Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 709
  • 484
  •   1
Отговори
# 390
  • с/у ОколоМръсТното
Хубаво е първото да е момче, за може да се грижи за момиченцето.

напротив. Щерката много помагаше за брат си, когато той беше бебе. И сега се включва, но по-рядко.
Колкото до подпомагането...
Бях си втълпила, че няма да имам деца и брат ми ще ми даде първородния си син, а те ще си родят други деца... Само ми вижте акълЯ... Първородния си син да ми даде?!  ooooh!
Не, че и до сега не го смятам за моето 1во дете... Но все пак това е лудо желание...

# 391
Шани при теб така се е получило. Аз засега имам една принцеса и не знам какво ни очаква за в бъдеще.
Иначе със сестра ми сме точно така: аз баткото, тя е по-малката и доста съм се бил с кварталните гамени, когато са се опитвали, да я тормозят.
Към днешна дата вече и помагам по-съвсем други начини, просто вече не се налага да се бия, но от време на време идва, да си споделя какво я тормози.
 Peace

# 392
Шани при теб така се е получило. Аз засега имам една принцеса и не знам какво ни очаква за в бъдеще.... Peace
Аз пък трима ергени .... ако решиш нещо, се обади!  Peace  Wink

# 393

Аз пък трима ергени .... ако решиш нещо, се обади!  Peace  Wink
[/quote]

хахахха ще ти пиша на лично  Mr. Green

# 394
Не знам дали е мит или не е, но сякаш повечето бъдещи татковци наистина искат мъже. Забелязала съм обаче, че родят ли се момиченца, те моментално се превръщат в татенца - мили, любвеобилни и много вдетеняващи се, в което разбира се не виждам нищо лошо, дори напротив.
Нашият (бъдещ) татко, каза ще видиш, че ще е момче (а в моята рода сме само жени, е неговата той е единственото изключение - всичко друго моми), а аз все не вярвам, но вече видяхме пишката и другите атрибути на малкият ни мъж на 4D видеозон. Та... не знам дали е мечта, мит или желание, но мисля, че те усещат какво са си направили Simple Smile

# 395
 За дъщеря си си давам живота, а душата тя ми я вади с памук, ама аз не се дърпам много Laughing

# 396
Момичета, според мен цялата тази работа с бащите и синовете е мит.
Поне при нас изобщо не е така! Още преди да забременея, той ми беше казвал, че иска да си има дъщеричка, ако имаме две деца- две щерки.
Сега чакаме бебенце и аз лека по лека го обработвам да свиква с мисълта, че може да е момченце, все пак не може да си го поръчаме, а той се мръщи и не го приема като опция ... дори му пробутвам доброто старо "Е не е важно какво е по пол, важното е да е живо и здраво" (което макар и изтъркано си е така, разбира се!), той се съгласява, че е така ама ... виждам, че неохотно, просто представата, че ще гледа момче не му харесва и това е Sad
Даже честно казано се притеснявам, че ако родя момченце няма да го обича толкова, но се надявам страховете ми да са безпочвени, все пак детенцето е най- голямото щастие, било то момче или момиче, пък и дълго време бебеправихме така че ...

# 397
Даже честно казано се притеснявам, че ако родя момченце няма да го обича толкова, но се надявам страховете ми да са безпочвени,

Не мога да ти гарантирам, но при нас така беше. Умираше за момиченце, но си имаме прекрасно момченце, което той много обича. Е, вече сме разделени, но причината не е че се роди момче.

# 398
Аз лично исках момиче

# 399
Аз лично исках момиче
Защо?
Какво получи?  Simple Smile

# 400
Моят искаше момиче. И двата пъти, особено втория)... Имаме две момчета. Върти се някъде из форума и той, ще го пратя да отговори сам, ако някой се съмнява  Mr. Green

(вторият ни син е много красив. знам, че всички го казват, но... още в родилното беше като порцеланова кукличка. и това още повече "утежнява" нещата - непрекъснато го мислеха за момиче като бебе, и таткото никак не обичаше да казва, че не, не е момИче. А акушерката го закача все - ейййй, то верно за момиче си го направил пък ти!  Joy)

# 401
Не мисля, че всички бащи искат синове. Аз примерно и в двата случая желаех женски, а пък те се случиха  мъжаги  Heart Eyes, но такъв е живота.
Разни хора, разни разбирания.

# 402
  • Англия
Моят съпруг винаги е искал момиче (в очакване сме на женска рожба), а ако имаме две-да са две момичета.  Той не се интересува от типичните мъжки хобита като футбол и риболов, по-скоро с любов си спомня как се е грижил за по-малката си сестричка и как и е решел косата, например. От друга страна партньорът на моя приятелка не и говори 2 дни след като разбра, че не очакват тъй желания от него син. Ходи обяснявай на прост човек кой родител по-точно е отговорен за пола на бебето....

# 403
Не мисля, че всички бащи искат синове. Аз примерно и в двата случая желаех женски, а пък те се случиха  мъжаги  Heart Eyes, но такъв е живота.
Разни хора, разни разбирания.
Ще опиташ ли още веднъж?

# 404
Здравейте!Моя девер има две деца-момче от първата жена и момиче от втората,по му е мъчно за момиченцето.

Общи условия

Активация на акаунт