Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 60 492
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ами някаква психоложка от МОН дойде и ни каза какво да правим.
Вариантите бяха - дневен, вечерен или булчински.
Предният изпит беше грим за фотосесии.
Ползваме на Криолан, Инглот, МАК...и разни други по- евтини.

# 76
Точно затова е пудрата протект.

Да, виждала съм го този номер с яко напластяване на прахообразна пудра, но не знам защо му нямам много вяра  Crazy Аз доколкото разбрах за тази цел може да се ползва всяка прахообразна пудра - има ли някаква специална за целта и какво й е различното? Не гълта ли много ресурс този метод за нанасяне на сенки  Thinking

# 77
Може да използваш всяка трансперантна, стига да не е по- тъмна от ФДТ или цвета на тази, която ползваш обикновено. Сега като се замисля...и бебешка ще свърши работа.

# 78
Може да използваш всяка трансперантна, стига да не е по- тъмна от ФДТ или цвета на тази, която ползваш обикновено. Сега като се замисля...и бебешка ще свърши работа.

аз много отдавна, като работех по дискотеките, се гримирах веер много силно.
И точно с бебешка пудра првех това.

# 79
  • в 1001-та нощ
аз се сетих за бен най  Joy hahaha

# 80
# 81

Това е супер идея, ще пробвам  Peace
А как се слага тази пудра, за да не се напудря цялата в бяло  Mr. Green

# 82
  • в 1001-та нощ
трябва да е прозрачна  Rolling Eyes

nikolinanik  Blush Peace

# 83

Това е супер идея, ще пробвам  Peace
А как се слага тази пудра, за да не се напудря цялата в бяло  Mr. Green

по онова време нямах набор от четки, та с тампончето на обикновенната пудра и после я махах с единствената четка за руж.
Сега не съм го правила отдавна, ползвам метода със салфетката. Но предполагам, че както слагаш и другата пудра

# 84
Взимаш тампон за почистване на грим. Разделяш го на две, в смисъл трябва ти вътрешната част, която е по- мъхеста. Сгъваш на две да стане като луничка, топваш в обилно количество пудра и притискаш под окото, където искаш да предпазиш. Не търкаш и не размазваш, просто притискаш. И след като приключиш с поставянето на сенките, с четката за пудра, само с едно движение обираш. Съжалявам, че не мога да го покажа нагледно.

# 85
Благодаря за отговорите, ще пробвам със сигурност  Peace

Ето го и днешния злополучен син грим:

# 86
  • в 1001-та нощ
как ще е злополучен  Crossing Arms много си е добре даже  Heart Eyes

аз за утре не съм решила какво ще правя, ако не бях на работа - щях да опитам - предложението на Аглая  Blush

# 87
Веси, много хубаво са ти се  получили тена, ружа, червилото! Лично аз на тази прекрасна основа бих сложила мек кафяво-бежов грим на очите.  Peace

# 88
Веси, много хубаво са ти се  получили тена, ружа, червилото! Лично аз на тази прекрасна основа бих сложила мек кафяво-бежов грим на очите.  Peace

Ами аз напоследък основно с кафяво-бронзово се нося, та днес реших да е по-различно  Crazy

как ще е злополучен  Crossing Arms много си е добре даже  Heart Eyes

Ами той хубав стана горе-долу, но ми създаде много главоболия  Rolling Eyes

# 89
И на мен ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт