Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 711
  • 484
  •   1
Отговори
# 405
Не мисля, че всички бащи искат синове. Аз примерно и в двата случая желаех женски, а пък те се случиха  мъжаги  Heart Eyes, но такъв е живота.
Разни хора, разни разбирания.
Ще опиташ ли още веднъж?
Ооххх...ами темата е деликатна  Laughing...все още съм в колебание, все пак това е цяло трето дете. Абе чакай да се въздържам от коментари, че жена ми "дебне" тук из форума  Shocked

# 406
Не мисля, че всички бащи искат синове. Аз примерно и в двата случая желаех женски, а пък те се случиха  мъжаги  Heart Eyes, но такъв е живота.
Ще опиташ ли още веднъж?
Ооххх...ами темата е деликатна  Laughing...все още съм в колебание, все пак това е цяло трето дете. Абе чакай да се въздържам от коментари, че жена ми "дебне" тук из форума  Shocked
 hahaha Joy Половинка няма как да е.  Joy
Ако имате възможност /дете се гледа и с 2, и с 200/ и половинката е съгласна, защо не.

# 407
Не мисля, че всички бащи искат синове. Аз примерно и в двата случая желаех женски, а пък те се случиха  мъжаги  Heart Eyes, но такъв е живота.
Ще опиташ ли още веднъж?
Ооххх...ами темата е деликатна  Laughing...все още съм в колебание, все пак това е цяло трето дете. Абе чакай да се въздържам от коментари, че жена ми "дебне" тук из форума  Shocked
 hahaha Joy Половинка няма как да е.  Joy
Ако имате възможност /дете се гледа и с 2, и с 200/ и половинката е съгласна, защо не.
Абе финансите не са проблем засега. То май и аз не знам какъв е проблема   chef

# 408
Ние като разбрахме, че съм бременна, мъжа ми много искаше момче, да му купувал играчки и да си намирал извинение да си играе и той с тях  hahaha Аз обаче си усещах, че ще е момиче и така се и оказа. Да ви кажа, като разбра и той, че ще е мимиче, само дето не подскачаше от радост. Свекъра ми пък, като баща на 2-ма мъже, беше неистово щастлив, че има внучка. Все викаше, "Аман от тия момчетии"  Joy .
В крайна сметка и без това искаме и второ детенце след време, моя мъж вика ще работим за момченце, ако пък пак е момиче, значи това ми е кармата, да съм заобиколен от красиви жени цял живот.  Peace

# 409
Снощи си говорим с моя мъж и изведнъж подхвърлям, да се намираме на лаф, ако имаме второ дете някога, какво иска да е. И той: ''Ами имаме си вече момиче, нека този път е момченце''. Винаги познавам когато е несигурен тонът му и го попитах отново: ''Сигурен ли си?'' . Отговор: ''Ами, искам си пак дъщеричка'' Laughing Е, ще си останем с мечтите, но поне си каза човека за какво си мечтае Wink

# 410
Днес се замислих, че да си майка на момчета е да си като татко на дъщери:
общо взето стоиш отстрани като модел, но трябва да ги оставиш да попият
мистерията на собствения си пол.

Което е гот, защото от една възраст нататък момчето го пускаш да търси
приключения и да го занимават мъжките членове на фамилията. Рахат за мама-
е, трябва да ги храниш, но не и детайлно да ги обучаваш, както с дъщерите.

# 411
  • София
Изобщо с дъщерите през годините става все по-трудно и по-трудно.....За майките ooooh!

# 412
  • София - Рим и обратно
Morgana, дръж се, не унивай, пикът е към 12-13, рано е да се отчайваш  Laughing
След като навършат 11 се питаш - това дете моето ли е?
Но аз имам надежди за бъдещето Crazy...

# 413
  • София
Началото е към 11, а пикът е към 13-14 - тогава са доволно отвратни всички пубери и така до към 18-19  ooooh! ooooh! ooooh! Аз откак се е родила дребната съм нащрек и вечно очакваща да стане отвратен пубер  Crazy Направо неми се мисли какво ме чака....

# 414
  • София - Рим и обратно
Аз откак се е родила дребната съм нащрек и вечно очакваща да стане отвратен пубер  Crazy Направо неми се мисли какво ме чака....
И аз... Май съдим по себе си, а Laughing.. Ако ми ги прави такива, каквито аз съм спретвала на нашите... ще я смачкам просто Mr. Green
Ето това е трудното с дъщерите - виждаш себе си в един момент и не можеш да й набиеш в главата, че оттам накъдето крачи с големи крачки, ти скоро си се върнала...

# 415
А някои напълно забравят, че са били деца и се държат сякаш са се родили на 30. Правят се на чалнати и въобще не могат да разберат кое нещо детето защо го прави. Сякаш на неговата възраст те са писали нова версия на "Война и мир" вместо да висят по цяла нощ на компа примерно.  Peace

# 416
Аз пубертета го изкарах за една година и наште не са имали проблем след това  Thinking ако е като мене малката честно казано няма да се притеснявам толкова. Ама и аз като знам какви съм ги вършила на моменти, добре че моите родители не са разбрали  Laughing .
Абе каквото дойде, всеки е минал през това и нашите моми като станат майки ще се притесняват като нас, а ние ще седим отстрани и ще викаме "Ми и ти беше същата, вече знаеш какво ми е било на мен"

# 417
Много ме успокой ,поне имам още многоо време  Whistling Mr. Green

Като си представя че на 3 ми вика "искам да ми купиш червило.РАЗБИРАШ ЛИ",не искам да знам на 13 какво ще е  Mr. Green

# 418
Много ме успокой ,поне имам още многоо време  Whistling Mr. Green

Като си представя че на 3 ми вика "искам да ми купиш червило.РАЗБИРАШ ЛИ",не искам да знам на 13 какво ще е  Mr. Green
Пиша като майка на две момчета / и двете са  тинейджъри, което прави положението кошмарно/ и винаги съм искала да имам момчета, докато съпругът определено нямаше никакво предпочитание към пола на бъдещите си деца. Кръстниците ни обаче явно робуват на максимата - на всяка цена момче - имаха две момичета и след като забременя трети път, направиха амниоцентеза за да се установи пола бебето. Ако беше момиче ......., но за щастие резултатите показаха момче! Та по този повод много сме дискутирали и отговорите на кума ми винаги са били "Абе друго си е момчето!". Не знам как се чувстват дъщерите му, след като СИНЪТ е всичко за баща им!

# 419
имаха две момичета и след като забременя трети път, направиха амниоцентеза за да се установи пола бебето. Ако беше момиче ......., но за щастие резултатите показаха момче! Та по този повод много сме дискутирали и отговорите на кума ми винаги са били "Абе друго си е момчето!". Не знам как се чувстват дъщерите му, след като СИНЪТ е всичко за баща им!
Ай стига бе.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт