Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 739
  • 484
  •   1
Отговори
# 180
виж в свекървенските теми и ще разбереш.  Wink

ooooh!

# 181
  • София - Рим и обратно
Какви подлоги бе, дотолкова ли ти стигна въображението ooooh!

# 182
Какви подлоги бе, дотолкова ли ти стигна въображението ooooh!

Онези, които ще ти сменя дъщеря ти или на всички такива като теб, ръсещи скучни притчи и молещи се да имат дъщеря, щото някой да ги отглежда на стари години.

# 183
  • София - Рим и обратно
Милият... Не си добре.
Пий си лекарствата, че и дъщеря да имаш, не би те търпяла дълго така Confused

# 184
Милият... Не си добре.
Пий си лекарствата, че и дъщеря да имаш, не би те търпяла дълго така Confused

Притчата ти не струва... и затова аз не съм добре. Просто притчата е супер зле.

# 185
На мен ми е интересно, ти и такива като теб... не ви ли е срам от дъщерите ви...? Споделяте ли им истинската причина, поради която се радвате, че имате момиче?

# 186
  • София - Рим и обратно
Не си добре, че отсега си се замислил за подлогите си. Не заради притчата "ми" Laughing.
А че не можеш да си избиеш мисълта за подлоги и памперси от главата. Наистина вземи се прегледай.

# 187
Притчата е прекрасна и дори не загатва сменяне на подлоги, пази Боже  Stop
Просто връзката на дъщерите с родителите и (в повечето случаи) е по-силна. Жените (повечето) имат вродена способност за манипулация  Mr. Green, така че нищо чудно няма в поговорката, че от където жената, от там и родата.

# 188
  • София
Малко ще се отклоня от темата,но....да споделя.Това с родата е истина,въпреки че инстиктивно усещам как моя съпруг хем му е кеф да гостуваме на моите роднини/имало е случай,в които аз съм отказвала,но той настоява/,хем ме ревнува от тях.Става много раздразнителен,когато сме при тях и съм пренасочила вниманието си.

# 189
Не си добре, че отсега си се замислил за подлогите си. Не заради притчата "ми" Laughing.
А че не можеш да си избиеш мисълта за подлоги и памперси от главата. Наистина вземи се прегледай.

Много е зле притчата ти. Тъжно ми е за хора, които се надяват на дъщеря, защото някой ден "ще им отвори вратата". Такива родители като вас разбиват семействата на децата с вашето вечно очакване, че децата ви ви дължат нещо - дали да ви отварят вратата, дали да ви сменят подлогите... Все тая. Разкажи на дъщеря си тая притча. Или... ти може би имаш син. И затова такива притчи разказваш.

# 190
Притчата е прекрасна и дори не загатва сменяне на подлоги, пази Боже  Stop
Просто връзката на дъщерите с родителите и (в повечето случаи) е по-силна. Жените (повечето) имат вродена способност за манипулация  Mr. Green, така че нищо чудно няма в поговорката, че от където жената, от там и родата.

Трогваща е направо

# 191
Аз доста "отварях вратата". Невинаги е добро нещо.

А колкото до подлогите...баба ми е преживяла доста и ми е
казвала мъдри неща, но според мен за някои неща като че ли
виждането й за реалната женска съдба е много трагично. Е,
и трагикомично.

Та според нея истинската жена има специфична връзка и трябва
да свикне с подлогите. Така де, нали ще ражда и ще трябва да може
да пишка в такава, а после- и да ги сменя на лежащите си роднини.

Проблемът е там, че толкова се беше вживяла в тази история, че
на практика организира живота си така, че да "падне". Поне
десетилетие с дядо ми всяка вечер си правеха планове кой какво
ще прави, когато "паднат". Е, "паднаха" накрая, то с толкова
планиране...

Затова не обичам предварително разказване на приказки и
истории. Защото накрая съзнателно или несъзнателно човек ги реализира.

# 192
Мисля си, че някои хора на възраст, които цял живот са се грижели за някого или нещо, в един момент им се приисква и за тях някой да се погрижи, да не са те винаги силните и грижещите се. И затова да започват да говорят как ще се грижи някой за тях като "паднат".
А при някои - които смятат, че децата са им длъжни заради положените за тях грижи, може да си пожелават да "паднат" само, за да не отидат грижите им на халост и децата да им да им върнат жеста.
Дано не съм права за втория случай, но друго обяснение не виждам на факта, че някои родители, особено в проблемна ситуация с децата, със злобна припомнят на отрочето, че очакват благодарност за триенето на дупето му, изразяваща се в смяна на подлоги /памперси/  Shocked

# 193
  • София - Рим и обратно
Ами ето - заби се в посока подлоги и памперси и край ooooh!

# 194
Да се опитам да я "отбия" към първоначалния замисъл  Grinning

Ето една статия, която твърди, че момчетата има по-голяма вероятност външно да приличат на майките си и в същото време са "по-крехки и по-малко устойчиви на заболявания".
http://www.lady-bg.com/2012/01/na-kogo-shte-prilicha-deteto-vi.html
Излиза, че ако бащите искат да имат по-приличащи на тях деца /поне външно/ и по-здрави, за да оцелеят и продължат гените им, трябва да искат момичета  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт