Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 630
  • 484
  •   1
Отговори
# 330
Тази тема трябва да я закрият  Sick Sick Sick  Shocked  Joy Аз лично по-нелепи и психопатски неща не бях чела, освен книгата на Джон Дъглас за серийните убийци и техните мотиви... мисленето на някои тук е същото! Е, извинявам се, ама тука е бъкано точно с психопати. Няма друга подходяща дума! Напускам темата и отивам да запаля свещичка за нормалните хора и да се отърся от злата енергия, витаеща тук...  bishop

Аз лично не виждам с какво си обогатила темата, освен с това да ръсиш квалификации за чуждите мнения и да изразяваш непрекъснато неразбиране, учудване и шок от прочетеното. Ето защо приветствам решението ти да спреш.

# 331
Ей това главно не мога да го разбера. Коя майка няма да е щастлива и горда от постиженията на дъщеря си? Коя няма да е доволна, че е детето й е материално стабилно и че има щастлив брак? Наистина не го разбирам това...

Коя ли? Тя далеч не е една, не са и две. Виж темата "За майките - да се оплачем" и ще ти стане ясно.
Тази тема изобщо не е показателна. В нея пишат няколко момичета само, а повечето от тях даже имат проблеми не точно с майките си, а с мъжете /или липсата им/ до себе си.
И това, че се оплакват, не значи че не ги обичат.

# 332
  • Насред хаоса
Не искам да разказвам аз колко случаи на прикрита конкуренция между баща и син съм виждала ...
Има нещо такова. Неслучайно съществува и един лаф - "истинският мъж не търпи втори в къщата си."  Laughing

Това определено не е вярно. Не само не е вярно, а направо си е измислено. Пуснах го дори на търсачка в гугъл... Няма такъв лаф. То е нелогично и се оборва от практиката дори. Ако вникнеш малко по-дълбоко в отношенията баща-син, ще разбереш, че на базово ниво там те са на принципа на глутницата вълци с алфа вълк начело. Баща е алфа-вълкът и утвърждава властта и авторитета си над глутницата (простият ги бие и насилва, умният извоюва лидерстовото си с воля и интелект). Няма алфа-вълк, който да иска да е единак. Напротив, колкото по-голяма глутницата, толкова по-мощна и сигурна.
Това, че ти не си чувал или виждал нещо, не значи, че то не съществува. И аз не го знаех преди, но го чух отнякъде. И аз не знаех лафа, че всеки мъж искал да си види пи***та да се разхожда свободно навън, ама го научих оттук. Логично или не - има си го. А е и много тъпо да се претендира за пола на децата. Щото, ако ще се сравняваме с животните, при тях я няма и тая човешка тъпотия, породена от предразсъдъци.

# 333
  • София - Рим и обратно
Само жена с болен мозък може да се чувства като на кралски престол сред децата си,
все едно те са  поданици, длъжни безпрекословно да й  се подчиняват цял живот.
Tи пък, не е точно така. Някои се сравняват с вълци и глутници, по-добре ли е? Дано си имат все момчета, халал да са им, че горко им ако се случат момиченца на родители с такива предразсъдъци.
Търсил бил в Гугъл и го нямало, значи не съществува Joy Наречи го мъж и не го обиждай повече, беше казал някой.
Щото, ако ще се сравняваме с животните, при тях я няма и тая човешка тъпотия, породена от предразсъдъци.
Всъщност да, точно така е.

# 334
Само жена с болен мозък може да се чувства като на кралски престол сред децата си,
все едно те са  поданици, длъжни безпрекословно да й  се подчиняват цял живот.
Търсил бил в Гугъл и го нямало, значи не съществува Joy

Рових по какви ли не начини. Сайтове с поговорки, приказки, напеви, притчи.... Рових по различни ключови думи.... Ами няма такъв лаф просто. Ла Сомбра каза само, че го била чула отнякъде.... Не знам откъде го е чула, но явно не е разпространено.... Две жени в една кухня е лаф на милион години сигурно. Пишката из квартала също е много популярно.

Но "един мъж не търпи друг мъж в къщата си"... Моля, някой освен Ла Сомбра, ако е чувал подобна поговорка, приказка, лаф или както искаш го наречи.... Нека да каже.

И какво е това "наречи го мъж и не го обиждай повече"? - чупиш тъпомера с тази фраза... Току-що обиди 3,5 милиарда души по света. Колко по-ограничена и дребна може да си....? Дали може повече?

# 335
  • В един копнеж!
Това с "наречи го мъж и повече не не го обиждай" е... обидата на обидите за всеки мъж!   newsm62   
Поне така се е заформило в "битката между двата пола" ....И все пак, нали ти е ясно, че са пълни глупости?!  Simple Smile

# 336
  • В един копнеж!
Щото има мъже дето и 1000 жени не могат да им стъпят на малкия пръст.   newsm10

# 337

Но "един мъж не търпи друг мъж в къщата си"... Моля, някой освен Ла Сомбра, ако е чувал подобна поговорка, приказка, лаф или както искаш го наречи.... Нека да каже.

Peace Аз, аз  Crazy
А иначе, не бях чувала това за разхождащата се пишка и още не мога да му схвана смисъла, ако може да ми го обясните, като за естествена блондинка  Thinking

# 338
Бащите нямат друг мъж в къщата си. Имат момче. А да учиш и изграждаш
момче е сладък дълг. Той ще е твое творение.

Жените, от друга страна, нямаме нужда от изграждане. На нас вече всичко
ни е дадено. Затова при възпитаването момчетата се пипат внимателно, за
да не се счупят, да станат мъже. А жената, и да я тъпчеш, пак си е жена. Даже
женското възпитание е повече потъпкване на ония страшни, дълбоки, чудовищни
дарби, с които се раждаме.

Мъжете нямат нищо- всичко градят. Като се изградят, стават прекрасни. Преди това
обаче са безпомощни.

Не е така с жените. Доста рано момичето става страшна сила.

На сина си може да пречупиш волята. На дъщерята не можеш. Ще ти
го върне, ще ти извърти епичен номер.

Не съм психопат. Просто говоря по-дълбоки истини. А вашето "нормално" е
просто някаква обществена конструкция, която леко прикрива тези истини.

# 339
  • София - Рим и обратно

Рових по какви ли не начини. Сайтове с поговорки, приказки, напеви, притчи.... Рових по различни ключови думи.... Ами няма такъв лаф просто.
Написах много ясно, че имам примерИ в собственото си семейство за прикрито съревнование, ревност и неприязън между баща и син. Естествено, не сме в "Искрено и лично" и няма да занимавам аудиторията с изповеди. Но както за теб е нещо несъществуващо, така за мен е едно от нещата в живота. Ти пак си търси в Гугъл, де, не е фатално.

Мамасита, да, момичетата са по-силни, по флексибилни, могат да се огънат, но не се пречупват. Радвам се, че децата ми са момичета. Заради ТЯХ.
Елементарен пример - за всяко дете майката е от фундаментално значение, както знаем. Но я вземи едно момче, изоставено от майка си - стопроцентов психопат или социопат, най-малкото. Докато едно момиче ще намери начин да се съхрани.

# 340
Това е, защото всеки има нужда от женския полюс- а жената си го има
в себе си. Това пази от полудяване.

Между другото само жената е пълен генетичен човек. Мъжът има
У-хромозома, която почти няма гени, а е само държач на празно място,
за да може от човек да стане мъж. След това мъжествеността се гради с
помощта на външна култура, дух, прозрения- тя е изкуствено създание.
Не възниква автоматично. Много е ценна, много лесно се чупи.

Жената е воинът, мъжът е добре изкованият меч. Воин без меч може
и да намери начин да се оправи, макар по-трудно. Но самотен меч
само ще ръждяса, ако няма кой да го поддържа и да се бие с него.

Освен това опитът ми показва, че жените до 30 вече са се развили
и затвърдили, докато при мъжът има много място за креативност и растеж.

# 341
  • София
А жената, и да я тъпчеш, пак си е жена. Даже
женското възпитание е повече потъпкване на ония страшни, дълбоки, чудовищни
дарби, с които се раждаме.

Не е така с жените. Доста рано момичето става страшна сила.

На сина си може да пречупиш волята. На дъщерята не можеш. Ще ти
го върне, ще ти извърти епичен номер.

Не съм психопат. Просто говоря по-дълбоки истини. А вашето "нормално" е
просто някаква обществена конструкция, която леко прикрива тези истини.
Напълно съм съгласна! С потъпкването вече посвикнах, живота и света ме научиха. Но епичните номера - още ги помня, нищо, че са били в миналото хилядолетие...И вече виждам хитрия пламък в очите на наследницата ми и това лекинко ме плаши newsm78 Но може би пък затова ми е дадено момиче - да укротявам още страшни сили, знам ли? Винаги съм знаела, че ако имам син ще е по-лесно, ама явно ми е писано по по-трудния път да минавам newsm78

# 342
  • Насред хаоса

Рових по какви ли не начини. Сайтове с поговорки, приказки, напеви, притчи.... Рових по различни ключови думи.... Ами няма такъв лаф просто. Ла Сомбра каза само, че го била чула отнякъде.... Не знам откъде го е чула, но явно не е разпространено.... Две жени в една кухня е лаф на милион години сигурно. Пишката из квартала също е много популярно.

Брей, голямо търсене е паднало на тоя лаф. Щото Нофелет не го знаел, значи не съществувал.  Crazy Това сигурно го знаеш - човек се учи цял живот и все остава нещо неизвестно и ненаучено. Доста самонадеяно е да си въобразяваш, че знаеш всичко. За мен това за пишката из квартала беше неизвестно, ама не съм тръгнала да твърдя, че не съществува, щом аз не съм го чувала.

# 343

Брей, голямо търсене е паднало на тоя лаф. Щото Нофелет не го знаел, значи не съществувал.  Crazy Това сигурно го знаеш - човек се учи цял живот и все остава нещо неизвестно и ненаучено. Доста самонадеяно е да си въобразяваш, че знаеш всичко. За мен това за пишката из квартала беше неизвестно, ама не съм тръгнала да твърдя, че не съществува, щом аз не съм го чувала.

"човек се учи цял живот".... само влизаш в Гугъл и..... ето ти.... милион пъти. Онова за мъжа дето не търпял друг мъж... Всъщност достойното в случая е да си признаеш: "Ок, де, ок, измислих си го, просто за да си защитя тезата". Въобще как може да ти дойде на акъла... Та още от древни времена мъжете са стигнали да простия извод, че единствено като тим и заедно могат да се преборят с големия мамут и големия саблезъб тигър. Ние сме войни - генерали или редници, дори любимият ни спорт се състои от .... 11 от нас Simple Smile Приказката за мъжа дето не търпял друг мъж си е измислица с голямо "И".

# 344
  • Насред хаоса
Ти за какъв се мислиш, Нофелет? Да признавам нещо, което не съм направила, само щото ти не си чувал нещо и не го откриваш в търсенето си? Няма да стане. По-горе още една потребителка каза, че го е чувала. Явно сме си го измислили заедно. Да, има го. Имало го е и преди аз да го науча. Без значение, че ти, всезнаещият, не го знаеш и не можеш да го намериш. Всъщност на никого не му пука дали ти го знаеш и дали го смяташ за измислица. Нито знаеш всичко, нито пък си център на света, че всеки да се съобразява с това, какво знаеш и какво не.
П.П. Понякога в реала се научават неща, които ги няма в гугъл. Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт