ИНВИТРО Истанбул 8

• 79 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Честито!
Всичко е наред при теб, така като чета. Не се тревожи, това сега ти е главната задача. Природата си знае работата, всичко ще е наред и занапред. Има някаква програма, която се задейства у нас със забременяването и подчинява целия ни организъм на нуждите на бебето. Остава ни да се храним, да спим и да почиваме, когато е необходимо и да се смайваме на развитието на  нещата. Освен да се щадим, няма много какво да направим - всичко се случва и без да ни пита  Laughing
Е, няма как, ще ходиш редовно на прегледи и при ендокринолог, освен АГ, но това си е в реда на нещата. Много се радвам за теб, дано всичко мине щастливо и леко!

# 691
Какавида, честито Hug много се радвам за теб!
Разбирам притесненията ти - минах по този път, но все пак мисля, че е добре да си слушаш лекарите и да следваш инструкциите им. Аз например естрофем не съм пила, приемах само прогестеронови инжекции до теста и после кринон гел и фолиева до края на бременността.
За сърцата - аз ходих на първи преглед чак в 7-8 г.с и тогава ми установиха два сака, но само в единия имаше сърдечен пулс, а този в който нямаше, беше наполовина по-малък от другия. Докторката ми каза, че е синдром на изчезващия близнак и че сака ще си изчезне сам. В 10 г.с на първата ми ЖК се установи, че и двете ембриончета са живи - сака без сърдечен пулс беше се изравнил по големина с другия, и в двата силно биеха две сърчица Heart Eyes Heart Eyes ...
Та за 6 г.с е твърде рано да се чуват сърца - на 15 януари си е най-сигурно. Дано всичко е наред и чуеш най-прекрасните звуци на света Hug 

# 692
моми4ета , аз съм нова въвфорума, бих искала да знам... има ли възрастова граница в турция. аз сам на 41 с 2 неуспешни инвитро  в италия. благодаря

# 693
Момичета здравейте,
знаете ли имейла на Др Гювенч Карлъкая от клиниката на Bahceci? Опитвам се да му пиша през сайта на клиниката, но мейлите ми се връщат в пощенската кутия като недоставени. Някъде назад във форума имаше негов личен имейл, но не можах да го намеря. Искам да си запиша час  за края на този месец.

# 694
  • София
Аз ползвам този, но не съм му писала от два месеца...
gkarlikaya@bahceci.com
Имам му едни лични в Yahoo, които път на мен първия път ми върна писмата, та само през горния контактуваме.

# 695
  • София
Здравейте момичета!
Имам нужда от помощ - трябва ми кринон гел, имам още за 10-та дни и искам да попитам има ли някоя от вас в повече или пък някоя дама в Турция, която може да ми донесе?  Praynig

# 696
Акеми, аз не мога да ти помогна по поставения въпрос, но бих искала да ти кажа, че безкрайно много се радвам, че имаш нужда и прилагаш кринон гел Wink Hug Hug Надявам се, когато се чувстваш готова - да споделиш с всички нас подробности...

# 697
  • София
Надежда - благодаря. От чисто суеверие не сме още да разкажа всичко.

# 698
Акеми, браво! Още една хубава новина тук! Grinning

# 699
Момичета,купували ли сте лекарствата за стимулация от Одрин?

# 700
Момичета,купували ли сте лекарствата за стимулация от Одрин?
Мими, как си ти? Помня те още от началото, като започнах да пиша тук. Пак ли си на старта?

# 701
Жълта роза,благодаря,добре съм!На Дари и трябва дружинка,та ще се постараем по въпроса.

# 702
  • София
МимиHug Пожелавам ти късмет и този път от раз  PraynigПредполагам,ще действате по вече изпитаната схема-начало тук и финал там  newsm78

# 703
Честита Нова Година!Нека бъде успешна за всички!
Имам час за февруари за преглед в Мемориал.Бихте ли споделили къде в София направихте цветна снимка.Имам две от клиниката ,която посещавах,но не са актуални ,а и там не мога да я направя.

# 704
Моята беше правена преди година и половина и когато отидох на преглед в Мемориал ми я признаха за валидна, не са искали нова. Иначе можеш да я направиш и в Истанбул ако искаш и цената никак не е висока, но не помня точно колко ми казаха, защото аз исках да направя още една за мое успокоение.
Другия вариант за който се сещам е в Малинов, там правят нещо като лапаро, но трансвагинално, като се оглежда всичко, не само тръбите и като цена е достъпно и не е много инвазивно, като операция. Аз сега обмислям дали да не го направя, но правят и цветна снимка с упойка или без. Иначе съм правила във Вита при д-р Велкова, много внимателна е.
Това е което мога аз да препоръчам от собствен опит.
Успех

Общи условия

Активация на акаунт