Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 60 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Това с пудрата под очите имам чувството, че ще направи бръчките (и най-фините линии дори) по-видими...
Дори и пудрата да се махне после, да се "изтупа" с четка, пак може би ще изсуши контура на очите. Аз лично в тази област не слагам пудри.

# 91
Весе на мен също ми харесваш.

# 92
Ами идеята на пудрата принципно е да матира лицето и да фиксира ФДТ...
В противен случай ФДТ  на подочния контур пак става на черти.  Wink

# 93
ФДТ е една идея по-добре от пудра, която съвсем сбръчкава, а ако в дадения момент не го прави, със сигурност във времето ще даде този дефект.

Аз не ползвам и ФДТ обаче, а Concealer  - на Герлен - Precious Light - той изсветлява леко, озарява и хидратира контура. Ако получа напрашаване от пудрата, с една голяма четка просто го махам.

# 94
calopsita , моите съболезнования, пиши, когато си готова - да помагаме  Hug

Благодаря ти, Алена! Ще пиша, веднага щом се съвзема Hug

# 95
  • Стара Загора
Много е хубав грима, Веси. Heart Eyes Умирам си от яд, че не мога да ходя с такъв цвят сенки. ooooh!

# 96
  • София, Лагера
А защо не можеш, Ивче Simple Smile То не боли, въпрос на възприятие е Simple Smile
Весе, супер си, не мога да не се изкажа като един страстен любител на синьото  Crazy
(Аз си ви чета, макар че не пиша)

Мацки аз пак да измрънкам: търся си хубава спирала, да не е драматична. Досега ползвах Хипноз на Ланком и любимата ми на Макс Фактор Мастърпийз. Но първата ми иде тежичка, а втората започва да се рони, въпреки че е нова, нещо са си развалили качеството МФ  Confused

# 97
  • Стара Загора
Ако сложа така както Весето сини сенки, сигурно ще приличам на бита. Laughing
Ти къде се изгуби и защо не се включваш вече? Crossing Arms

Аз снощи имах излизане и бях решила да сложа само спирала и червило, но сложих един цвят сенки, после пък реших да затъмня в края, та и долния клепач отиде. Накрая и с молив очертах. Стана си цялостен грим, обаче тази основа Супершок много бързо изсъхва и не можах да прелея добре сенките, та малко се изнервих, но така или иначе беше тъмно и не се виждаше кой знае колко. Mr. Green

# 98
Ооо, Ивче, това е любимия ми твой грим.Страхотен!

# 99
  • в 1001-та нощ
Мисля, че на всеки биха му отивали сини сенки,  само трябва да се избере нюанса  Blush

Ивче, на мен ми харесва така  Peace

Аз днес съм с abstraction  Heart Eyes

Стана една някаква снимка, на която се вижда някакъв цвят  Blush както и две на лицето, на които се виждат миглите, честно казано - съвсем прилични ми се струват, но започнах с ревиталаша и да видим дали ще ми се удрят в очилата  Mr. Green

на костта има едва доловимо затъмняване с меко кафяво, мъжът ми страшно хареса грима, каза "само така да ходя"  Joy hahaha и да не добавям нищо повече  Naughty Naughty  Mr. Green

# 100
Оооох,момичета страхотен грим сте направили  PeaceБраво!!
Моля ви препоръчайте ми някаква база за ФДТ и пудра  Praynig

# 101
  • в 1001-та нощ
 Peace

за улесниш отговарящите е хубаво да припомниш:

1. ценови диапазон или от кой клас козметика;
2. каква е кожата;
3. кой ФДТ ползваш
4. какво очакваш и от базата и от пудрата

Hug

# 102
Peace

за улесниш отговарящите е хубаво да припомниш:

1. ценови диапазон или от кой клас козметика; newsm78,може би среден клас.Аз честно казано не съм ползвала мн козметика.Взимала съм ФДТ на Макс Фактор и още два три,но не мога да намеря своя Crossing Arms
2. каква е кожата;- нормална но на моменти я чувствам суха,може би заради ФДТ newsm78
3. кой ФДТ ползваш-Последните 3 г ползвам само на Криолан,но съм отворена за нови предложения  Peace /като за първо време да е хубав но не мн скъп/ Embarassed
4. какво очакваш и от базата и от пудрата ;Ами базата не е ли основата за ФДТ или се бъркам newsm78,поне така ми  каза момичето от което си купувам ФДТ.А пудрата искам да я ползвам без да ми се налага да слагам ФДТ,но да "стои" като естествена и да покрива добре.

Hug

Мн мн благодаря  bouquet

# 103
  • в 1001-та нощ
базата за ФДТ - може да е хидратираща, може да изглаждаща .... има озаряващи  Peace

аз съм ползвала на кларинс изглаждащата и много я харесвам, прави порцеланов филм над кожата и ако има неравности ги заглажда

коментираше се, че лорал имат такава по-бюджетна Peace

ползвала съм и златната на герлен - води се озаряваща, за мен е по-скоро хидратираща, дава влажен ефект  Blush

ФДТ на криолан съм ползвала за снимки и съм във възторг от него, прави лицето сууууупер гладко и е много покривен - на тази снимка съм с него

Скрит текст:

обаче пресушава, при мен нямаше база, сложиха и под очите и там се подчертаха фини линии, според мен трябва да се ползва с база

друг момент - как го нанасяш - с каква четка, блендер ... с каква техника.... аз съм слагала ФДТ - без умение - кожата ми изглежда ужасно - с всякакви подчертани дефекти, за които не подозирам  Mr. Green

за пудра - без ФДТ - може и над база или над тониран крем, бб крем ..... може да вземеш и прозрачна или не много тонираща  Peace

аз харесвам на Ben Nye, метеоритите, преди ползвах една страхотна на Кларинс - матираща, но е спряна  Blush

имам още 4-5 но са или със злато ...или бронзиращи ...

# 104
4. какво очакваш и от базата и от пудрата ;Ами базата не е ли основата за ФДТ или се бъркам newsm78,поне така ми  каза момичето от което си купувам ФДТ.А пудрата искам да я ползвам без да ми се налага да слагам ФДТ,но да "стои" като естествена и да покрива добре.

Мен, ако ме питаш - спести си базата  Wink Аз ползвах няколко бази и установих, че без нея ФДТ стои много по-добре  Peace
Базата се слага за леки корекции по кожата, като запълване на фини линии, матиране /уж, до сега не съм намерила такава, която наистина да матира/, прикриване на по-широки пори, има и озаряващи.
Но според мен с един хубав крем под ФДТ подходящ за твоята кожа, ти е абсолютно достатъчно  Peace
Това са моите наблюдения. Но естествено си зависи от кожата, ФДТ и напластяването. Ако все пак искаш да си купиш база, вземи си първо пробички в малки кутийки, за да видиш как ще стои след няколко дена ползване.

Общи условия

Активация на акаунт