Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 732
  • 484
  •   1
Отговори
# 210
Това са глупости,не всеки иска момче,моя кум много е искал момичета,ама са момчета  Grinning
Спомням си преди няколко години бяхме се събрали и сестра ми каза на татко-"Ти си искал момче,ама имаш 2 момичета",а татко отговори-"Не,исках вас и ви имам"  Wink

# 211
Не всеки иска момче. Само около 95% от мъжете Simple SmileSimple SmileSimple Smile Какво казват мъжете и какво искат са съвсем различни неща. Умният мъж никога не казва желан пол. Политически коректният отговор пред съпругата е "о, мила, каквото и да е, само да е живо и здраво". Всеки мъж с 5 пари акъл в главата отговаря това, а на ум си казва "Дано да е момче! Дано да е момче!".

# 212
Какво казват мъжете и какво искат са съвсем различни неща.
Ето най накрая един мъж да го каже. Това се налага да повтарям в много теми. И после ми отговарят "да, ама аз му имам доверие, нали ми е мъж, нали сме семейство, как така".  Mr. Green Имай си му доверие.  Whistling

# 213
  • София
Ето най накрая един мъж да го каже. Това се налага да повтарям в много теми. И после ми отговарят "да, ама аз му имам доверие, нали ми е мъж, нали сме семейство, как така".  Mr. Green Имай си му доверие.  Whistling
newsm10 Отдавна съм го открила този факт, ама повечето жени не искат и да го помислят  Peace

# 214
  • Софето
Ето най накрая един мъж да го каже. Това се налага да повтарям в много теми. И после ми отговарят "да, ама аз му имам доверие, нали ми е мъж, нали сме семейство, как така".  Mr. Green Имай си му доверие.  Whistling
newsm10 Отдавна съм го открила този факт, ама повечето жени не искат и да го помислят  Peace
E то пък жените са по различни.

# 215
# 216
  • София - Рим и обратно
При втората ми дъщеря, която се роди много недоносена, лекарите казваха същото - радвай се, че е момиче, ще се пребори. Всичко идва от двете устойчиви хромозоми ХХ.
A не ти ли казаха: "Радвай се, че е момиче. Ще ти отваря вратата!"
Не, казаха ми "Радвай се, че е момиче, няма опасност да се превърне в злобен педал."
На тъпия и заядлив въпрос, просташки отговор.

# 217
При втората ми дъщеря, която се роди много недоносена, лекарите казваха същото - радвай се, че е момиче, ще се пребори. Всичко идва от двете устойчиви хромозоми ХХ.
A не ти ли казаха: "Радвай се, че е момиче. Ще ти отваря вратата!"
Не, казаха ми "Радвай се, че е момиче, няма опасност да се превърне в злобен педал."
На тъпия и заядлив въпрос, просташки отговор.

Вярно си е просташки отговорът ти Simple Smile Иначе...голяма логика има в него... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Като не стане злобен педал, може да стане тъпа курва... Наистина нищо не каза с последното си включване. Много се разсърди затова, че ти казах, че ти е тъпа притчата. Ами тъпа е Wink Какво да ти кажа. Тъпа, ретроградна, залюхана, изостанала Simple Smile

Искам момиче... Като остарея, ще ми отваря вратата - ти наистина ли не осъзнаваш колко малоумно е това Simple SmileSimple SmileSimple Smile Искай си момиче, няма лошо, но поне си намери по-смислена и аргументирана притча..... щом ти трябват притчи, за да обясниш защо искаш момиче...

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 15:55 от nofelet

# 218
  • София - Рим и обратно

Искам момиче... Като остарея, ще ми отваря вратата - ти наистина ли не осъзнаваш колко малоумно е това Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Себе си ли цитираш? Laughing
Аз нищо не искам, имам си всичко.
Ама много се разбесня с тая притча, цял месец не можеш да я забравиш. Чак пък толкова да ти бръкна в джигера hahaha.
Може и да е колкото си искаш тъпа, но явно запомняща се. За теб.

# 219
Явно е някое мамино синче и за това реагира така. Или пък майка му е искала момиче и сега го третира като такова.
 Mr. Green

# 220
  • Стара Загора
nofelet, слънцето ли те напече повечко в този ветровит ден...?
Не така де, моля те, по-слабо темпо поддържай...!  smile3521

# 221

Е, за какво да му няма доверие - че е нямало да обича повече сина, дето го няма, от дъщерята, дето има ли?  Joy Звучи ми същото като да седи и да мисли "Ама той, ако се беше оженил за тази преди мен, нея повече щеше да обича." Има момиче - не си го дава за нищо на света, естествено, как ще съумее да го сравнява с призрака на незаченат син?

# 222

Е, за какво да му няма доверие - че е нямало да обича повече сина, дето го няма, от дъщерята, дето има ли?  Joy Звучи ми същото като да седи и да мисли "Ама той, ако се беше оженил за тази преди мен, нея повече щеше да обича." Има момиче - не си го дава за нищо на света, естествено, как ще съумее да го сравнява с призрака на незаченат син?
Съвсем принципно беше, а ти къде задълба.  Simple Smile

# 223
Принципно, какво означава в твоя пост "не му вярвай" в подкрепа на поста на Нофелет? Нали за това говориш - "той ти казва, че няма предпочитания, ти казваш, че му вярваш на думите, щото сте семейство, ама грешиш".

# 224
  • София - Рим и обратно
Да се смееш ли, да плачеш ли.

Общи условия

Активация на акаунт