Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 691
  • 484
  •   1
Отговори
# 255
nofelet, а защо искаш момче? Някаква причина или просто традиции?

.. в дълбочината на нещата е именно това, че мъжкото начало ти е познато и разбираемо.

Разбирам, благодаря за обяснението.

Все пак мисля /подчертавам, аз мисля така/, че има и връзка с културата ни. Препочитат се момчета, русокоси и синееки деца. Такива неща, които принципно не трябва да са важни, но някак си са.

# 256
Да не съм луда кажа на моята, че искам момче. После цял живот да се обяснявам как НЕ СЪМ РАЗОЧАРОВАН, че е момиче. И на нея, и на дъщерята все да им говоря неща като "е, да, аз исках момче, но сега съм много щастлив, че те имам теб" и т.н. и т.н. Защо да си създавам такива грижи?
Тоест, ще си си разочарован и нещастен тайничко имайки дъщеря ли, да разбираме? Клетото дете.
Дано си имаш все момчета ooooh!.

Да, ще съм разочарован и нещастен тайничко. Със сигурност няма да е явничко и да тормозя и околните. Никой не ми е виновен. Това, че искам момче, си е мой проблем. Не е проблем на жена ми. И определено никога няма да ми се налага да обяснявам на дъщеря ми защо съм искал момче. "Човек е тайна" - Достоевски

Така си мислиш, че ще си разочарован и нещастен, защото не ти се е случило.
 Като се роди дъщерята, ела и напиши пак дали си бил нещастен и дали с изненада не си установил, че в  сърцето ти има място за любов към още една жена, която те кара да се чувстваш щастлив.

И да те питам, от кое ще си по-разочарован и нещастен:

1. Ако ти се роди здраво момиченце
или
2. Ако ти се роди син, но увреден при раждането, който ще бъде в инвалидна количка и умствено изостанал цял живот?

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 05:46 от preyala

# 257
или
2. Ако ти се роди син, но увреден при раждането, който ще бъде в инвалидна количка и умствено изостанал цял живот?
Е т'ва е много тъпо...е*аси примера... #Crazy

# 258
Виждам вече сте обсъдили всички възможни опции защо мъжете искат момчета! И всичките са верни за едни или други мъже. Колкото верни, толкова и абсурдни, според мен, но останали от "онуй време", та си го има това "мерене" Simple Smile Няма да коментирам дали искат момчета - искат, разбира се! Ама както и всички знаем, закрилят момиченцата си и са адски привързани към тях. Само едно момиченце може да разтопи баща си, както нищо друго на света Simple Smile Аз по-скоро се включвам, за да кажа, че когато забременях, знаейки за предпочитанието на мъжете относно пола, се надявах да е момче, за да се "гордее' таткото. Въпреки, че ме ужасяваше мисълта да купувам торта със спайдърмен...  newsm78 Той до ден днешен твърди, че полът не го интересува, ама айде сега...  Wink Е, ще си имаме момиченце, живот и здраве и по-щастлива от мен няма! Защото ще мога да го гушкам на воля и ще сме на "една вълна", а бащата не посърна... само каза, че ще си приготви права лопата до вратата. После изброи всички видове спорт, които ще практикува и куп други неща. Та мисълта ми е - няма значение, че в началото искат момчета, имат ли момиче, мъжете се променят и то за добро... само едно момиченце може да предизвика тази промяна и не съжалявайте, че не е "мъжко"... Наистина най-важно е да е живо и здраво Simple Smile

# 259
Да не съм луда кажа на моята, че искам момче. После цял живот да се обяснявам как НЕ СЪМ РАЗОЧАРОВАН, че е момиче. И на нея, и на дъщерята все да им говоря неща като "е, да, аз исках момче, но сега съм много щастлив, че те имам теб" и т.н. и т.н. Защо да си създавам такива грижи?
Тоест, ще си си разочарован и нещастен тайничко имайки дъщеря ли, да разбираме? Клетото дете.
Дано си имаш все момчета ooooh!.

Да, ще съм разочарован и нещастен тайничко. Със сигурност няма да е явничко и да тормозя и околните. Никой не ми е виновен. Това, че искам момче, си е мой проблем. Не е проблем на жена ми. И определено никога няма да ми се налага да обяснявам на дъщеря ми защо съм искал момче. "Човек е тайна" - Достоевски

Извинявай, от кой ъгъл на психопатичния си мозък точно извади този въпрос? Прочети пак какво съм написал. Това са инфантилно до почти дебилно крайни примери. Силно се надявам да го разбираш.

# 260
1. Ама както и всички знаем, закрилят момиченцата си и са адски привързани към тях.

2. Само едно момиченце може да разтопи баща си, както нищо друго на света

1. Всеки нормален родител е длъжен да закриля детето си и да е привързан към него. Трябва да си тотален идиот, за да показваш на момичето си, че си разочарован, че не е момче. Мой приятел има три момичета. Отказа се на третото да прави четвърто. И до ден днешен казва, че двете му втори дъщери са направени само като опит да направи момче. Обича ли ги? Естествено. Закриля ли ги? Разбира се. Привързан ли е към тях? Разбира се. Признава ли, че продължава да мечтае за син. Признава. Просто бройката 4 вече му идва в повече. Това да съжаляваш, че нямаш син, не значи, че ще си мразиш дъщерите!

2. Това е важно за бащите, които имат някаква мечта да бъдат топени. Аз нямам такива копнежи.

# 261
  • тук-там
......Това да съжаляваш, че нямаш син, не значи, че ще си мразиш дъщерите!
2. Това е важно за бащите, които имат някаква мечта да бъдат топени. Аз нямам такива копнежи....

Поработи над самочувствието си!
Имаш нужда.
Мъжката рожба няма да те направи "повече" мъж.  Щом досега не си станал....Peace

# 262
глупости Simple Smile нашият тати си иска момиченце от край време, но уви- момченце чакаме - думите му при гинеколожката бяха- нищо догодина момиче, ще работим докато се роди момиче Grinning но по никакъв случай не означава,че ще го обича по- малко. Според мен момиченцата и момченцата се обичат по малко по различен начин, но не мисля че е повече или по- малко  Thinking

# 263
думите му при гинеколожката бяха- нищо догодина момиче, ще работим докато се роди момиче Grinning

сакън, сакън.

що спорите, нормално е да имаш някакви предпочитания и очаквания. И аз исках третото да е момиче, почти плаках като разбрах пола, до последно си пазих и име за момиче, ама какво от това. Третият е любимец на всички вкъщи.
обикновено с нагласите се приключва бързо след раждането.

# 264
nofelet , много ме разсмя  Joy Какъв зъл дух се крие в теб, мъжаго  newsm53

# 265
Иска и момче, и момиче, и любовница  Joy

# 266
Извадих го от средния ъгъл.
И да, примерът е краен, за да стане ясно, че изразът "полът не е важен, важното е да е живо и здраво" съвсем не е клише.

Психопатски мозък е нещо такова, моят няма такова силно желание за дете от определен пол:

http://www.blitz.bg/news/article/136308

http://vivianmichael.blogspot.com/2013/09/shocking-pakistani-man … owns-his-own.html

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 09:04 от preyala

# 267
  • София - Рим и обратно
Nofelet има някакъв проблем, ясно е, но кой знае защо ми е симпатичен, направо ми се иска аз да го закрилям Mr. Green Laughing
Според неговите философии, моят мъж само се преструва, че ако случайно имаме трето дете, категорично си иска пак момиче. Никой не го кара да го казва, в крайна сметка аз самата май клоня по-скоро към едно момченце накрая и той го знае. За какво му е да приказва само, че иска трето момиче?!

# 268
......Това да съжаляваш, че нямаш син, не значи, че ще си мразиш дъщерите!
2. Това е важно за бащите, които имат някаква мечта да бъдат топени. Аз нямам такива копнежи....

Поработи над самочувствието си!
Имаш нужда.
Мъжката рожба няма да те направи "повече" мъж.  Щом досега не си станал....Peace

Нищо не си разбрала от това, което съм написал. Всъщност какво значение има и да го разбереш. Аз просто си описвам моите мотиви да не искам дъщеря. Това няма да се промени. Би било хубаво, ако и други мъже се включеха да разнообразят и обогатят с нови гледни точки.... примерно Simple Smile Щото като пиша само аз и жените неизбежно започвате да центрирате вниманието си около мен и мотивите ми. Пък не е това важното. Нали не е психо сесия някаква. Казах си мнението по темата и мисля да изчакам и да не пиша повече в нея, докато не се намеси друг мъж. Приятна дискусия желая на всички Simple Smile

# 269
 Аз просто си описвам моите мотиви да не искам дъщеря.
[/quote]

Ами тогава от все сърце ти пожелавам да се сбъдне съкровеното ти желание  и никога да нямаш дъщеря и внучки!

Общи условия

Активация на акаунт