Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аленка, нищо не е това от Ревиталаша. Ще видиш след 3-4 седмици какво чудо става. При мен тогава сякаш започнаха да растат с часове, не с дни  Laughing

# 226
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ абсолютни (не мога да измисля прилична дума) сте Joy
Направо ужас е тази тема, кой моля ви се може да издържи това изречение "миглите ми се удрят в стъклата", хич не съм следила този ревиталаш, казвайте сега от къде да си го купувам.

# 227
Направо ужас е тази тема, кой моля ви се може да издържи това изречение "миглите ми се удрят в стъклата", хич не съм следила този ревиталаш, казвайте сега от къде да си го купувам.
охх и аз, макар че рядко се обаждам тук, но редовно ви чета, питам може ли сега да сте толкова лошииии.. Mr. Green
само ме мъчи въпроса, какво се случва като спреш Ревиталаша  newsm78

# 228
Здравейте Simple Smile
Аз пак ни в клин, ни в ръкав се включвам, амаа много красоти видях по последните страници, та исках да споделя това си мнение Heart Eyes
Четох, че четките на Нейкид палитрите сте коментирали, ама аз да си призная нищо не направих с тази от двойката... Два пъти се опитах да сложа с нея... и накрая нямаше сенки по клепача... УжасТ! Все едно четката ги триеше... Ама предполагам, че при различните хора е различно  Blush
Искам и аз този Ревиталаш... миглите на Адри на живо ме разбиха!

Ето и едно гримче от скоро, което ми стана любимо за лятото Simple Smile

Blush

# 229
  • в 1001-та нощ
Мери - червилото е един път  Peace кое е  Rolling Eyes

ах, Адри Blush newsm03 newsm03 newsm03 подозирам аз, че ще пърхам с мигли по-здраво от всеки вентилатор Simple Smile))) да - иначе видимо - нищо не се забелязва, а и съм нередовна  Blush

г-жа Стихийно бедствие, малко пиша по памет - може и да има неточности в историята - продъктът е белгийски - разработван о тофталмолог за съпругата му, боледувала от рак - това можеи да чисто маркетингов трик, кой знае ... нанася се, като очна линия - вечер и до месец миглите полудяват  Peace

За първи път четох за продукта преди мисля 2г - още тогава се коментираше, че е опасен и нямах желание да нагазвам в опасни води, но при последние коментари се оказа, че е опасен, ако попадне в окото и реших да внимавам, рискът е в промяна цвета на ириса, може и други да има

ето го http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

2 мл 120 лв
3,5мл - 189 лв

При мен го доставиха веднага, без оскъпяване за доставка  Peace

Elanor  Hug като го спреш - се връщаш в изходна позиция  Peace

# 230
Спрете се бе, ей ся пък това червило, Merry казвах бързо какво е Embarassed

# 231
  • София
Ето мои снимки преди и след Ревиталаша - http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/07/12/revitalash-before-after/ с уговорката, че на снимка не личи толкова ефектът, колкото на живо. А със спирала еее...

Червилото на Мери на живо ѝ седи още по-добре. Аз след като я видях, буквално на следващия ден отидох да си купя същото  Crazy

# 232
Леле, все повече се убеждавам, че това червило е незаменимо  Mr. Green Всеки като ме види и го иска  Joy Rimmel Kate Moss 06 Simple Smile Беше на промоция в ДМ с едно лакче за 10.50 лева. Но го има (предполагам) все още Simple Smile
А за Ревиталаша - наистина ли се връщаш в изходна позиция?  Crossing Arms  Tired

# 233
  • София
Ако си го наливаш в очите има доста рискове, включително и слепота. Цветът на ириса е най-малкият проблем. Ама не знам какъв фокус трябва да направиш, за да си го вкарваш вътре в очите и то редовно. Тя четчицата е едва, едва напоена с продукт.

# 234
Мери не ли ти бяха по тънки веждите?
Много ми харесват сега.

# 235
Мери не ли ти бяха по тънки веждите?
Много ми харесват сега.

Бяха малко по-тънки, ама и отдавна не са съм ги пипала Simple Smile Сами си порастанаха за моя радост. Едната ми е по-крива, та ще ходя да ми ги оправи козметичката тея дни  Mr. Green

# 236
В Дъглас го има, но е 139 лв. за 2 мл. мисля и 179 лв. за 3 мл. Не съм го ползвала, но сестра ми да и помага наистина супер много, но за съжаление само докато се ползва.

# 237
  • Sofia
Леле, все повече се убеждавам, че това червило е незаменимо  Mr. Green Всеки като ме види и го иска  Joy Rimmel Kate Moss 06 Simple Smile Беше на промоция в ДМ с едно лакче за 10.50 лева. Но го има (предполагам) все още Simple Smile

Наистина прави впечатление 06, и мен са ме питали кое е червилото, когато съм била с него.  Grinning

# 238
  • София
Карен, което червило да сложиш ти си като Моника Белучи. Няма как да не те питат. Mr. Green
Аз защо мислех, че ти беше похвалила 16 номер? Даже специално заради теб го загледах. Thinking

# 239
  • някъде под слънцето...
....... но сестра ми да и помага наистина супер много, но за съжаление само докато се ползва.
Да след  време дългите мигли  падат и  порасналите на тяхно място са   дълги колкото преди.Сестра ми  спря да го ползва и миглите и възвърнаха преди6ната си дължина, но бяха доста по добре, отколкото преди да  използва ревитала6.Тогава  бяха малко рехави и с разли4на дъллжина.
Ползвам този продукт от две години и половина, без да съм спирала.Нямам промени в цвета на о4ите, нито клепа4ите.Наистина е много трудно слу4айно да си капне6 в о4ите.Миглите растат до едно положение, максимума е  към 4  месец, после  спират да растат.За да могат новоте да  не са по къси,  го използвам през ве4ер или две. , без да го спирам.Ползвала съм спиралата, за мен е ни6то и половина, изхвърлих я, основата за спирала не е зле,  но е сравнима с други основи.
Преди време сайтът от който поръ4вах драсти4но смени политиката си и условията ве4е  са  меко казано  неизгодни и  ре6их да потърся заместител на ревитала6-.
От месец и половина ползвам това
https://www.rapidlash.com/
https://www.google.es/search?q=rapidlash&source=lnms&tbm … =1440&bih=809
И   работи по съ6тия на4ин.В смисъл, не забелязвам разлика в поведението на миглите.Взелаа съм и  продукт на друга марка, който  би трябвала и да  прави цвета на миглите по тъмни, но като стигна ддо него и го изпробвам, 6те мога да кажа дали е така.

Общи условия

Активация на акаунт