Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Така както го описвате Адоред, ми звучи малко, като илюминиращата пудра на Дита newsm78
А на снимки изглежда бледо розов и с блясък.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 23:48 от LOSHKA

# 451
Веси - голяма изненада с това розово  Blush

Нали  Mr. Green От време на време и аз се сещам за този цвят  Whistling То на снимките нищо не се вижда от грима, но нямам нерви да се кълча и въртя фотото постоянно. Върху розовото има от прахообразните сенки на Фиринае, които са супер готин розов цвят /дори за мен/ със златен завършек  Heart Eyes
А тези розови сенки са на Инглот и са може би едни от най-добрите им, като консистенция. Нямаше да ги имам, ако не беше Адри  Crazy Никакво ренене, лесно нанасяне, въобще песен  Grinning

Днес пак съм с тъмен грим  Crazy Не знам защо това лято нещо не ме влече към шареното, както миналата година. По-скоро към по-тъмни цветове. Ще се пробвам довечера да снимам.

# 452
  • в 1001-та нощ
аз днес пробвах зеленото все пак  Mr. Green и пак без очна линия, но ми е постно така, гладно, искаше ми се да положа малко тъмнио кафяви сенки по ръба на миглите със скосена четка на 2/3 от края на окото  newsm78

показвам какво стана, но другия път мисля да пробвам така  newsm78

# 453
  • София
a.l.e.n.a, страхотно свежарско! Идеално е така за лятото!  Peace

# 454
  • в 1001-та нощ
мерси много  Hug взех и една розова пупа, утре ще пробвам нея, но с мъничко кафява сянка в миглите - със скосена четка, само, като намек  Blush

# 455
  • София
Аленка, кой е молива във водната линия?

# 456
  • в 1001-та нощ
белия джъмбо на NYX  Blush  bouquet

# 457
Така както го описвате Адоред, ми звучи малко, като илюминиращата пудра на Дита newsm78
А на снимки изглежда бледо розов и с блясък.

Да, при поне аз на такъв го оприличавам- светло розовеникаво, леко перлено...все пак в самата пудра няма нищо розово, така,че не говорим за чисто розов цвят...

# 458
Аленка, и на мен ми харесва без очертаване на окото, много е леко, лятно и свежо  Simple Smile

Аз не разбрах кога стана 31-ви, по-късно мисля да направя грим за предизвиканелството и ако станат снимките и не е късно ще ги пусна на мис Нели.

# 459
Ето го днешния ми грим:

Да поясня, че това което се вижда черно на костта е същото зелено на МАС, което е на долните мигли  Crazy Просто, като се блендира остава само черно. Освежих с леко зелено отгоре, но на снимката нищо не се вижда от това  Rolling Eyes

# 460
  • в 1001-та нощ
Веси Simple Smile  Heart Eyes а кой е моливът на водната линия  Rolling Eyes изглежда розов при мен  Rolling Eyes

Аз нали съм с тен - много съм затруднена в цветовете  Sad

Le Soleill  Peace помоли Мис  Нели да те почака, напоследък по-късни публикува  Peace няма да е проблем - предполагам  Peace

# 461
 и аз понеже съм на въпна Глинда- Веси, като Теодора си:))
 Аленка, Веси ще каже, но прилича на супершок флаш, поне на моя комп Rolling Eyes

Момичета, искам да си купя очна линия-гел и се чудя каква- тази на есенс, дето я хвалите, ще я потърся, но казвате,че я няма....гледах лореала, тогава си купух маркера- но той е по-скоро за" голо" око, върху сенки става трудно....съжалявам,че тогава не избрах бурканчето...нямам опит с нито една марка Crazy

# 462
  • в 1001-та нощ
катрис от ниския клас

инглот и МАС, ако цената не е проблем  Peace

# 463
мерси, Аленка, а тази на лореал някой пробвал ли я е?

# 464
  • в 1001-та нощ
мисля, Hope имаше синя в бурканче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт