налага да правиш такива, по-добре в БГ Peace

# 668
Аз съм с наднормено тегло, при прегледа набелязаха 3 проблема:
- мъжкият фактор
- възрастта ни
- моето тегло

д-р Кахраман каза, че с първият те ще се справят, с другите няма как и започнахме стимулация.

Относно генетичните изследвания аз ги направих при тях, не ми се видя скъпо, но трябва да си видя извлечението от кредитната карта за да кажа колко струваха. На нас се обадиха след 2 седмици да кажат, че всичко е ОК!

# 669
Бахтегюл допусна фатална грешка,заради която отидох на трансфер на ЗЕТ с ендометриум 4.7 мм.Липсата на координация между двете с Хюсние и подправянето на данни от протокола ми доведоха до това най-вероятно.
В болницата има и друго момиче с български,най-вероятно то ще помага.

как така подправяне на данни от протокола?  #Crazy  звучи страшно, това си е за съд и затвор alert
надявам се, че по някакъв начин ще компенсират донякъде този ужас, дано да имаш и други замразени ембриончета. от сърце ти желая успех следващия път!!! Hug

# 670
Аз съм правила геетичните в мемориал - не помня точната цифра , но бяха между 700 - 800 евро за двамата.

# 671
Аз съм с наднормено тегло, при прегледа набелязаха 3 проблема:
- мъжкият фактор
- възрастта ни
- моето тегло

д-р Кахраман каза, че с първият те ще се справят, с другите няма как и започнахме стимулация.

Относно генетичните изследвания аз ги направих при тях, не ми се видя скъпо, но трябва да си видя извлечението от кредитната карта за да кажа колко струваха. На нас се обадиха след 2 седмици да кажат, че всичко е ОК!

Мила, казаха ли ти нещо за кг-те, все пак са започнали стимулация и са успяли?

# 672
Здравейте,момичета!
Спешно ми трябва тази инжекция - Proluton depot
Ще я купя веднага!
Пишете на лични

# 673
love forever, изписаха ми Метформин по схема, които приемах до дата на теста.
След това не ми казаха да го спра, но д-р Начев (ендокринолог, на когото съм пациент от дълги години с диагноза Хашимото) ми каза да го спирам веднага. Завишиха ми дозите на Еутирокса и сега заради ускореният пулс ми изписаха Магнерот.

Момичета, към кои лекар може да ме насочите за първичният преглед - става дума за Бургас, с добър ехограф. В краен вариант и за Варна може не ми е толкова далеч.

И още един въпрос - ако откаже преглед с вагинален ехограф, в коя седмица показва коремния ехограф?

# 674
  • Пловдив
love forever, изписаха ми Метформин по схема, които приемах до дата на теста.
След това не ми казаха да го спра, но д-р Начев (ендокринолог, на когото съм пациент от дълги години с диагноза Хашимото) ми каза да го спирам веднага.
Какавида, на мен от Мемориал ми казаха Метформина (пия го 2х 500мг)да го спра в 12г.с.Да, д-р Начев и на мен каза веднага да го спирам.Аз също съм дългогодишна негова пациентка.Не съм го спряла още...незнам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт