Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 733
  • 484
  •   1
Отговори
# 195
Когато при мен имаше вероятност да родя преждевременно и правех консултация с лекарите, всички ме питаха какъв пол е бебето и като разбираха, че е момиче, казваха че шанса за оцеляване и въобще за възстановяване при тях е в пъти по-голям, отколкото при момчетата. Така че статията има резон.

# 196
  • Софето
Когато при мен имаше вероятност да родя преждевременно и правех консултация с лекарите, всички ме питаха какъв пол е бебето и като разбираха, че е момиче, казваха че шанса за оцеляване и въобще за възстановяване при тях е в пъти по-голям, отколкото при момчетата. Така че статията има резон.
И при нас беше така. С моите две девойки се родиха две момченца, също недоносени, но с 200 грама по-тежички. Ние се разминахме без проблеми, даже вървим по-големи за възрастта си, но на приятелите едното момченце за огромно съжаление получи ДЦП, вече на 5г. не може все още да ходи , да говори...

# 197
Мисля че не е истина-имаме си момиче на 23год.вече  Simple Smileи ММ никога не е и намекнал дори че щеше да е по добре да имахме момче!

# 198
истина е! иска момче...докато не му се роди момиче обаче! тези малки глезанки на татко наистина знаят как да завъртят главите на бащите си!

# 199
истина е! иска момче...докато не му се роди момиче обаче! тези малки глезанки на татко наистина знаят как да завъртят главите на бащите си!
Затова сигурно някои мъже не искат момичета - знаят, че няма да устоят на чара на щерката  Laughing

# 200
  • София - Рим и обратно
При втората ми дъщеря, която се роди много недоносена, лекарите казваха същото - радвай се, че е момиче, ще се пребори. Всичко идва от двете устойчиви хромозоми ХХ.

# 201
Затова сигурно някои мъже не искат момичета - знаят, че няма да устоят на чара на щерката  Laughing

колко добре казано ,и аз съм на това мнение.Моя мъж също иска момче,но скоро щр видим какво ще бъде ,не че ако е момиче ще го върне  Grinning

# 202
  • София
Гледайки от моята камбанания е мит. Когато с моя мъж решихме да имаме дете нямахме претенции какво ще бъде - момчи или момиче, защото искаме две деца. Случи се момиченце. За втория път даваше зор да е момче, но някакси с течение на времето започна да иска пак момиченце. Живот и здраве ще видим какво ще стане. Simple Smile Но каквото и да е пак ще сме много щастливи.

# 203
При втората ми дъщеря, която се роди много недоносена, лекарите казваха същото - радвай се, че е момиче, ще се пребори. Всичко идва от двете устойчиви хромозоми ХХ.
A не ти ли казаха: "Радвай се, че е момиче. Ще ти отваря вратата!"

# 204
A не ти ли казаха: "Радвай се, че е момиче. Ще ти отваря вратата!"
А на теб какъв ти е проблема? Само синове ли имаш или подсъзнателно искаш да си жена?

# 205
И аз да се запиша в тази темичка Simple Smile , още когато разбрах че съм бременна мъжа ми каза момиче ще  е , аз малко се стреснах и му казах ,че предпочитам да имаме момче, а той каза не , аз си мечтая за едно момиченце и съм сигурен,че е момиче  Laughing и да видите, когато ни казаха ,че ще е момиче беше на 7-то небе от радост и се хвалеше на всички , каза,че ако е момче няма да го върне и също много ще го обича  Mr. Green и така всички му се чудят защо иска момиче, а не момче, но неговите родители също са много щастливи, че ще имат внучка, защото в неговото семейство само момчета има  Simple Smile

# 206
Чесно казано момчетата и бащите знаят какви са били като по млади и обяснявам. Grinning Ако е момче мислиш само за една патка ако е момиче мислиш за всички патки в града  Mr. Green Joy

# 207
Чесно казано момчетата и бащите знаят какви са били като по млади и обяснявам. Grinning Ако е момче мислиш само за една патка ако е момиче мислиш за всички патки в града  Mr. Green Joy

В тоя пе****ки свят, в който растат децата ни, никога не може да си сигурен за какво да мислиш Peace

# 208

Laughing

# 209
  • Оптимист по принуда
Здравейте!
Когато забременях, попитах приятеля ми, какво ще е според него... Той каза момиче...И беше прав..  На видеозона за пол на детето, ни казаха, че ще е момиченце и нашеят тати беше изключително щастлив..Живеем в англия и той присъства на раждането, и за разлика от общото мнение, това преживяване беше изключително сплотяващо за нас като семейство, а и за него като горд баща на прекрасно момиченце...Изглежда си зависи от човека, но е истина,че някои бащи искат първоначално момченца, но като им се роди дъщеричката, става най-любимата на тати.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт