Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 677
  • 484
  •   1
Отговори
# 270
Сигурно вече го казаха,но нали всеки български мъж искал да си види пишката да се разхожда на свобода(извинете за израза)

# 271
  • София
Извадих го от средния ъгъл.
И да, примерът е краен, за да стане ясно, че изразът "полът не е важен, важното е да е живо и здраво" съвсем не е клише.

Психопатски мозък е нещо такова, моят няма такова силно желание за дете от определен пол:

http://www.blitz.bg/news/article/136308

http://vivianmichael.blogspot.com/2013/09/shocking-pakistani-man … owns-his-own.html

Такива примери са характерни и за арабския свят където раждането на момче е издигнато в култ за разлика от момичето. И има истории, в които майката съзнателно праща бащата с поредното нежелано момиче да отидат до съседното село и бащата изоставя детето по пътя....Както се казва - нищо ново под слънцето! А в Китай имат отдавна хроничен недостиг на жени....Различни народи, различни нрави Thinking
Та, всеки е свободен да предпочита какъв пол да са децата му но като се родят не ги връща, а си ги обича независимо от предишните нагласи. И да, нормално е мъжете да искат синове, не разбирам защо ви шокира толкова? Както и да има мъже, искащи дъщери, макар и по-малко. То, жените също уж предпочитали дъщери, ама не винаги Laughing

# 272
Morgana, съгласна съм с теб  Peace Всеки има предпочитания за пола, но после обожава детенцето си и това е най-малкото нещо, за което мисли  Heart Eyes И това, че жените предимно искат пък момиче, мисля че наистина е така... Все пак ние сме настроени на една вълна с момиченцата и ни е по-лесно да общуваме с тях, както и бащите са на една вълна с мъжките рожби и на тях им е по-лесно да общуват с тях. Но това не са толкова важни неща... човек се научава, че даже е забавно и интересно да опознава "другата планета" в лицето на детенцето си, независимо от пола... Simple Smile

# 273
Здравейте,
Все още не съм татко, но никога не е бил важен пола за мен.

# 274
Здравейте на всички .
 Да се включа и аз по темата .До известна степен е вярно твърдението , че мъжете предпочитат момче . Имам син на 15 год. и сега отново очакваме момче . Бившия ми съпруг много искаше син е получи го , но за съжаление точно когато трябваше да има бащина покрепа и да споделя с него , детето всичко това го намираше и получаваше от мен . С мен се чустваше по -близък отколкото с него .
Сегашния ми съпруг подкрепя във всичко първородния ни син , дава му съвети  и детето се чуства с него много по-близък отколкото с биологичния си баща .
Но това е май до самия човек .

# 275
"И това, че жените предимно искат пък момиче, мисля че наистина е така... Все пак ние сме настроени на една вълна с момиченцата и ни е по-лесно да общуваме с тях"

Говори за себе си. Синовете са мерак и за жените. Да имаш дъщеря е да имаш вечна опозиция
и конкуренция. Тя ти знае тайните. А за сина си мистерия, богиня направо.

А жените сме ужасни създания. Не искам да раждам такова чудо, като гледам себе си
какво съм вещерочудовище:)

# 276
"И това, че жените предимно искат пък момиче, мисля че наистина е така... Все пак ние сме настроени на една вълна с момиченцата и ни е по-лесно да общуваме с тях"

Говори за себе си. Синовете са мерак и за жените. Да имаш дъщеря е да имаш вечна опозиция
и конкуренция. Тя ти знае тайните. А за сина си мистерия, богиня направо.

А жените сме ужасни създания. Не искам да раждам такова чудо, като гледам себе си
какво съм вещерочудовище:)

Жена ми: "В дома трябва да има само една кралица. Конкурентки не ми трябват" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 277
Мале, надявам се че последните два коментара са написани " на майтап"...  Crazy
Mamacita Bandida , казах "повечето жени", не "всички"  Peace
П.П. Аз не приемам детето си /момиче/ като конкуренция, това меко казано е отвратително... но хора - всякакви Simple Smile

# 278
Ами, ето, че Господ се оказва събирач Wink

# 279
П.П. Аз не приемам детето си /момиче/ като конкуренция, това меко казано е отвратително... но хора - всякакви Simple Smile

Според мен повечето жени много силно искат поне един син. Едва ли се борят
с всички сили за матриархат у дома. А семейство с жена и две дъщери...направо
е проклетия:)

Да, дъщерята е конкуренция на женската власт у дома.

Синовете са по-лоялни.

# 280
хахахахахахха, оставам безмълвна....  Crazy Моята философия е, че едно дете никога не може да е проклятие... Simple Smile Жалко, ако някой мисли така, много жалко...

# 281
Разбира се, че може, ако е женско и излезе вещерочудовище:)

Баба ми, бог да я прости, едно време разправяше, че ако мъжът е по-силен
от жената (физически, духовно, всякак)- се ражда момиче. Ако жената е
по-силна, ражда се момче.

А га бяхме млади и четяхме Кастанеда, там си имаше инструкции: ако жената
роди момче, е по-малко вредно за магьосническите способности, отколкото ако
роди момиче. Съответно за татковците синовете са по-вредни.

Сега пък чета "Капитан Михалис" от Никос Казандзакис. Там една жена си
мечтаеше да може да ражда до 70, и да народи 20 сина и 4 дъщери.

# 282

Доста повърхностно приемаш думата "конкуренция"... Задълбочи се, гмурни се... поне на половината дълбочина на Мамасита Бандида... и ще разбереш за какво става дума. Но за да стигнеш дотам, ще трябва да прочетеш доста книги, освен "Аз възпитавам детето" и "Грижи за бебето и детето" на д-р Спок...

# 283
Ако ти се роди дъщеря, тя ще има женското възприятие и интуиция. И ще има
мнение по въпросите от твоя женски свят. Може да се окаже, че дъщеря ти е
по-силна от теб, с повече интуиция и способности, с по-ценно и задълбочено мнение.

Само дето не се е чуло и видяло една жена да взима акъл от друга. Има само един вид жени,
които могат да укротяват други жени, но това е много рядко изключение. Жена пред
друга жена няма авторитет, дори да има разлика във възрастта.

Ако имаш дъщеря, тя ще вижда грешките ти. А за сина твоето възприятие е мистерия,
направо магия. Той не може да разбере твоя свят и ще се отнася уважително. Дъщерята
няма- защото вижда всичко.

Жените виждаме прекалено много. Ужасни сме, наистина!

# 284
хахахахахахха, оставам безмълвна....  Crazy Моята философия е, че едно дете никога не може да е проклятие... Simple Smile Жалко, ако някой мисли така, много жалко...

И да добавя нещо. Понеже не схващаш как така майки и дъщери може да са конкуренция и т.н.  Просто разгледай темата "За майките - да се оплачем"... Simple Smile Ще ти стане ясно що е то "конкуренция" между майки и дъщери....

Общи условия

Активация на акаунт