ИНВИТРО Истанбул 8

• 79 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на всички , чета ви редовно ,но не пиша,че при нас нещата са в застой.2014 ми предстои още една операция и тогава ще потегляме за Истанбул.
Какавида честито от мен. Hug Hug Hug

# 676
zok, аз също не съм спряла метформина. След като лекарите в Мемориал, казаха че не трябва да го спирам, ще се доверя на тях.
Изчетох доста в интернет има различни мнения, но аз все още го приемам - 1000мг веднъж дневно.

Angeli777, късмет!

# 677
Какавида и аз го пих до 12-та седмица, по препоръка на д-р Мурад

# 678
Бонбонче, как си ти, как е бебето? Коя седмица сте вече?

# 679
някой правил ли е процедура в Турция с наднормено тегло ама на 10-20 кг, а повече?

# 680
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА,

На всички Вас пожелавам Дядо Коледа да донесе едно малко прекрасно човече  или пък човечета, което да изпълни къщата и сърцата ви с много щастие и радости! santa2

Ние очакваме Баба Марта да ни донесе една малка красива принцеса, която сега рита в корема ми и май се вълнува повече от мен! preggo

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ И ВЯРА!

# 681
Честита Коледа, мили момичета,

Пожелавам ви много здраве, много сили и дано 2014 донесе на всяка от вас това, за което мечтаете и дома ви се изпълни с щастлив детски смях и глъч

Вярвайте, мили момичета и се борете и много късмет.

Специални прегръдки и целувки от порасналия вече Дари  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 682
Здравейте, този месец имах ЗЕТ. Първия резултат беше много добър положителен, но след това чхг почна да спада. Подобно нещо, но с доста по-ниски стойности ми се случи миналата година. Тази година ми откриха и киста, която според турците е ендометриозна, но въпреки нея ми направиха ЗЕТ. Искам да попитам тъй като ми предстои лапароскопия, каква е процедурата престой, лежане в болница и т.н?
Също ако някоя от вас е имала повтарящи се неуспехи, правят ли някакви изследвания и какви?
Благодаря.

# 683
Явно не само с мен си направиха шега лекарите.

# 684
Явно не само с мен си направиха шега лекарите.
Смисъл? Rolling Eyes

# 685
Здравей,kalinka79. Аз в годините когато ходех при д-р Стаменов-винаги ми казваше,че имам киста-ендометриозна около 2 см. И когато е толкова малка се прави инвитро и не се маха.Това беше неговото мнение и доста време му се молех да я махне. Но не си спомням до колко см се водеха малки-има ги описани в неговата книга и как се процедира при тях. Ако искаш я намери в интернет и прочети за кистите. После при турците се оказа,че нямам и не съм имала такава киста. Но ако правиш операция я прави при тях.Успех!

# 686
Кистата може да е изчезнала от само себе си, може би затова доктор стаменов не е искал да прави интервенция.

# 687
Моята киста е 5 см и продължава да расте, така че лапарото не ми мърда, не се влияе от медикаменти,а и турците казаха, че ендометриозна.Лапарото мисля да го правя там

# 688
Честита 2014 година! Здраве, късмет и много сбъднати мечти!

На 30.12 бях на преглед, видяха се два плодни сака в матката.
Според доктора тогава е била 6г.с и 5 дни, като едното бебе отговаряше на 6г.с и 2 дни, другото точно на 6г.с и 0 дни.
Но каза, че ни вика на преглед на 15 януари, за да чуе сърцата. Не били трябвало вече да се чуват?
И още един въпрос докога приемахте естрофем (пия го 3х1) и днес когато се чух с докторите в Истанбул ми казаха да спирам естрофема. При вас как беше?
Да приемам и метформин и него казаха да спирам.

Остават само кринон гела и фолиевата киселина. Вие някакви други витамини приема ли сте? Такъв ужасен грип върлува, че се чудя с какво мога да си подсиля организма.

# 689
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честита 2014 година !!!

Пожелавам на всички НИ много здраве и касмет и да ни върви по вода и мед.Нека новата година НИ донесе много успехи и сбъднати мечти.Да е мирна и честита и много плодовита и с вяра и късмет да живеем за напред !!!

kakavida честито и много  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да са ви живи и здрави и лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт