Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 334
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
 Laughing При мен МФ седи дори леко блед за тена ми и задължително потъмнявам след това с Терра Ората  Crazy

# 646
Леле Жаки, сега като спомена Prep and Prime и ме подсети, че я имам и съвсем я бях забравила...
Аз си бях внушила, че имам още пълна кутийка от нея, а онзи ден видях че е почти празна. Самата опаковка не ми харесва и при нанасянето се разпрашва ужасно и се губи много продукт. А изобщо не ползвам такива пудри за всеки ден. Придават понякога един мъртвешки и брашнен вид на лицето.

# 647
...
 А изобщо не ползвам такива пудри за всеки ден. Придават понякога един мъртвешки и брашнен вид на лицето.
Много точно си предала точно това, което имах предвид...при мен и двете пудри го имат този ефект и въпреки това продължавам да ползвам Бен Най почти ежеднвено за сетинг, защото е по-фина и макар да има white cast, поне не изглеждам със 100 кила грим, докато ако сложа натуралният MSF отгоре и все едно съм се наклепала яко... не знам само аз ли не успявам да се справя с този MSF - с какви ли не четки и техники пробвах и нещо не е holy grail product за мен...  Thinking

# 648
Aз точно поради тази причина не обичам да нося пудри. Въпреки, че се гримирам силно и ползвам много неща ако сложа накрая и пудра става супер изкуствено. Този здрав и младежки блясък на кожата все едно изчезва.

# 649
Придават понякога един мъртвешки и брашнен вид на лицето.
Коя пудра би препоръчала, която да става за всеки ден - да не придава мъртвешки и брашнен вид на лицето, да матира и да не си личи много  newsm78 Mr. Green

# 650
Aми точно това е, че не харесвам каквито и да е пудри.
Примерно единствено Метеоритите правят ефекта, който си описала. И може би свободната на Шанел.

# 651
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla  Peace имам предвид, че с бен най отдолу имам перфектно и дълготрайно матиране, само с друга пура си лъсках, дори на снимки още повече си личеше  Cry

т.е. за мен си личи кога съм с бен най и кога не съм  Blush

Жаки,  не съм ползвала на МУФЕ и не мога да ги сравня, мога да ти отсипя да пробваш Бен Най Peace

Моите мигли чат-пат са посипани със сенки - преди да сложа спирала, може би затова нямам сенки по лицето, защото падат на миглите, явно техниката я прилагам - без да искам; но винаги съм се чудила -  дали тези сенки, попадайки с четката в туша в шишето не сгъстяват спиралата  newsm78

# 652
Aз клоня може би повече към МUFE, защото на Бен Най не ме кефи кутийката Blush
Но пък и надали ще се юрна да купувам, на мен реално погледнато изобщо не ми трябва такава пудра. Тази на МАС съм я изхабила от няма и 10-15 ползвания. Почти всеки път разсипвах продукт.

# 653
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз установих, че МФ има по-силно покритие, отколкото ми е необходимо и спрях да го ползвам. Имам 2 в 1 и 3 в 1. Но определено цветът се променя, също съм го забелязала.

# 654
  • в 1001-та нощ
Е, аз над Бен Най нося винаги и друг озаряващ продукт - най-често метеорити или една флормарска пудра  Peace

# 655
Момичета здравейте. От няколко дни надничам в темичката ви, много е приятно тук.  Wink Виждам обаче, че заговорихте за метеоритите, та ми се иска да попитам за моята по-тъмна кожа какви трябва да си взема? Изобщо има ли значение какъв цвят ти е кожата за да си купиш този продукт?
Насочила съм се към тези на Guerlain:
http://www.google.bg/imgres?sa=X&biw=1348&bih=591&tb … p;tx=84&ty=86
и
http://www.google.bg/imgres?sa=X&biw=1348&bih=591&tb … ;tx=163&ty=87

Моля за съвет. Може да ми препоръчате и други, стига да сте доволни от тях.

# 656
Днешния грим от мен Simple Smile

Скрит текст:

Ай, снимките са май големи... Да ги смалявам ли още? Rolling Eyes

# 657
  • Стара Загора
Момичета здравейте. От няколко дни надничам в темичката ви, много е приятно тук.  Wink Виждам обаче, че заговорихте за метеоритите, та ми се иска да попитам за моята по-тъмна кожа какви трябва да си взема? Изобщо има ли значение какъв цвят ти е кожата за да си купиш този продукт?
и

Здравей.

Тези Метеорити няма да намериш вече, защото бяха от Коледната колекция и вероятно са изчерпани отдавна. Първото е база, от която няма много възторжени отзиви тук и е по-добре да вземеш за проба няколко топченца (помоли в някой магазин да ти дадат). Peace

Вержи, прекрасно. Снимките за мен са добре, но аз самата не обичам дребни като аватар, от които не се вижда нищо или е снимано само окото отблизо. Не мога да придобия представа и да видя грима, както трябва. Вярно, че повечето момичета не искат да се показват, но иначе не се разбира "замисъла". Peace

# 658
Фоксиии, жесток грим!!!  Heart Eyes Ще го прабвам със сигурност  Flutter Днес и аз съм в лилаво.

Момичета здравейте. От няколко дни надничам в темичката ви, много е приятно тук.  Wink Виждам обаче, че заговорихте за метеоритите, та ми се иска да попитам за моята по-тъмна кожа какви трябва да си взема? Изобщо има ли значение какъв цвят ти е кожата за да си купиш този продукт?
и

Първото с шишето е база за лице, не е пудрата  Rolling Eyes
Вторите са Драконовите, които са лимитирани и май вече никъде ги няма.

# 659
  • в 1001-та нощ
май 03 от редовната серия бях за по-тъмна кожа  newsm78

Фокси - супер е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт